Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טוארג 2004 v8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש באפשרותי לרכוש טוארג 2004 יד 2 עם 100k מנוע v8

רכב מאובזר מאוד עם המון תוספות.

הייתי רוצה לשמוע בבקשה חוות דעת

תודה

פורסם

בעקרון, זאת גולף מגודלת שפחות טובה בהכל (חוץ מבשטח, וגם שם לא טובה כמו המתחרות). צפה לצריכת דלק של 1:5 בעיר ו 1:7-8 בבינעירוני בנסיעה רגועה.

פורסם

כמעט כל טוארג שאני רואה על הכביש עם שלט למכירה.

כנראה בגלל שאתה צריך לבקר בבוקר בתחנת דלק וגם בערב.

פורסם

אני מניח שהרכב, מדהים ככל שיהיה, ידרוש כיסים עמוקים. אני לא מדבר כמובן על מחיר הרכישה שהוא בערך הדבר היחיד שלא בדר "נעלם" אלא משהו שיודעים אותו.

רכב כזה, ממש אוטוטו בן עשור שנים, ידרוש תחזוקה שוטפת, כל תיקון צפוי להיות יקר יחסית, ולבטח אם משהו חשמלי/רציני יתקלקל.

קח בחשבון ביטוח יקר (אני מניח, ניסיתי לבדוק באתרי השוואה ואין בכלל את הטאורג 2004 כדי לבחור), צריכת דלק כפולה לערך מזו של משפחתית וכיו"ב.

קודם כל, אתה מוכן לזה כלכלית? יש לך רזרבות בצד לתיקון גדול חלילה אם יקרה? אתה מוכן להכפיל (ויותר) את ההוצאות החודשיות שלך על דלק?

פורסם

הרכב מפנק אך בהחלט שתיין לא קטן בלשון המעטה.

אם כבר טוארג עדיף את מנוע הדיזל הקטן.

קח בחשבון שהגם הנ"ל נמכר הרבה מתחת למחירון שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רכב מדהים למי שאוהב את הזאנר, במידה ואתה לא עושה הרבה ק"מ בחודש אז לטעמי שווה את אקסטרא ההשקעה החודשית בדלק.

האוטו חסר שוק לחלוטין,יש לי חבר שמנסה למכור כזו מדהימה במחיר מצחיק ולא מקבל אפילו שיחות ברור מחיר ,ויש לו אוטו מדהים .

לפני חמש שנים היה סמל מעמד האוטו הזה,היום כולם ברחו לפיקנטו ולקטנות ,בעיה .

• תוכן חדש...