Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את HYBRID OVATION 6 6.5 inch שהזמנתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה יש לך 4 סטים של קומפוננט ברכב?

איזה רכב זה?

יש לי 4 סטים כי אני אוהב עוצמה, אבל ללא ממקום אחד אלא מפוזרת שזה בא מכל חור ברכב.

ולשאלתך: יש לי סיאט איביזה טורבו 2002.

פורסם

א. תתחדש על הרכישה!

ב. לדעתי זה טירוף. ברכב כמו איביזה טורבו שהוא לא גדול במיוחד (לא לימוזינה או משהו) לשים 4 סטים של קומפוננטים קולע למשפט "כל המוסיף גורע"!

אני לא שמעתי את הרכב שלך, אבל לדעתי כזו כמות של רמקולים ברכב גורמים לבליל של סאונד. קח בחשבון שלכל סט קומפוננט מאפיינים שונים של סאונד, ו-4 סטים בנפח כזה קטן עושים בוודאי "סימפוניה של רעש", גלים מבטלים אחד את השני, והתוצאה הסופית אינה נקיה בכלל.

שקול ברצינות להוריד את המינון :shock:

בבניה נכונה אפשר להשיג סאונד היקפי אפילו מסט קומפוננט אחד, ונגיד שאתה באמת מתעקש שתהיה במה גם מאחורה, אתה יכול להוסיף סט שלי. אבל זהו :idea:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אני מתחיל לחשוב שאנשים לא יודעים למה קיימים הסטים של הקומפוננט,

FIREBIRD למה אתה ממליץ לו להשים סט קומפוננט מאחורה ?

הגובה של הבמה שלו מאחורה, תושפע על ידי הגב שלו ? :|

אלה אם כן יש לו 5.1 ערוצים, והוא צופה בדיוידי באופן קבוע, אני לא באמת מאמין שהוא יוכל לדעת מה גובה הבמה האחורית שלו .....

swat-team, לאהוב עוצמה, מדובר בהעדפה אישית, אף אחד לא יכול להגיד לך "זה יותר מידי"

ומי שאומר, לא בהכרח צריך להקשיב לו, כי כנראה אין לו מושג מהזה העדפה אישית של המשתמש.

השאלה הנשאלת, למה סטים של קומפוננט? וכבר איפה יכולת להשים אותם בתצורה כזאתי שבאמת תהנה מהם ?

מדובר בסך הכל ברכב קטן עד מאוד, ואתה לא מדבר פה על סטים קטנים במיוחד,

אני חושב שאם היית עושה חשיבה מוקדמת של כל הנושא, היית מקבל תמורה זהה או טובה יותר, עם התקנה הגיונית יותר ממה שיש ברכבך כרגע (אני מאמין שכרגע המצב מעוות), ובחיסכון של הוצאה כספית על הרכיבים.

(כל מה שאמרתי עכשיו, זה כמובן מבלי לדעת איך זה מותקן ובאיזה אופן, אני רק יכול לנחש ....)

ואם אפשר לשאול, איזה סאב בדיוק מתגבר על העוצמה של הסאונד ברכב ? (למרות שמדובר בהאץ)

ועל איזה הגברות מדובר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיקמיק!

א. זה Fireball ולא Firebird...

ב. חלילה, לא המלצתי לשים סט נוסף מאחורה, אין לי מושג איך הבנת זאת מדברי.

לדעתי סט קומפוננט מקדימה אמור לספק את כל צרכיו.

אמרתי שבמצב הכי קיצוני אפשר לשים סט מאחורה, זו לא המלצה אלא Worst case scenario. אבל לשים 4 סטים ברכב אחד, ועוד כזה קטן, זה באמת מוטרף לגמרי.

פורסם

אם הוא רוצה הרבה עוצמה, הוא צריך הרבה אלמנטים, (מסתבר שמספר מצומצם של אלמנטים לא מספק אותו)

בכל אופן, אין טעם להשים סט מאחורה, כי אין צורך "בבמת צליל" בשביל הגב שלך,

הוא לא יודע להבדיל בגובה הבמות, ולכן , כל רמקול אובלי יעשה את העבודה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני מתחיל לחשוב שאנשים לא יודעים למה קיימים הסטים של הקומפוננט,

ואם אפשר לשאול, איזה סאב בדיוק מתגבר על העוצמה של הסאונד ברכב ? (למרות שמדובר בהאץ)

ועל איזה הגברות מדובר ?

מדובר בסאב של קאדנס ביסט 600RMS שמתוגבר ממגבר מונו של רוקפורד

ועוד מגבר של קאדנס סידרה Z שמגביר את כל השאר.

ואיכות יש לי וכל פעם שהוספתי רק קיבלתי הרבה שאני באמצע המבמה שהכל בא סביבי והעוצמה ביחד(שעושים לי כאבי אוזניים נוראים אבל שווה את זה) נותנים לי את ההרגשה ההכי כיפית שיש :)

פורסם

כמה הספק כבר הקאדנס הזה נותן לכל השאר?

אני חושב שהקומפוננטים שלך בכלל לא מנוצלים אם רק מגבר אחד יושב על ארבעתם .........

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
.

ואיכות יש לי וכל פעם שהוספתי רק קיבלתי הרבה שאני באמצע המבמה שהכל בא סביבי והעוצמה ביחד(שעושים לי כאבי אוזניים נוראים אבל שווה את זה) נותנים לי את ההרגשה ההכי כיפית שיש :)

כן , זה נשמע כמו מערכת SQ אמיתית.

Leon Cupra 2009

פורסם
כן , זה נשמע כמו מערכת SQ אמיתית.

LOL!

swat, חבל על האוזניים שלך...

אפשר להגיע גם לעוצמות מטורפות עם קומפוננט חזק מאוד והגברה מתאימה, לשים עוד ועוד קומפוננטים לא נשמע לי כמו פיתרון לסאונד טוב, אולי זה פיתרון אם בא לך לעשות רכב תצוגה :twisted:

יכול להיות שהסיבה שמלכתחילה לא קיבלת במה היא חוסר כיוון של המערכת. אולי תנסה להשאיר רק את הקומפוננטים מקדימה ולבצע כיוון עם בעל-מקצוע מבין, אני בטוח שהסאונד שלך ישתפר פלאים.

פורסם
כמה הספק כבר הקאדנס הזה נותן לכל השאר?

אני חושב שהקומפוננטים שלך בכלל לא מנוצלים אם רק מגבר אחד יושב על ארבעתם .........

הוא נותן 4 כפול 150... נראה לי שזה מספיק, הסט ההכי חזק הוא ה 160 והשאר 100-150...וקח בחשבון שזה לא אמור להיות יותר חזק מכל הסטים אלא קצת פחות מהם.

פורסם
LOL!

swat, חבל על האוזניים שלך...

אפשר להגיע גם לעוצמות מטורפות עם קומפוננט חזק מאוד והגברה מתאימה, לשים עוד ועוד קומפוננטים לא נשמע לי כמו פיתרון לסאונד טוב, אולי זה פיתרון אם בא לך לעשות רכב תצוגה :twisted:

יכול להיות שהסיבה שמלכתחילה לא קיבלת במה היא חוסר כיוון של המערכת. אולי תנסה להשאיר רק את הקומפוננטים מקדימה ולבצע כיוון עם בעל-מקצוע מבין, אני בטוח שהסאונד שלך ישתפר פלאים.

לא שמעו מעולה עוד בהתחלה, אבל איך אני יסביר לך, זה דבר שנכנס בך ולאט לאט הגעתי למצבים שאני כבר שם ווליום שכמעט מגיע לשיא שהרמקולים מסוגלים לתת, ושמע אני אוהב את זה ככה, גם ברכב וגם בחדר :) בשביל זה עובדים

פורסם

אני לא מבין מה כל העקיצות שרצות פה לכיוון הבחור

כיף לו לשמוע ככה אז תבואו ותגידו לו "אתה רק חושב שכיף לך,אם היה לך רק סט אחד היה לך יותר כיף לשמוע",הוא אומר שהעוצמה שיש לו עכשיו גם לא בדיוק מספיקה לו אז אתם אומרים להוריד אלמנטים?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אבל למה אתה שם 4 סטים שונים?

חבל חבל שאתה לא מבין, ככה סתם הלך לך כל כך הרבה כסף, אני לא מאמין....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...