Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משועבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואללה תודה רבה ללכככככללככם ממש תודה מכל הלב אתם ממש עזרתם לי אמון.אני היתי ממ בלחץ השבת כי פחדתי שאני הולך ליסתבך מאוד ביגלל הרכב ואם הוא משועבד או משהו.בכל מיקרה אין לכם מושג עד כמה אתם עזרתם לי כל אחד ואחד שרשם פה תגובה וכל חברי הפורום המקסים הזה בפרט לימדתם אותי אמון דברים תודה רבה מכל הלב...מתן

פורסם

רכב הרשום ע"ש נכה המשלם אגרת רישוי כנכה ( 21 ש"ח לשנה )

העברת הבעלות תבוצע במשרד הרישוי (ואז גם ישולמו הפרשי האגרה לפי הזמן שנותר עד המבחן השנתי הבא)

העברת הבעלות במקרה כזה נעשית חינם אין כסף.

במשרדי הרישוי הגדולים (בחולון למשל) אין צורך לעמוד בצור לצורך ביצוע הפעולה.

אם הנכה כבר שילם את הפרשי האגרה או שאינו פטור מאגרת רישוי ואין אביזרים מיוחדים מותקנים ברכב, העברת הבעלות יכולה להתבצע בכל סניף דואר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Walla הבן אדם בלחץ ובפחד, ואחרי שנרגע... Boom חשד לזיוף. נראה לי מוגזם לנושא הנידון ולבן אדם שפתח אותו.

חביבי, רכב שידו 8 הזיכוי שיהיה מזויף קטן מאוד מאוד. גם משועבד נראה לי כי נמוכים הזיכויים. כי המישכון בא לטובת הלוואה. אני לא בטוח שמישהו היה לוקח כבטוח רכב יד 8, או שאני טועה....

• תוכן חדש...