Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות חיפוש לא מוצלח בפורום של קניית המגבת המדוברת לייבוש הרכב מחברת Uber ממישהו שהזמין כמה, או שויתר על שלו החלטתי להקים קבוצת רכישה קטנה אבל רצינית, יש במלאי באתר i4Detailing ולכן אני רוצה להזמין כמה שיותר מהר (השבוע), אם יש מישהו מאזור הצפון שרוצה מגבת, עכשיו זה הזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

אני מבקש לא לשלוח הודעות לא ענייניות,

כרגע אני רוכש מגבת אחת ישנו אדם נוסף שהתחייב למגבת ואחד שמתלבט, ככל שנזמין יותר העלות ליחידה כמובן תרד, כרגע זה עומד על כ-75 עד- 80 שקלים ליחידה, ברגע שנוציא את ההזמנה תקבלו עדכון לגבי המחיר הסופי והמשוקלל, אם מישהו רוצה והוא אינו מאזור הצפון, מוזמן לשלוח בכל זאת הודעה ונראה כיצד ניתן להסתדר.

שיהיה יום טוב לכולם,

שניר.

• תוכן חדש...