Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדלק עולה לנהג מונית יותר, איך מונית תעלה 64₪ מבאר שבע לנתב"ג? :\

מעטים הרכבים?

אני נוהג בסופר מיני, שעושה מחוץ לעיר בנהיגה מאוד רגועה קרוב ל1:19. בנהיגה נורמלית 1:16-1:17. אז כן, אפשר להגיע לנתב"ג על פחות מ12 ליטר.

ההורים בכלל נוסעים בדיזל, רנו מגאן טורבו דיזל. זאת מחוץ לעיר מסוגלת לעשות גם 1:22 בנהיגה רגועה ובלי בעיות 1:20. נתב"ג יכול להיות גם במחיר של 10 ליטרים.

מונית שרות 10 אנשים מנתבג לירושלים זה המחיר.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את אלו שמשאירים רכב בחניון לטווח ארוך בנתב"ג (או במקביליו כמו במקרה הזה) - מונית/רכבת לנתב"ג תעלה הרבה פחות, והרכב יהיה בטוח הרבה יותר.

לא הרבה פחות (אלא אם אתה נוסע לחודש).

מצד שני הנוחות והזמן שלי שווים לי את ההפרש. לרוב הטיסות שלי מתוזמנות לנחיתה ביעד בבוקר ומיד התחלת עבודה (ואז כל חצי שעת שינה שאתי חוסך לפני הנסיעה חשובה) וחזרה לפנות בוקר כדי לנצל את היום עד תום (לרוב חוזר שישי בלילה או שבת לפנות בוקר). בשעות האלה מעדיף להגיע, להיכנס לאוטו ולנסוע מיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תראו חברים אני גם בעבר השארתי שם את הרכב לתקופות של עד 3 שבועות .

הרכב אמנם לא היה נקי , אבל לא מוזנח בצורה שהרכב הנ"ל הוחזר לבעליו.

כנראה שפשוט בשבוע -שבועיים שמשאירים שם את הרכב הוא לא מספיק להתלכלך כך והמצבר לא מספיק להתרוקן.

המסקנה היחידה שהגעתי אליה זה שהמקום הזה כמו מחסן לרכב וזהו! למרות שמבטיחים גג מקורה והתנעה ובלה בלה.

ד"א יש למישהו המלצות לחניות אחרות באזור? בכל זאת מדובר על אנשים מבוגרים שנוסעים בדרך כלל עם הרבה מזוודות

ורכבת זה לא פתרון אידיאלי עבורים ובנוסף הרכב הוא רכב פרטי ודיי יקר שהם מאוד שומרים עליו.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

למרות הכל - רכבת ישראל.

אני לא נוסע הרבה, אבל בעבר השתמשתי מספר פעמים בשירותי החניה בכפר טרומן ובנתב"ג. לא היו לי תלונות. מהפעלת קו חיפה - נתב"ג (דומני ב-2005) עברתי להשתמש בשירותי הרכבת, והרכב נשאר ליד הבית. כעת, כאשר לילדים רשיון נהיגה זו בודאי אינה בעיה. אם הנסיעה היא בסופ"ש אני משתמש במונית שירות או נותן לאחד הבנים להסיע אותי לנתב"ג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תראו חברים אני גם בעבר השארתי שם את הרכב לתקופות של עד 3 שבועות .

הרכב אמנם לא היה נקי , אבל לא מוזנח בצורה שהרכב הנ"ל הוחזר לבעליו.

כנראה שפשוט בשבוע -שבועיים שמשאירים שם את הרכב הוא לא מספיק להתלכלך כך והמצבר לא מספיק להתרוקן.

המסקנה היחידה שהגעתי אליה זה שהמקום הזה כמו מחסן לרכב וזהו! למרות שמבטיחים גג מקורה והתנעה ובלה בלה.

ד"א יש למישהו המלצות לחניות אחרות באזור? בכל זאת מדובר על אנשים מבוגרים שנוסעים בדרך כלל עם הרבה מזוודות

ורכבת זה לא פתרון אידיאלי עבורים ובנוסף הרכב הוא רכב פרטי ודיי יקר שהם מאוד שומרים עליו.

תמורת הסכום שדורשים בחניון שם אני מוכן לפנות חניה מקורה בחניון תחתון בבניין שלי בפ"ת ולהסיע ולהחזיר.

פורסם

קודם כל לטיסות קצרות אני חונה בחניון לטווח קצר. אם אתה נחמד עם השומר הרבה פעמים הוא יתן לך הפנייה לשם בתירוץ שהחניון מלא.

גם אם אחנה בחניון לטווח ארוך לוקח מקסימום 4 דקות להגיע ממנו לאולם היוצאים עם השאטל וגם זה אם בדיוק פספסת את הקודם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ד"א יש למישהו המלצות לחניות אחרות באזור? בכל זאת מדובר על אנשים מבוגרים שנוסעים בדרך כלל עם הרבה מזוודות ורכבת זה לא פתרון אידיאלי עבורים ובנוסף הרכב הוא רכב פרטי ודיי יקר שהם מאוד שומרים עליו.

באזור אין לי המלצות, אבל אם מישהו מחברי הפורום רוצה להגיע לכפ"ס - אני גר בשכונה שקטה ונחמדה עם חניה בשפע. אין לי בעיה להסיע לנתב"ג בהלוך ולאסוף בחזור, כמובן בתנאי שיש ביטוח. במידת הצורך אפשר אפילו להתניע את הרכב מספר פעמים בשבוע ולעשות סיבוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בינתיים המדינה דואגת לסגור איתם חשבון ;-)

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000894349#fromelement=hp_morearticles

"המדינה תובעת את מפעילי חניון "טסים" הסמוך לנתב"ג

המדינה תובעת מהנתבעים - בני הזוג קלקודה ואגודת מושב כפר טרומן - את השבת הנחלות, וכן תשלום עבור הרווחים שהופקו שלא כדין בכ-23 מיליון שקל"

• תוכן חדש...