Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אי רוצה לקנות מערכת MP3 לרכב + 4 רמקולים שניים אחורים 6/9 ושנייה קדמיים רגילים

עכשיו ראיתי נניח מערכת כזאת של פיונייר עולה 2000 וחברה "טיחו" עולה 700-800 השאלה שלי חוץ מהקטע של פרימות כמו כל דבר שקונים האם זה לא טוב ז"א התנאים שלי הם לא ממש גבוהים אלה סטנדרתיים

עוד משהו לדוגמא מציעים כל מיני רמקולים של 500-600W זוג ב 99 שקל כאשר פיונייר עולים 300W כמה מאות שקלים השאלה שלי אם אני קונה רמשולים זולים של 600W נכון שאני לא יצפה ל 600W כי זה תלוי בעוד הרבה דברים וגם לא נראה לי שהרמקול יגיע לזה אבל אני מאמין שאפשר לנצל נניח חצי מזה אז מה הבדל באיכות השמע וכו... לאומת רמקולים שעולים כמה מאות שקלים של חברה עם מותד מוכר

ושאלה אחרונה לסיכום בסה"כ לסטנדרתיים יחסית בסיסים למערכת שווה לי לקנות משהו זול וזהו?

פורסם

לגביי הנושא של הפירמות אין לי צל של ספק שחלק מהמחירים המופרזים זה בגלל אותו שם שרשום לו שם למטה בקטן על אותו מוצר אבל כמובן כמו בכל נושא אחר דברים טובים הם או יקרים או משמינים (פתגם סיני עתיק...:-D )לגביי ההבדלים ברמה ובאיכות הם שמיים וארץ !!! אני לא אומר שאי אפשר למצוא דברים טובים וזולים, אבל שים לב טוב מה אתה קונה ! והכי חשוב תתיאץ ! זה בטוח הכי משתלם....

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

רדיודיסק ממש זול (חברה מעפנה) יכול להתקלקל מהר יחסית לרדיודיסק של חברה טובה, לי יש רדיודיסק כבר5 שנים של פיוניר והוא עדין עובד מצוין.

בקשר לרמקולים הם לוקחים זוג שכל אחד מהם "300W" ורושמים לך 600W יענו העוצמה של שניהם ביחד אבל אל תצפה שהם באמת יהיו 300W כמו הרמקולים של הפיוניר 300W

פורסם

אין אמצעי לבדיקה של וואט מקסימום כמו הפיוניר שרושמים 300W והחברות האחרות שרושמות 600W

הנתון החשוב הוא הRMS וגם לא תמיד חברות עומדות בנתונים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בקיצור להשקיע 2000 או 700 שקל

לבחור שמעניין אותו לשמוע מוזיקה בסבבה בלי הגזמות יני ממש רגיל כזה

אבל בלי שהמערכתץ תהרס לי מחר

פורסם
רדיודיסק ממש זול (חברה מעפנה) יכול להתקלקל מהר יחסית לרדיודיסק של חברה טובה, לי יש רדיודיסק כבר5 שנים של פיוניר והוא עדין עובד מצוין.

בקשר לרמקולים הם לוקחים זוג שכל אחד מהם "300W" ורושמים לך 600W יענו העוצמה של שניהם ביחד אבל אל תצפה שהם באמת יהיו 300W כמו הרמקולים של הפיוניר 300W

נגיד שאתה קונה רדיו דיסק MP3.

יש של פיוניר.

ויש של החברה הזולה....."חרטא ברטא".

ברדיו דיסק של חברת "חרטא ברטא" הדיסק יקפוץ לך הרבה.

הוא לפעמים לא יקרא אותו. בקפיצות הוא יפסיק.

מעבר משיר לשיר יקח לך נגיד 3 שניות.

ובקדיו דיסק של פיוניר..... הוא לא יקפוץ. גם לא בקפיצות וגם לא עם הדיסק שרוט.

מעבר משיר לשיר יקח פחות משניה..... ויש עוד מיליון ואחת סיבות.

כמו שבחרטא ברטא אי אפשר לעבור בין תיקיות...... אלה רק להעביר שירים.

והאכות...... והנוחות.... בקיצור ידידי היקר....

יכול להיות שלחברת "חרטא ברטא" יש רדיו דיסקים יפים.

אבל הדברים הקטנים שאנו לא שמים לב להם כל כך עושים את ההבדל בין רדיו דיסק טוב לבין חרטא!.

יום טוב.

ROVER=~~

• תוכן חדש...