Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהזמנה שעשיתי מ i4detailing, בזכותו(או באשמתו ;-)) של קנוורת׳,

הזמנתי שני מוצרים חדשים עבורי:

1- Dodo Juice Supernatural Tyre Dressing

מגיע בצורת נוזל, ומרחתי אותו על הצמיגים בעזרת פד סיני צהוב. צריך כמות ממש קטנה לכל שימוש,

והצמיגים יצאו ממש מבריקים, ומה שאהבתי שזה נותן מראה של צמיג חדש, אבל לא מנצנץ מידי,

שאז רואים בבירור את שכבת הציפוי. בנוסף המסילות של הגגון היו ממש דהויות. הן מפלסטיק שחור,

ומרחתי את החומר, ננתי לו כמה דקות, ואז עברתי עם מטלית מיקרו. הן קיבלו מראה ממש חדש,

ושוב, בלי מראה שומני או מנצנץ.

2- בשעה טובה נגמר לי הקונדישנר ריפודי עור של Lexol, וניצלתי את ההזמנה והקופון

ל-Zaino Z-10 Leather in a Bottle. אחרי ניקוי מושבי העור, עם CG leather cleaner,

שבלי קשר מאוד מומלץ, מרחתי את המרכך. גם כאן אין צורך בכמות גדולה, והמריחה נעשתה

גם עם פד סיני צהוב. התכשיר ממש מרכך את העור, ומחזיר לו את המראה לחדש, אבל הכי חשוב,

בניגוד להרבה תכשירים אחרים, הוא לא שומני, ואין גם צורך לעבור אח״כ עם סמרטוט יבש.

כמו כן, יש ברכב ריח של עור חדש, וכל פתיחת דלת מקבלים משב ריח מרענן. לדעתי התכשיר

הרבה יותר טוב מה-Lexol, וגם נוח לשימוש בהרבה.

פורסם

כל מבריקי הצמיגים למינהם עשויים מסיליקון, וחוץ מלהעניק מראה נאה, הם לא מונעים את היתייבשות הצמיגים ולא מועילים לגומי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בינתיים שבוע ונראה כאילו אתמול מרחתי אותו. אני יעדכן בהמשך לגבי העמידות.

מה שכן שמים ממש כמות קטנה וזה מספיק. מה שהכי אהבתי זה המראה הלא מבריק

מידי, ולא כמו הרבה מבריקים שנראה כאילו מרחת שמן על הצמיג.

אבל יותר מהצמיגים הייתי מרוצה מהמסילות השחורות שעל הגג, שהפכו לחדשות.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר לגבי הדודו ג׳וס, אומנם הרכב לא עומד רוב הזמן בשמש, אבל בינתיים המסילות העליונות בגג

נראות כמו חדשות, וגם הצמיגים עדיין נראים טוב. ושוב, מה שאני אוהב שזה מחדש שהוא מט ולא מבריק.

חודש וחצי כמעט, תוצאה לא רעה בכלל.

פורסם

שלום

יש למישהו ניסיון עם ה Dodo Juice Tyromania?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הדעות לכאן או לכאן על כל המוצרים,וכנ"ל גם על הספציפי הזה.

יש את ה Dodo Juice Supernatural Tyre Dressing,שיש עליו הרבה ביקורות טובות,אני חושב ללכת עליו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

נכון שהדעות לכאן או לכאן, כמו תמיד.

אבל התרשמתי שהמוצר הזה הוא פלופ רציני של דודו.

אני יודע שאתה מעריץ רציני של מיץ והמוצרים שלהם, אבל כדאי שתחכה עוד קצת כדי ש Gtechniq - T1Tyre and Trim יגיע ארצה, אמור להיות אוטוטו.

הוא תמיד מקום ראשון בעמידות, בכל ההשוואות שאני נתקלתי בהן בכל אופן.

תן לו איזה גיגול קטן ותקרא ביקורות.

אני סגור עליו.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...