Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, שנתיים לא נגעתי באקסבוקס והיום נוכחתי לגלות שרק צורבים מסוימים יכולים לצרוב משחקי אקסבוקס!

מאחר והמשחקים החדשים הם בגודל 8.7GB והדיסקים שברשותנו הם 8.5GB מה שדורש רכישה של צורב מסוג מסוים, שמאפשרת את הצריבה הנ"ל.

למישהו יש ניסיון בנושא?

אם פורצים לא הולכת כל ההזדמנות לשחק ONLINE בכלל? לא חבל?

לא בדיוק.

שימוש במשחקים פרוצים מגדיל את הסיכוי לקבל באן, אבל זה לא בהכרח, אם עוקבים אחרי ההוראות.

פורסם
אם פורצים לא הולכת כל ההזדמנות לשחק ONLINE בכלל? לא חבל?

לא חבל, יש XKEY שנותן DUAL BOOT וככה תוכל לשחק עם דיסק מקורי אונליין

פורסם
לא חבל, יש XKEY שנותן DUAL BOOT וככה תוכל לשחק עם דיסק מקורי אונליין

תרשה לי לנצל"ש, כי כמו תמיד, מסתבר שגם במקרה הזה, האנשים כאן יותר מומחים מאשר בפורומים היעודיים בחו"ל:

אז תגיד, בקטע של ODDE, מה עדיף- XK3Y או WASABI?

הבנתי שהאקסקי מאפשר לדפדף בין המשחקים רק על המסך בשלט של האקסקי.

כי הוואסבי עולה חצי מחיר מהאקסקי (בעליאקספרס) ונראה יותר יפה על הקונסולה.

במה הוא פחות טוב?

ושאלה נוספת-

כדאי להשקיע ב250G או שאפשר להסתפק ב4G?

מה בכלל ההבדל ביניהם (חוץ מה200 ש' הפרש המחיר, והכונן הגדול יותר...)

דא"ג- יש שמועות בפורומים על אנשים שקיבלו באן מהלייב, עם אקסקי וואסבים, למרות שהם היו במצב פס-טרו באותו זמן.

ועוד דא"ג- מבירורים שערכתי, כמעט לא עושים בחנויות בארץ ODDE. הם מעדיפים למכור את הRGH/JTAG, שנותן להם פרנסה עתידית בכל החלפת דשבורד אצל המשתמש, וכנראה גם זול להם יותר בחומרה.

הם כמובן יפליגו בשבחים של הRGH, כדי לשכנע. אני לא השתכנעתי.

בכל מקרה, ככל הנראה אם אתה רוצה ODDE, תצטרך לעשות לבד, שזה לא סיפור גדול, אבל כמובן משאיר אותך בלי אחריות על המכשיר ווט-סו-אבר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תעזבו לרגע את הבאנים והלייב, נכון להיום אם אין לכם צורב מדגם ספציפי אתם לא תוכלו לצרוב משחקים!

תקראו:

צורב שיודע לצרוב DUAL LAYER ל XBOX עולה 200 שקל בחנות הכי יקרה..

אתה כנראה לא מעודכן ידידי

המשחקים החדשים בשנה+ האחרונות משוחררים בגודל 8.7GB

כשאתה מנסה לצרוב אותם בצורב סטנדרטי (כזה שהיה צורב את כל המשחקים עד לפני שזה התחיל) אתה נתקל בבעיה - כי גודל הדיסק הוא 8.5GB וגודל המשחק הוא 8.7GB

יש בערך 15 דגמים של צורבים שהלייזר שלהם יכול לצרוב 8.7GB על דיסק של 8.5GB

הבעיה שכמעט ואין סיכוי להשיג אותם בארץ.

אם מישהו יודע על זה משהו אני אשמח.

פורסם
תרשה לי לנצל"ש, כי כמו תמיד, מסתבר שגם במקרה הזה, האנשים כאן יותר מומחים מאשר בפורומים היעודיים בחו"ל:

אז תגיד, בקטע של ODDE, מה עדיף- XK3Y או WASABI?

הבנתי שהאקסקי מאפשר לדפדף בין המשחקים רק על המסך בשלט של האקסקי.

כי הוואסבי עולה חצי מחיר מהאקסקי (בעליאקספרס) ונראה יותר יפה על הקונסולה.

במה הוא פחות טוב?

ושאלה נוספת-

כדאי להשקיע ב250G או שאפשר להסתפק ב4G?

מה בכלל ההבדל ביניהם (חוץ מה200 ש' הפרש המחיר, והכונן הגדול יותר...)

דא"ג- יש שמועות בפורומים על אנשים שקיבלו באן מהלייב, עם אקסקי וואסבים, למרות שהם היו במצב פס-טרו באותו זמן.

ועוד דא"ג- מבירורים שערכתי, כמעט לא עושים בחנויות בארץ ODDE. הם מעדיפים למכור את הRGH/JTAG, שנותן להם פרנסה עתידית בכל החלפת דשבורד אצל המשתמש, וכנראה גם זול להם יותר בחומרה.

הם כמובן יפליגו בשבחים של הRGH, כדי לשכנע. אני לא השתכנעתי.

בכל מקרה, ככל הנראה אם אתה רוצה ODDE, תצטרך לעשות לבד, שזה לא סיפור גדול, אבל כמובן משאיר אותך בלי אחריות על המכשיר ווט-סו-אבר.

לא מכיר וואסאבי אז אני לא יכול להעיד, לי יש את ה XKEY כמעט שנתיים, בזמנו שקניתי היה לי לייב והיה עובד בפס-טרו בלי שום בעיה, מאז לא שילמתי ככה שאני לא יודע אם מיקרוסופט כבר יודעים לזהות את ה XKEY.

בנוסף אפשר לשדרג את ה XKEY לבד, את ה FW ניתן להוריד דרך האתר לאחר רישום (תדאג לקחת את ה SN כאשר אתה קונה אותו - בשביל הרישום באתר). ה XKEY די מעפן בכל מה שקשור לבחירת משחקים - ניתן לעשות זאת רק מהמסך הפצפון של ה XKEY.

לדעתי כן כדאי להשקיע בכונן, אני בזמנו קניתי 120 גיגה לגרסא השמנה של ה XBOX, המשחקים עולים יותר מהר מאשר מהCD או מHDD חיצוני.

אתה בטוח שיש בעיה עם עדכון דשבורד ופריצות של RGH ו JTAG? אם כך זה באמת לא שווה, אבל אני הייתי בטוח של-JTAG אין שום בעיה להתמודד עם עדכוני דשבורד

פורסם
לא מכיר וואסאבי אז אני לא יכול להעיד, לי יש את ה XKEY כמעט שנתיים, בזמנו שקניתי היה לי לייב והיה עובד בפס-טרו בלי שום בעיה, מאז לא שילמתי ככה שאני לא יודע אם מיקרוסופט כבר יודעים לזהות את ה XKEY.

בנוסף אפשר לשדרג את ה XKEY לבד, את ה FW ניתן להוריד דרך האתר לאחר רישום (תדאג לקחת את ה SN כאשר אתה קונה אותו - בשביל הרישום באתר). ה XKEY די מעפן בכל מה שקשור לבחירת משחקים - ניתן לעשות זאת רק מהמסך הפצפון של ה XKEY.

לדעתי כן כדאי להשקיע בכונן, אני בזמנו קניתי 120 גיגה לגרסא השמנה של ה XBOX, המשחקים עולים יותר מהר מאשר מהCD או מHDD חיצוני.

אתה בטוח שיש בעיה עם עדכון דשבורד ופריצות של RGH ו JTAG? אם כך זה באמת לא שווה, אבל אני הייתי בטוח של-JTAG אין שום בעיה להתמודד עם עדכוני דשבורד

אני לא מבין,

אתה יודע איך להתגבר על הבעיה עם הצורבים ?

פורסם

קודם כל, תודה על התשובות.

הJTAG בעייתי בעדכוני דשבורד. זה ידוע ומוכר בפורומים, ויש אפילו עדויות על מכשירים שהפכו לבריק אחרי עדכון הדשבורד האחרון (לא זוכר את מספרו). ברוב המקרים מספיק עדכון הFW של הJTAG, אבל זו פעולה שרוב משתמשי הקצה לא עושים לבד אלא חוזרים לחנות.

חוץ מזה שאתה מקבל באן תוך חמש דקות בלייב.

והכי גרוע זה שכל המכשירים שנמצאים כרגע על המדפים בחנויות לא פריצים לJTAG. (אם תכנס לזאפ, תראה שהמוכרים כותבים את זה בפירוש).

אגב- (למתווכחים על קיבולת הDVD ) - גם הצורבים שבתוך הקונסולות החדשות כבר לא פריצים לדיסקים צרובים.

מכל הסיבות שצויינו למעלה, פריצה מסוג ODDE היא הכי נוחה. למי שרק רוצה לשחק במשחקים מהדיסק הקשיח בלי להתעסק עם מדיות DVD , מקוריות או לא (ועם נפחם) , זו האופציה הטובה ביותר.

העדויות לבאן נדירות, אפשר לפרוץ כל מכשיר, ואין בעיות עם הדש בורדים, מכיון ש(נכון להיום) האקסקי מדמה את הכונן האופטי באופן מושלם ושקוף לקונסולה.

אני לא מבין,

כשיש לך אקסקי אתה פשוט לא צריך לצרוב כלום.

אתה קונה HD חיצוני של 2TB ומעמיס עליו מה שאתה רוצה.

הכונן האופטי של הקונסולה פשוט מתחיל לצבור אבק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
אני לא מבין,

לא, כמוני כמוך, גם הצורב שלי לא מסוגל לעשות overburn

היה לי שנים פריצה של ixtreme lt עד גרסא 1.8 (קרוב ל1000 שקל נשפכו רק על עדכונים כל פעם שהדשבורד היה מתעדכן)

כמו שאמרו פה עם XKEY אין צורך בדיסקים, הכל דרך הHDD

החסרון למיטב ידיעתי בXKEY שאין אפשרות להתקין את כל המשחקים הקטנים האלה (XBLA)

פורסם

כשיש לך אקסקי אתה פשוט לא צריך לצרוב כלום.

אתה קונה HD חיצוני של 2TB ומעמיס עליו מה שאתה רוצה.

הכונן האופטי של הקונסולה פשוט מתחיל לצבור אבק.

תוכל לתת קישור למוצר?

• תוכן חדש...