Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא כבר עם באן ככל הידוע לי. כל מה שאני רוצה זה לשחק כל משחק (פורזה אחרון, גטאיי וכו') בלי צורך לצרוב אותו. אם צריך, יש דוק וכונן קשיח חיצוני.

Veni Vidi Vici

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מנת לקצר: אם יש ברשותי 360 מ - 2008 שעבר פריצה לפני 3 שנים לפחות ואינני זוכר איזו, האם האקסקיי יכול לפתור לי את כל הבעיות בעצם? לחבר אותו ואז ניתן יהיה להריץ כל משחק? גם את החדשים ביותר? ברשותי גרסת 120gb של האקסבוקס.

כן...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך לשרשור זה, קצת התבלבלתי.

קיבלתי ליום הולדתי XBOX 250GB (לא פרוץ).

אני מעוניין להפעיל GTA V, פיפא ונ.ב.א 2014 וכו' (את הפורצה האחרון קיבלתי מתנה מקורי יחד עם הגה ייעודי - כיף ! )

איזו פריצה מומלצת לי ? אני מעדיף לא להתעסק ב DVD אלא להוריד להארדיסק ולעבוד משם.

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשביל RGH אני מבין שצריך להלחים. בשביל XKEY הבנתי שלא צריך לעשות כלום מעבר לפירוק הקונסולה ולבצע פלאג אנד פליי. אני צודק ? מישהו בעל ניסיון יכול לתת מדריך קצר ל-XKEY ומקום אמין לקנות אותו (בחו"ל גם מתאים) ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אין שום בעיה עם הלחמות.

היתרון של rgh הוא מחיר, ממשק מעולה, מריץ מהדיסק הקשיח.

אני עשיתי ב vgs ברמת אביב, 300 שח.

מאוד מרוצה מהפריצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בשביל RGH אני מבין שצריך להלחים. בשביל XKEY הבנתי שלא צריך לעשות כלום מעבר לפירוק הקונסולה ולבצע פלאג אנד פליי. אני צודק ? מישהו בעל ניסיון יכול לתת מדריך קצר ל-XKEY ומקום אמין לקנות אותו (בחו"ל גם מתאים) ?

חנות

אגב- בהמשך לשאלתי, אני מפתח העדפה לא מוסברת לוואסבי.

(ואני בכלל שונא סושי:lol:)

בעיקר כי הוא עולה חצי.

הבעיה היחידה איתו היא שהוא יוצר ISO MENU שאומרים שMS יודעים לזהות אותו, ומכאן הדרך לבאן קצרה...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה באמת משחק שההתקנה שלו דורשת קצת הבנה, אבל שווווווווה בטירוף

350 מחיר סביר, תהנה זאת אחלה פריצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...