Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למען הסר ספק:

פריצת קונסולת האקסבוקס עצמה , היא איננה עבירה על שום חוק.

לעומת זאת, פירטיות של משחקים הינה עבירה פלילית על חוק זכויות יוצרים ועלולה להוביל גם לתביעה אזרחית.

קנו משחקים מקוריים, ותמכו ביוצרים שעבדו קשה עבורם.

ולעניין:

זה אקסקי:

http://xk3y.com/

ופה קונים בזול:

www.aliexpress.com/premium/xk3y.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=xk3y&initiative_id=SB_20131023050404&isViewCP=y&catId=0

זה וואסבי:

http://wasabi360.com/product.html

ופה קונים בזול (אפילו יותר מהאקסקי:lol:)

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=wasabi+360&catId=&initiative_id=SB_20131023050512&isPremium=y

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

יש כמה בעיות:

1. לשלם 550 שקל על XKEY ועוד כונן נייד שעולה בערך 400-500 ש"ח במקרה הטוב זה כבר 1000 ש"ח+

קצת מיותר לעשות את זה כשיש אופציה לקנות צורב חדש ב 150 ש"ח (כזה שתומך בצריבת דיסקים 8.7GB)

2. עוד חודש יוצא XBOX ONE, אז בכלל מיותר להשקיע יותר מ-150.

פורסם

יש כמה כשלים לוגיים במה שאתה אומר:

א. בקישור שנתתי, זה עולה החל מ- 150 ש' (הוואסבי) ועד כ-220-250 ש' (אקסקי), לא 500.

ב. אתה לא חייב דיסק קשיח. זה סתם הרבה יותר נוח ומגניב. אתה יכול להשתמש בDOK של 32GB (כ-40 משחקים) שעולה 100 ש'.

ג. גם מדיות לצריבה עולות כסף. והטובות והאמינות, אפילו לא מעט.

ד. כדי להשתמש במדיות צרובות אתה צריך לפרוץ את המכשיר בנוסף. גם זה עולה כסף.

ה. לפי הסקירות ברשת, הONE הולך לעלות סכום פשוט דימיוני. בטח בהתחלה, ובטח ובטח בארץ.

פורסם
יש כמה כשלים לוגיים במה שאתה אומר:

א. בקישור שנתתי, זה עולה החל מ- 150 ש' (הוואסבי) ועד כ-220-250 ש' (אקסקי), לא 500.

ב. אתה לא חייב דיסק קשיח. זה סתם הרבה יותר נוח ומגניב. אתה יכול להשתמש בDOK של 32GB (כ-40 משחקים) שעולה 100 ש'.

ג. גם מדיות לצריבה עולות כסף. והטובות והאמינות, אפילו לא מעט.

ד. כדי להשתמש במדיות צרובות אתה צריך לפרוץ את המכשיר בנוסף. גם זה עולה כסף.

ה. לפי הסקירות ברשת, הONE הולך לעלות סכום פשוט דימיוני. בטח בהתחלה, ובטח ובטח בארץ.

הקישורים שנתת הם להזמנה והרכבה עצמית, אני חושב שקצת מסוכן להתחיל להלחים את זה.

ה one כנראה יעלה 3000 בארץ. מסכים איתך שזה מוגזם, ובטח יקחו כמה חודשים טובים עד שתהיה פריצה,

אבל מה נעשה אם המשחקים החדשים ל יפעלו על ה 360?

פורסם

עוד יתרון של הODDE למינהם (גם אקסקי וגם וואסבי) על הקול-רנרים ושאר הצ'יפים שפורצים GRH/JTAG הוא שהם לא דורשים הלחמות.

אני מסכים איתך שלא כל אחד מסוגל לפתוח בעצמו את הקונסולה (זה גם דורש כלים מיוחדים-טורקסים קטנים וכו'), אבל ברגע שהקונסולה פתוחה, זה רק פלאגים (מיציאות הSATA והחשמל של הכונן האופטי הקיים אתה מחבר את הODDE שהוא בעצם מפצל-חוט אחד ביציאה מהאקסקי יחזור לכונן האופטי, חוט שני יוצא לכונן החיצוני (לשלט בעצם) - וסיימת)

דא"ג- המפיצים הסינים של האקסקי מבטיחים שהוא יריץ משחקים של ONE.

האם אפשר לסמוך על הבטחות של סינים? תגיד אתה.:lol:

בעקרון- גם לMS יש אינטרס שה360 יריץ משחקים חדשים שמיועדים לONE (לפחות בהתחלה), משיקולים של הגדלת התפוצה של המשחק.

ה-3000 שאתה אומר זה ממקורות "מוסמכים"? כי בפורומים בחו"ל מדברים על כאלף דולר.

עוד יבואו מחו"ל לקנות אצלנו :lol:

פורסם
הקישורים שנתת הם להזמנה והרכבה עצמית, אני חושב שקצת מסוכן להתחיל להלחים את זה.

ה one כנראה יעלה 3000 בארץ. מסכים איתך שזה מוגזם, ובטח יקחו כמה חודשים טובים עד שתהיה פריצה,

אבל מה נעשה אם המשחקים החדשים ל יפעלו על ה 360?

אין ב XK3Y או ב WASABI הלחמה

יש פתיחה, חיבור סאטה וכבל חשמל, וב XK3Y גם ריבן כזה שמתחבר ל USB - אבל אין הלחמה

פורסם

1. אין שום בעיה לעדכן דאש ל rgh, עם דאש לאנץ ו autogg גם קוף יכול.

2. הממשק של ה rgh מעולה

3. לא צריך לצרוב כלום, להוריד לדיסק וזהו

4. המחיר נוח

אבל אין לייב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תעזבו לרגע את הבאנים והלייב, נכון להיום אם אין לכם צורב מדגם ספציפי אתם לא תוכלו לצרוב משחקים!

תקראו:

אתה כנראה לא מעודכן ידידי

המשחקים החדשים בשנה+ האחרונות משוחררים בגודל 8.7GB

כשאתה מנסה לצרוב אותם בצורב סטנדרטי (כזה שהיה צורב את כל המשחקים עד לפני שזה התחיל) אתה נתקל בבעיה - כי גודל הדיסק הוא 8.5GB וגודל המשחק הוא 8.7GB

יש בערך 15 דגמים של צורבים שהלייזר שלהם יכול לצרוב 8.7GB על דיסק של 8.5GB

הבעיה שכמעט ואין סיכוי להשיג אותם בארץ.

אם מישהו יודע על זה משהו אני אשמח.

חפש 5280S-CB-PLUS Burner SONY

יש אותם בארץ :evil:

למשל כאן

http://www.ret.co.il/p/3257284/%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%99%D7%93%D7%99-sony-optiarc-5280s-cb-plus-with-dvdr-dl-overburn.aspx

מידע על הצורב כאן

https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0CEYQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.soho-jp.com%2Fcommon%2Ffckeditor%2Feditor%2Ffilemanager%2Fconnectors%2Fphp%2Ftransfer.php%3Ffile%3D%2Fuid000001_41442D353238302D43422E706466&ei=oNRoUr3NAoq80QX4qIDIDw&usg=AFQjCNE7g2_Le6UPW-hue9-9ThjhRsLytA&bvm=bv.55123115,d.Yms&cad=rja

קובי

:-)

פורסם
1. אין שום בעיה לעדכן דאש ל rgh, עם דאש לאנץ ו autogg גם קוף יכול.

2. הממשק של ה rgh מעולה

3. לא צריך לצרוב כלום, להוריד לדיסק וזהו

4. המחיר נוח

אבל אין לייב.

נשמע הגיוני, זה גם הרושם שקיבלתי מחבר עם JTAG

בוודאות אם הייתי צריך לבחור היום, הייתי בוחר ב RGH על פני XKEY

גם במחיר וגם בנוחות... תמיכה בXBLA ו REGION FREE חשובים לי יותר מאשר DUAL BOOT

פורסם

חברים, בעניין הצורבים צריך צורב ספציפי או צורב תומך עם שבב b מיוחד שאותו אפשר להסב עם תוכנה שיצרוב נכון. מצאתי אחד בחולון אני לא זוכר את הלינק כרגע אני גם לא בבית, אעדכן את רשימת הצורבים כשאחזור לבית ואהיה ליד המחשב, בksp כבר לא מוכרים אותם לצערי.

עריכה:

http://c4evaspeaks.com

רשימת הצורבים שניתן להסב

בכללי מומלץ מאוד לקורא בפורום fxp, המון מידע שימושי. עם צורב רגיל הצלחתי לצרוב gta אך לא פיפא ולא nba14 , מחכה לראות מה יהיה עם באטמן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני מרגיש ממש לא נעים עם מה שאני עומד לכתוב.

זה גם הופך אותי לצדקן ונודניק, וגם עוד יתחילו לחשוב שאני סוכן של מוצרי ODDE. :lol:

אבל בכ"ז...

ראבאק, XBLA??? חצי מהדברים שם חינם. המשחק הכי יקר שם עולה 20$.

גם את זה צריך להוריד פיראטית?

למה?

פורסם

כן... כי למי שאין לייב לא יכול לגשת לתוכן הזה בכלל

אני אתן לך דוגמה יותר פשוטה, יצא פיפא 14, לי יש XKEY, כאשר ייצא עדכון עם transfers (למשל בייל עבר לריאל מדריד) אני לא אזכה לקבל אותו

באסה.

פורסם

על מנת לקצר: אם יש ברשותי 360 מ - 2008 שעבר פריצה לפני 3 שנים לפחות ואינני זוכר איזו, האם האקסקיי יכול לפתור לי את כל הבעיות בעצם? לחבר אותו ואז ניתן יהיה להריץ כל משחק? גם את החדשים ביותר? ברשותי גרסת 120gb של האקסבוקס.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם כבר קיבלת באן מהלייב, הוא כבר לא יציל אותך.

אם אתה מוריד טורנטים שהם לא PAL זה לא יציל אותך.

אם יש לך בריק כתוצאה מהתנגשות בין הR3 לדשבורד חדש הוא לא יציל אותך.

אם הכל עדיין עובד, האמולטורים הללו כן יריצו כל משחק שמתאים לאיזור שלך בלי צורך במדית DVD.

אם תנטרל את הR3, תוכל גם לשחק בלייב (כמעט) בלי חשש לבאן.

תבדוק שאתה קונה גרסה שמתאימה לPHAT.

• תוכן חדש...