Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה יעלה לתקן את הנזק הבלתי נראה לעין באותו רגע (לאו דווקא שריטות\מכות פח וכדומה) מהשימוש של אותם שוכרים נעימים לאחר שנהגו ב"עדינות" רבה ברכב שלך ?

כמובן שזה לא מתאים לכל הרכבים, אבל אם יש לך רכב שהוא גם ככה לא חדש , הרווח שלך בהחלט יכול

להיות משתלם גם עם הנזק הבלתי נראה לעין. וחוץ מזה, זה לא בסטה של מכוניות - תנהג איך שבא לך

ותשלם 20 שקל. אני בטוח שהם יודעים לטפל בזה.

איך הגעת למסקנה שהחברה משכירה את הרכב שלך האישי?

לחברה יש צי רכבים שלה ורק אותו היא משכירה.

אופס, כנראה התבלבלתי ונתתי קישור לחברה לא רלוונטית. קראתי כתבה לפני מספר חודשים

על חברה פה בארץ שמאפשרת לכל אחד להשכיר את הרכב שלו לאחרים תמורת תשלום, לא מצליח

למצוא את זה בחיפוש קצר - אחפש לעומק בימים הקרובים.

בכל מקרה, אם זה מעניין אותך אתה יכול לראות מה העניין בחברות המקבילות בחו"ל

http://www.drivemycarrentals.com.au

https://relayrides.com

פורסם
אני לא יודע במה אתה נוהג. אבל גם ברכב שלי וגם ברכב של ההורים הדלק לא יעבור את 100 שח.

מעטים הרכבים שנוסעים 200 קילומטר על 12 ליטר וזה לפני שהתחלנו לחשב בלאי ואו אופציה לנזק בנסיעה הזאת. אבל בכל מצב ההפרשים הם מאד מאד קטנים לכל צד ואני הייתי מעדיף להשאיר את הרכב בבית או אצל בן משפחה. ואני אפילו לא אתייחס לאופציה הזאת של להשכיר את הרכב לאנשים.

פורסם

הרקבת לנתב"ג עובדת גם בשישי גם בשבת וגם בלילה, כול שעה יש רקבת.

1000 שקל לאחסן רכב זה נשמע לי כמו הודו שמצד אחד יש אנשים שאין להם מה לאכול ומעבר לגדר יש אנשים ששמים את הרכב לאחסנה תמורת 1000 שקל לחודש, כולה פאקינג רכב, נגיד בהכי הכי גרוע גונבים את הרכב - הרי תקבל פיצוי מחברת הביטוח, נכון שזה טרטור וזה באסה אבל מפה ועד לאחסן את הרכב תמורת 1000 פאקינג שקל? אני בקושי מוציא סכום כזה על אוכל בחודש.

אני לא נכנס לכיס של הבן אדם, אבל אין לו איזה חבר שהוא יכול לשים אצלו את האוטו בחניה?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הרכבת לנתב"ג אינה פועלת בסו]"ש מששי אחה"צ עד מוצ"ש. כמוכן יש חלון של קרוב ל-3 שעות סביב חצות. חוץ מזה השירות טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מוניות נשר 64 ₪ אם אני מעודכן.

ברכב נשאר בבית שמור ומוגן ואתה בראש שקט נוסע לחול.

הדלק עולה לנהג מונית יותר, איך מונית תעלה 64₪ מבאר שבע לנתב"ג? :\

מעטים הרכבים שנוסעים 200 קילומטר על 12 ליטר וזה לפני שהתחלנו לחשב בלאי ואו אופציה לנזק בנסיעה הזאת. אבל בכל מצב ההפרשים הם מאד מאד קטנים לכל צד ואני הייתי מעדיף להשאיר את הרכב בבית או אצל בן משפחה. ואני אפילו לא אתייחס לאופציה הזאת של להשכיר את הרכב לאנשים.

מעטים הרכבים?

אני נוהג בסופר מיני, שעושה מחוץ לעיר בנהיגה מאוד רגועה קרוב ל1:19. בנהיגה נורמלית 1:16-1:17. אז כן, אפשר להגיע לנתב"ג על פחות מ12 ליטר.

ההורים בכלל נוסעים בדיזל, רנו מגאן טורבו דיזל. זאת מחוץ לעיר מסוגלת לעשות גם 1:22 בנהיגה רגועה ובלי בעיות 1:20. נתב"ג יכול להיות גם במחיר של 10 ליטרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני השתמשתי בשירותי החניון לתקופה קצרה של פחות משבוע ולא היו בעיות.

יש כמה חניות מקורות אבל רוב השטח הוא כורכר (וזה אולי יכול להסביר את הלכלוך).

אם המצבר בן פחות משנה, אולי שווה לנסות לממש אחריות.

פורסם

אני סבור שיש בטיעונים שעולים כאן הרבה חוסר דיוק וסתם השמצות.

זהו חניון ומי שרכש מנוי חודשי בחניון יודע שהמחיר סביר. חניה מקרוה עולה יותר כסף, ונכון שרובנו היה מתמצן? ...

אין להם התחייבות להתניע או לטפל (לטפח את הרכב, בר? היית נותן לחניון חפיפי כזה לטפח לך את הרכב?). אם עושים כרצון טוב - סבבה, אני סבור שהם ינסו להמנע מלקיחת אחריות כזו ובצדק, שלא יעמיסו עליהם את בעיות החשמל ברכב.

קצת תמוה שפותח השרשור כותב עבור חבר שלו. אין תמונות, אין טענות של בעל הרכב.

אז הרכב מאובק אחרי חודש בשטח פתוח. יכול לקרות, מסופת חול או אתר בניה בסביבה. אפילו כלי רכב שהרימו אבק מהכורכר בסביבה.

לטווח של כמה ימים - השתמשתי בחניון שלהם כמה פעמים. הכל תקתק מהר ובזמן.

בנסיעות ארוכות מעל חודש - תמיד הרכב שנשאר בבית הניע לי בפעם הראשונה.

מלפני שנה התערערה קצת הכדאיות של חניון טסים לימים בודדים (מול מונית או אלטרנטיבה אחרת) , כיוון שנאסר עליהם לחנות עם רכבי ההסעה שלהם ליד טרמינל 3, והם גובים עוד 50 ש"ח עבור הסעת הרכב האישי עד הטרמינל. אם קרה ככה עם האלפא - תמוה למה היא לא הניעה לבעל הרכב, הרי היה צריך להתניע אותה בשדה התעופה?

וכל מי שמדבר על תביעה - שיפסיק לקשקש. מה בדיוק תתבעו? הרי את דמי החניה צריך לשלם והםסוכמו מראש, נזק לא נגרם, עניין המצבר לא ברור, ועלות עו"ד תהיה כמה אלפי שקלים, בשביל לקבל כמה מאות שקלים פיצוי, אם בכלל יקבל?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני סבור שיש בטיעונים שעולים כאן הרבה חוסר דיוק וסתם השמצות.

זהו חניון ומי שרכש מנוי חודשי בחניון יודע שהמחיר סביר. חניה מקרוה עולה יותר כסף, ונכון שרובנו היה מתמצן? ...

אין להם התחייבות להתניע או לטפל (לטפח את הרכב, בר? היית נותן לחניון חפיפי כזה לטפח לך את הרכב?). אם עושים כרצון טוב - סבבה, אני סבור שהם ינסו להמנע מלקיחת אחריות כזו ובצדק, שלא יעמיסו עליהם את בעיות החשמל ברכב.

קצת תמוה שפותח השרשור כותב עבור חבר שלו. אין תמונות, אין טענות של בעל הרכב.

אז הרכב מאובק אחרי חודש בשטח פתוח. יכול לקרות, מסופת חול או אתר בניה בסביבה. אפילו כלי רכב שהרימו אבק מהכורכר בסביבה.

לטווח של כמה ימים - השתמשתי בחניון שלהם כמה פעמים. הכל תקתק מהר ובזמן.

בנסיעות ארוכות מעל חודש - תמיד הרכב שנשאר בבית הניע לי בפעם הראשונה.

מלפני שנה התערערה קצת הכדאיות של חניון טסים לימים בודדים (מול מונית או אלטרנטיבה אחרת) , כיוון שנאסר עליהם לחנות עם רכבי ההסעה שלהם ליד טרמינל 3, והם גובים עוד 50 ש"ח עבור הסעת הרכב האישי עד הטרמינל. אם קרה ככה עם האלפא - תמוה למה היא לא הניעה לבעל הרכב, הרי היה צריך להתניע אותה בשדה התעופה?

וכל מי שמדבר על תביעה - שיפסיק לקשקש. מה בדיוק תתבעו? הרי את דמי החניה צריך לשלם והםסוכמו מראש, נזק לא נגרם, עניין המצבר לא ברור, ועלות עו"ד תהיה כמה אלפי שקלים, בשביל לקבל כמה מאות שקלים פיצוי, אם בכלל יקבל?

קצת תמוה?לא הבנתי מה תמוה בסיפור הזה, איזה אינטרס יש לי להמציא סיפורים? אני מזהיר את חברי הפורום אני לא יוצא למסע צלב נגד אף אחד. (דרך אגב בעל הרכב אדם מבוגר ואין לו קשר לפורום, אני פרסמתי את הסיפור בתור חבר פורום לאחר שהייתי מעורב בסיפור והדבר הרתיח אותי).

עכשיו מעבר לזה הייתה התחייבות להתניע את הרכב אחרת באמת לא היו פונים לשם.

דבר שני הובטח חניון מקורה (תחת קורת גג) ואין סיכוי בעולם (ואתה יכול לספר לי סיפורים עד מחר) שהרכב יראה כך ועוד עם אבק וחול בתוך פנים הרכב (איך הגיע פנימה לסלון?).

דבר שלישי אתה בעצמך אמרת בחזור הם מסיעים את הרכב לשדה ורק לצורך החידוד הבחור שהסיע את הרכב אמר לבעל הרכב "רק אל תכבה את המנוע" וכשנשאל מדוע הוא ענה "גם ככה אתם נוסעים לא?" . אני מאמין שביום החזרה גילו שהרכב לא מניע , הניעו אותו עם כבלים ונסעו לשדה.

מעבר לכך ממש חבל לי לראות תגובות כמו שלך שתוקופות את ההגיון הבריא (שכנראה בישראל לא ממש בריא).

הלוואי היו שולחים את כל אותם "בעלי עסקים" קטנים וגדולים לחו"ל לראות איך נותנים שירות לקוחות.

הכי קל לפתוח עסק , להבטיח ללקוחות לשמור על הרכב נקי ותקין ואז להחזיר אותו הרוס ולהגיד "זה בסה"כ מחסן לא יותר".

ושורה תחתונה תאמין לי אם היית מקבל את הרכב שלך שאתה שומר עליו כמו על תינוק במצב כזה לא נראה לי שהיית מגיב כך (אלה אם כן יש לך אינטרס וזה כבר סיפור אחר).

יום טוב.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

גם אני לא הבנתי: איך הרכב הגיע אליך - על גרר? איך ומתי גילית שהוא לא מניע - לא בנוכחותם? (עריכה: כעת ראיתי את תגובתך)

השכרת רכב פרטי אינה חוקית ואינה מבוטחת, מעבר לזה שכמה אנשים מן הסתם לא הגיבו כי הם עדיין בוהים במסך בהלם...

אני כבר שנים משאיר את הרכב בכפר חב"ד (עם פתק על השמשה, ולא בחניון התחנה!) ונוסע ברכבת. מונית עולה כ-100 ש"ח אם אין רכבת זמינה. לדעתי הפתרון הפשוט הנוח והבטוח ביותר, אבל זה באמת מתאים רק למי שנוסע לבד ולא להרבה זמן.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את אלו שמשאירים רכב בחניון לטווח ארוך בנתב"ג (או במקביליו כמו במקרה הזה) - מונית/רכבת לנתב"ג תעלה הרבה פחות, והרכב יהיה בטוח הרבה יותר.

החניון טוב במקרה שאתה טס ליום עד חמישה ימים יותר מזה, כבר עדיף לדעתי רכבת/מונית.

או... מה קרה לעזאזל למשפחה?!?!

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מהיכרות אישית חלק מהרכבים בחנייה משמשים יפה מאוד את עובדי המקום בזמן שאתם בחו"ל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
למה לא לקחת מונית מהבית ולהשאיר את האוטו מתחת לבית עם מצבר מנותק ???

זה יותר זול מלשלם 1000 שקלים!!!

למה לנתק את המצבר? הרי גם על המדף למצבר יש אורך חיים מוגבל. הכי טוב זה לתת לשכן שסומכים עליו או מישהו מהמשפחה את המפתחות שיניע אותו פעם בשבוע לעשרים דקות חצי שעה , יכול גם תוך כדי נסיעה אם יש ביטוח לעוד נהגים. אני ושכן שלי תמיד עושים ככה אחד לשני. לשלם מעל אלף שקל כדי לקבל אוטו מטונף ומצבר מת זאת חלמאות.

פורסם

תראה פאפא, אין לי קשר למקום ובעליו. מסכים שהיתה חווית שרות גרועה, אבל לא מסכים שיש פה סיבה לטררם גדול.

אין בנתב"ג אלטרנטיבה אחרת, למעט החניון לטווח ארוך שיש לו הרבה חסרונות.

התנסיתי איתם כמה פעמים ולא היתה שום בעיה. שרות מהיר, הרכב שלם - זה מה שרציתי.

מה שהם קוראים 'מקורה' זו סככה קצת מצ'קמקת, לא מקום סגור לגמרי, וכרוך בעלות גבוהה יותר. לדעתי חבל על התוספת.

גם אם תשאיר שם רכב ל-3 ימים הוא יצבר אבק. בעצם לא רק שם, בכל מקום חניה שאינו בקומת מינוס שתיים ומטה.

צריך להתאים את הציפיות למה שיש וגם לרמת המחיר.

המחיר סביר למה שמקובל במגרשים אחרים בעיר או במקום הומה (שהוא מחיר חניה גבוה לדעתי, אבל מי שואל אותי) וזול יותר ממחיר החניון לטווח ארוך של רשות שדות התעופה.

אם לא סוכם איתם על שטיפה - לא צריך להתפלא שהרכב מאובק וקצת מלוכלך. אישית אני מעדיף לשטוף לבד.

איך נכנס לכלוך פנימה ? זו שאלה טובה - האם שאלתם אותם? פעם קרה לי במוסך מורשה של רנו שהרכב יצא מטונף וגם הידע המקצועי היה בזיון, אבל גם להם לא איכפת. רוח הקודש שנשבה אשמה בגרגרים והלכלוך.

הסיפור עם המצבר משונה, אבל לא נכנסנו לברר מהי איכותו, ואם אחרי נסיעה של כשעה הוא נטען ומתפקד אז הסך הכל בסדר. גשאי לבדוק אם היתה התחייבות כתובה להתניע ומה הם אומרים על המקרה. יהיו תירוצים או לקיחת אחריות, איני יודע.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...