Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לפני יומיים קרוב שלי חזר מאירופה אחרי חודש שהיה שם.

את הרכב הוא השאיר בחניון "טסים" באזור כפר טרומן תמורת סכום מחיר עם 3 אפסים (עד כאן הכל בסדר).

הרכב מסוג אלפא 159 בת שלוש הגיעה מצוחצחת ועם מצבר בן פחות משנה שכבר הוחלף.

כאשר ראיתי היום את הרכב חשכו עייני.

הרכב חזר מטונף עם חול ואבק מבפנים ומבחוץ , שריטות לא מוסברות שנראה כאלו ירדו בשטיפה אבל רק מחר

נוכל לוודא.

בנוסף במהלך השטיפה נעשה שימוש של 5 דק' עם שואב אבק כאשר הרכב כבוי (לא מומלץ , אבל אף פעם לא גרם לבעיה).

ניסינו להתניע את הרכב וניחשתם נכון -מת.

לאחר עזרה עם כבלים הצלחנו להניע את האוטו , נסענו למוסך ושם נודע לנו שהמבצר מת.

כרגע הבחור במוסך (שלמזלנו עליו אפשר לסמוך) אמר לנו לנסות להטעין את הרכב ואולי במזל לא יהיה צורך בהחלפת מצבר.

שורה תחתונה -כנראה שלא התניעו אותו ואני לא רוצה לחשוב איפה שמו אותו אם הוא נראה במצב שהוא נראה (לא טיפה אבק ולכלוך של מז"א ישראלי, נראה כאלו הרכב השתתף במרוצי ראלי דקאר במדבר סהרה).

בכל אופן מטרת הפוסט הזה להזהיר את כל החברה פה בפורום שמתכננים לטוס לחו"ל- תחשבו פעמיים כאשר אתם בוחרים מקום

להשאיר את הרכב שלכם (שמסתבר שגם תמורת כסף יכולות להיות הפתעות כאלה).

ערב טוב.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב חנה חודש ?

אם כן, סביר להניח שלא יניע ויהיה מלא באבק.

לגבי שריטות בטח אנשים שעברו ליד האוטו וחנו.

זכור לי שאנחנו החננו את הרכב לתקופה של 5 ימים, והכל היה מצויין.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לפחות תדרשו החזר כספי (אני הייתי תובע את המקום )... ממתי בחניון פרטי משאירים מכונית ומקבלים חזרה

רכב שלא מתניע מטונף עם נזק של כמה מאות שקלים ? ברחוב יותר בטוח להשאיר את הרכב.

אם בעל המקום יודע שהרכב במקום חודש ימים, המחיר שהוא מציע צריך להיות כלול התנעה של הרכב.

זה לעשות ראש קטן, אני רק מחסן.

ממש נשמע כאילו בחוזה כתוב שבין היתר הרכב יושכר לטיולים מודרכים בחולות הנגב.

פורסם
התלונות הן על ליכלוך חיצוני ומצבר ריק אחרי חודש שהרכב עמד בחוץ?, או שפיספסתי פה משהו?

לפי מה שהבנתי החניון מקורה, כי אם לא הרי ברור שיהיה לכלוך מאחר והרכב עומד בחוץ.

פורסם

חברים לא מדובר בסתם חניון אקראי.

מדובר בחברה שחותמים איתם על חוזה , הם מסיעים אותך לנתב"ג וחזרה ובזמן שאתה בחו"ל הם שומרים על הרכב -

מתניעים אותו , מוודאים שלא דופקים אותו והאמת שהם גם הבטיחו חניה מקורה (לא רשום בחוזה) אבל הובטח .

כל העסק הזה עלה כמעט 1000 ש"ח למי שמתעניין.

פורסם
חברים לא מדובר בסתם חניון אקראי.

מדובר בחברה שחותמים איתם על חוזה , הם מסיעים אותך לנתב"ג וחזרה ובזמן שאתה בחו"ל הם שומרים על הרכב -

מתניעים אותו , מוודאים שלא דופקים אותו והאמת שהם גם הבטיחו חניה מקורה (לא רשום בחוזה) אבל הובטח .

כל העסק הזה עלה כמעט 1000 ש"ח למי שמתעניין.

אם בחוזה כתוב שהם מתניעים את הרכב ואתה מקבל אותו חזרה לא מתניע, עילה לתביעה.

מצד שני, לך תוכיח שהם לא התניעו או שהנזק נגרם בגללם. אני גם משער שבחוזה כתוב שהם לא לוקחים

אחריות על דברים כאלה.

פורסם

אני מאמין שיש להם מספיק כיסויי תחת מתביעות.

נראה מה יהיה בכל אופן נסענו היום עם הרכב במצב ידני וניסינו לשמור על סל"ד יחסית גבוהה בשביל לנסות להטעין את המצבר.

בכל אופן אזהרה לכולם כי זאת באמת חוויה מאוד לא נעימה לחזור לארץ וקבל את הרכב שלך המצב כזה.

פורסם

החננו שם כל מיני רכבים שהיו להורים בכל מיני תקופות, תמיד הרכב הניע, אבל הצליחו לשרוט או לשפשף כל פעם.

הם די אגרסיבים גם בהורדת והעלאת המזוודות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה לא לקחת מונית מהבית ולהשאיר את האוטו מתחת לבית עם מצבר מנותק ???

זה יותר זול מלשלם 1000 שקלים!!!

כי לאחד שגר אולי רחוק זה לא שווה? :roll:

(והוא רצה גם להשאיר את הרכב במקום כזה לא נטוש, שישמרו עליו ושידאגו להניע אותו וכו')

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אף פעם לא הבנתי את אלו שמשאירים רכב בחניון לטווח ארוך בנתב"ג (או במקביליו כמו במקרה הזה) - מונית/רכבת לנתב"ג תעלה הרבה פחות, והרכב יהיה בטוח הרבה יותר.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את אלו שמשאירים רכב בחניון לטווח ארוך בנתב"ג (או במקביליו כמו במקרה הזה) - מונית/רכבת לנתב"ג תעלה הרבה פחות, והרכב יהיה בטוח הרבה יותר.

נראה לי שיש כאלו שגרים בבניין ללא חנייה פרטית, כנראה שזה עדיף מאשר שהרכב יחנה ברחוב חודש.

פורסם

אם אתה גר במרכז אולי, מונית זולה יחסית.

אם אתה כמוני גר בבאר שבע, אנשים סיפרו לי ששילמו בין 400₪ ל600₪ למונית לכיוון אחד.

• תוכן חדש...