Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הכותרת סתמית ?!?

בכל אופן הכוונה על לפתוח דף או שרשור דביק לגבי מקומות עבודה שקשורים ברכב! לא כמו השרשור של על מה אתה נוהג ומה התחביבים שלך. הכוונה למוסכים או בעלי מקצוע שונים אשר בפורום. לרשום מיקום ותפקיד, וכך חברי הפורום יעדיפו לגשת אליהם, זה גם ייתן יותר פרנסה לאנשים פה, וגם הם יוכלו לתת הנחה לחברי הפורום.

אני מניח שיש מאות אם לא יותר בפורום פה שהם מקצועיים (לא חובבנים ) בנושאים שונים, כגון צביקה קרבורטורים או איציק או רבים אחרים.

מה דעתכם ?

פורסם

אז שזה יהיה השרשור הרשמי. למי שיש עבודה כזאת שיפרסם פה.

אם המנהלים יהיו נחמדים הם ידביקו את זה.

b bo bos bose baaaaaaaaas

פורסם
נא לא להפוך את זה לשרשור הרשמי או החצי רשמי או השד יודע בטרם יתקבל (אם בכלל) אישור ההנהלה... :idea:

אני רק הצעתי

לא הפכתי כלום לכלום... או משהו כזה

פורסם

רעיון מצויין אני מקווה שההנהלה תסכים זה יתן פירסום לא קטן לאנשים שבאמת צריכים את זה,ויכולים לתרום המון בפחות כסף ממוסכים.

אני חושב שזה רעיון מעולה למנהלים לתשומת ליבכם

פורסם
יכולים לתרום המון בפחות כסף ממוסכים.

אני מפעיל מחשב MF בארגון ארצי גדול.

בחדר המחשבים שלנו הרצפה עשויה בלוקים אשר ניתנים להרמה (למקרה שיש צורך להעביר תשתית).

עכשיו, איך קשורה האקספוזיציה לנושא? (תצחקו תצחקו)

יש לנו מכשיר קטן שיוצר ואקום ואיתו שולפים את הרצפה - אשמח לעזור לכל בעל רכב שקיבל מכה ונכנסה לו קצת הדלת פנימה.

אני יודע שאני קצת סוטה מעניין העזרה לטיפול ברכב אך לי עם הסובארו זה חסך בביקור אצל פחח (ממש יצאה הדלת חזרה החוצה)

בכל מקרה, אתם יכולים להתייחס לזה כטיפ או למחוק את הודעתיי כמובן.

יום טוב...

פורסם

בחדר המחשבים שלנו הרצפה עשויה בלוקים אשר ניתנים להרמה (למקרה שיש צורך להעביר תשתית).

יש לנו מכשיר קטן שיוצר ואקום ואיתו שולפים את הרצפה - אשמח לעזור לכל בעל רכב שקיבל מכה ונכנסה לו קצת הדלת פנימה.

אני יודע שאני קצת סוטה מעניין העזרה לטיפול ברכב אך לי עם הסובארו זה חסך בביקור אצל פחח (ממש יצאה הדלת חזרה החוצה)

יום טוב...

LOL...

חשבתי שאתה רוצה להציע בלוקים למי שגנבו לו את הגלגלים (צמיג+ג'נט) :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יום טוב...

שולף של רצפה צפה הוא גדול מדי בשביל לעשות עבודות פחחות...

שלא נדבר על מסורבל.

פורסם
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מכשיר וואקום כזה אם אני רוצה לקנות לעצמי?

נסה בכל חנות אביזרי מין.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
נסה בכל חנות אביזרי מין.

אני מבין שתומר הדר (אם זהו שמו האמיתי) עובד בחנות אביזרי מין ומציע את עזרתו המקצועית לחברי הפורום.

.

פורסם
אני מבין שתומר הדר (אם זהו שמו האמיתי) עובד בחנות אביזרי מין ומציע את עזרתו המקצועית לחברי הפורום.

.

וירבו עוד כמוהו

ויפה שעה אחת קודם.

:)

פורסם

.

אתה כנראה צודק... שים לב לחתימה שלו

בכל מקרה, למישהו יש תשובה קצת יותר עניינית?

פורסם

.

אני לא עובד בחנות מין אדון אישפוז הניכבד אם זה ביכלל שמך האמיתי-איזה מין שם זה אישפוז?

ורק שתדע שאני ביכלל עוד לא יודע מה זה מין! אני בן 17 ועוד מעט אני יוציא רישיון ואז אני יקח את המזדה של אבא שלי מהליסינג ואני ישים לה צ'יפ ואינטרקולר וטורבו ואגזוז ואני גם יודע לינהוג שחבל על הזמן בגלל שאח שלי-יש לו חבר שמכיר את ראם סמואל והוא אמר לי שהוא ילמד אותי לינהוג כמו נהג מירוצים וחוץ מיזה אני גם רואה כל הזמן יורוספורט ורואה איך נוהגים שם ואני גם משחק כל הזמן ניד פור ספיד ולכן אני נהג סוף הדרך וגם עדיין בתול ביגלל שאני מבזבז יותר מידי זמן בניד פור ספיד אבל כשיהיה לי רישיון אדון אישפוז הניכבד אני יקרע אנשים כמוך על הכביש ביגלל שיש לי אוסף של מודלים של מכוניות ויש לי איזה חמישים מכוניות ופעם ניכנסה אלי בחורה לחדר ואמרה שאין לי חיים אז היחלטתי בימקום זה להקדיש את החיים שלי ליהיות נהג מירוצים אז אני ידע לינהוג בזמן שאתה תיתעסק בשטויות וחכה שאני ישים צ'יפ וסימני פיסוק במזדה של הליסינג של אבא שלי שהוא גמ אמר שהוא יקנה לי מכונית ספורט ביגלל שהוא היבין שבחורות אני לא יביא הביתה ואימא שלי שאומרת שאני בונבון אמרה לאבא שצריך ליקנות לי אוטוספורט ביגלל שיש לי דימוי עצמי נמוך ואני לא יודע מה זה אבל זה בטח קשור במרכז כובד של המכונית וזה רק אומר שאימא שלי מאמינה בי ואוהבת אותי אז אתה אדון אישפוז הניכבד שהז ביכלל שם שמעיד איזה טיפש אתה אל תגיד לי מה לעשות ואיך ליחיות את החיים שלי.רק תיראה את הסימלון ליד השם שלי כדי שתבין כמה אני רציני זה תמונה שלי עוסה את עצמי מתקן מנוע של אוטו ספורט אבל במציאות אני לא יודע איך נראה קרבורטור אבל אל תפיץ את זה כאן בפורום כי אני עושה עוד מעט קורס מכונאות ואז ניראה אותך גבר!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני לא עובד בחנות מין אדון אישפוז הניכבד אם זה ביכלל שמך האמיתי-איזה מין שם זה אישפוז?

ורק שתדע שאני ביכלל עוד לא יודע מה זה מין! אני בן 17 ועוד מעט אני יוציא רישיון ואז אני יקח את המזדה של אבא שלי מהליסינג ואני ישים לה צ'יפ ואינטרקולר וטורבו ואגזוז ואני גם יודע לינהוג שחבל על הזמן בגלל שאח שלי-יש לו חבר שמכיר את ראם סמואל והוא אמר לי שהוא ילמד אותי לינהוג כמו נהג מירוצים וחוץ מיזה אני גם רואה כל הזמן יורוספורט ורואה איך נוהגים שם ואני גם משחק כל הזמן ניד פור ספיד ולכן אני נהג סוף הדרך וגם עדיין בתול ביגלל שאני מבזבז יותר מידי זמן בניד פור ספיד אבל כשיהיה לי רישיון אדון אישפוז הניכבד אני יקרע אנשים כמוך על הכביש ביגלל שיש לי אוסף של מודלים של מכוניות ויש לי איזה חמישים מכוניות ופעם ניכנסה אלי בחורה לחדר ואמרה שאין לי חיים אז היחלטתי בימקום זה להקדיש את החיים שלי ליהיות נהג מירוצים אז אני ידע לינהוג בזמן שאתה תיתעסק בשטויות וחכה שאני ישים צ'יפ וסימני פיסוק במזדה של הליסינג של אבא שלי שהוא גמ אמר שהוא יקנה לי מכונית ספורט ביגלל שהוא היבין שבחורות אני לא יביא הביתה ואימא שלי שאומרת שאני בונבון אמרה לאבא שצריך ליקנות לי אוטוספורט ביגלל שיש לי דימוי עצמי נמוך ואני לא יודע מה זה אבל זה בטח קשור במרכז כובד של המכונית וזה רק אומר שאימא שלי מאמינה בי ואוהבת אותי אז אתה אדון אישפוז הניכבד שהז ביכלל שם שמעיד איזה טיפש אתה אל תגיד לי מה לעשות ואיך ליחיות את החיים שלי.רק תיראה את הסימלון ליד השם שלי כדי שתבין כמה אני רציני זה תמונה שלי עוסה את עצמי מתקן מנוע של אוטו ספורט אבל במציאות אני לא יודע איך נראה קרבורטור אבל אל תפיץ את זה כאן בפורום כי אני עושה עוד מעט קורס מכונאות ואז ניראה אותך גבר!

לא היה יותר פשוט להודות בזה שאתה כן עובד בחנות לאבזרי מין, ובזה לסכם את הנושא?:wink:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...