Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי צרות צרורות עם הרדיאטורים של בשן.

2 רדיאטורים של בשן שהתקנתי אצלי הגיעו עם פגמי ייצור שחלקם התגלה מייד וחלקם מאוחר יותר.

הרדיאטור הראשון - התגלתה דליפה מהניפל שיוצא צינור מיכל העודפים יום אחרי ההתקנה אחרי 3 ריצות למכון הרדיאטורים העניין סודר סופית. אחרי שנתיים - פריצה של קולר השמן. הוחלף רדיאטור שוב לרדיאטור של בשן.

שבוע אחרי ההתקנה התגלתה דליפה בניפל קולר שמן ימני, סודר. אחרי חודש דליפה בניפל השמאלי של קולר השמן וגם זה סודר. אחרי מספר חודשים שוב נזילה מהניפל השמאלי, ואחרי עוד שבוע גם מהימני.

הגעתי בפעם הרביעית, הניפלים פורקו והורכבו מחדש עם חיזוקים ואיטומים. ואכן הפעם הניפל הימני יבש, אבל השמאלי שוב התחיל לנזול ובכמות רצינית. אני כבר מגיע פעם חמישית בשביל לסדר את זה וכנראה להחליף את הרדיאטור הזה בפעם השלישית.

אני לא מוכן להכניס לרכב שלי את הרדיאטורים של חברת בשן. מישהו יכול להמליץ על רדיאטור אמין שאפשר לסמוך עליו ?

פורסם
אביפרטס - אימבר 12 פתח תקווה .

הרכבה במקום למי שמעוניין .

074-7017071

תודה !,

אני אפנה אליו בכל בעייה עתידית במערכת הקירור. שמעתי עליו עוד המלצות.

הבעייה הנוכחית שלי עדיין תחת אחריות אז אני קשור עם זה למכון רדיאטורים אחר.

פורסם

ממה שהבנתי היום - בשן כבר לא מיצרים את הרדיאטורים שלהם בישראל אלא מייבאים מסין ... ומהניסיון שלי איתם, איכות הייצור שלהם היא מתחת לכל ביקורת.

אני יותר לא מכניס רדיאטור שלהם לאף רכב.

פורסם
קח בחשבון שאצל אביפרטס הרדיאטורים סינים.

כמעט הכל סיני היום. אבל בסין יש כמה דרגות ייצור ויודעים לייצר שם גם מוצרים איכותיים.

ואם אני נתקל ביבואן שבוחר להביא את הזבל משם, אני מתרחק ממנו כמו מאש.

פורסם
קח בחשבון שאצל אביפרטס הרדיאטורים סינים.

יש לו גם לא סינים לפי בקשה.

עלה לי אלפיה עם עבודה ונוזל קירור אבל רדיאטור טוב מחזיק שנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רדיאטורים מחזיקים די הרבה שנים כך שאני מאמין שהרכב שלך יחסית ישן.

מדוע לא לייבא מ-EBAY ?

את שלי (אסקורט 92) החלפתי למקורי (המקורי החזיק יותר מ-17 שנים). אומנם הוא ניזוק במשלוח - דבר שהצריך תיקון אך עדיין מותקן מקורי חדש שאני מאמין יחזיק גם הוא המון שנים (אני לא זוכר בדיוק מתי אך נראה לי שכבר עברו יותר מ-3 שנים מאז).

• תוכן חדש...