Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהדבקת פס לדים כתאורה נסתרת (כ-2.5 מטרים אורך).

המקום צר ואני רוצה להימנע משנאי שתופס מקום ונפח.

ראיתי שיש מעט מאד פסי לד העובדים ישירות על מתח 220V ושאלתי למה? האם יש בעיה? ממה יש להימנע? מה כדאי לקנות והיכן?

תודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני הרכבתי תאורת לדים, כאשר השנאי נמצא במרחק של כמטר מהפס תאורה, אינני חושב שיש בעיה אפילו במרחק יותר גדול קצת.

האם אצלך אין אפשרות להתקין את השנאי רחוק במקצת ממקום הפס תאורה?

פורסם

הספק הוא קופסא קטנה, אני מניח שתוכל להסתיר אותו בקורת הגבס שמסתירה את פס הלדים או באיזה ארון סמוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי כמובן אפשרות למצוא מקום עבור השנאי, הדבר יצריך קידוח בארון והנחת השנאי בתוכו ואני בכל זאת הייתי רוצה להימנע מכך.

יחד עם זאת נתקלתי פה ושם בפס לדים 220 וולט שאיננו מצריך שנאי חיצוני ותהיתי במה מדובר-למשל: http://www.amperel.co.il/products/217763

האם מדובר בפס לדים לכל דבר ועניין או שהוא סובל מבעיות כאלו או אחרות?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

והיכן חיבור ה-220V שלך? לא תצטרך להעביר ממילא קו חשמל דרך פתח בארון? האם וידאת כי אין למוצר שקישרת ספק כוח שאינו מופיע בתמונה?

אני יכול לומר לך שבדירה שלי הותקנו מספר פסי לד בסלון ובמטבח, והספקים הוסתרו בקורות הגבס (בסלון) ובארון (במטבח). סה"כ מדובר בקופסא בגודל של כ-10X5X2 ס"מ (לפי העיין, לא מדדתי) , לא משהו שיש קושי גדול להסתיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...