Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני דיי התייאשתי מלחפש כבר אימפרזה אבל בכל זאת הרכב היה נראה טוב,

המחיר המון מעל המחירון , די התחברתי אליו עם המון תוספות..

אממה לקחתי לבדיקה וחשכו עיניי למרות שאני מודה בעל הרכב אמר שהוא לא מתחייב, אמרתי ניתן צ'אנס אבל היי עדיף לשרוף 550 שח כי זה 4X4 מאשר 60K.

אז מה אני שואל בכל זאת -> דעתכם אני אמור לדלג על הרכב הזה נכון ?

משיחה בין השורות הפרצופים שהבוחן אמר זה בעצם אל תתקרב לרכב הזה.

למרות שעל המנוע הרכב קיבל מחמאות והוא חזק.

test-wrx.jpg

פורסם

אני הסתכלתי דבר ראשון על שילדה, יש שאסי, אין חלק שלא החליפו, החליפו קורה וריתכו, ובנוסף צמיגים קדימה שחוקים, זה מראה על הזנחה או בעייה בפרונט כתוצאה מהשילדה ה:שבורה", דעה שלי,דלג הלאה. ותשמע עוד כמה תגובות מהחברה פה.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם
השם של מי שרצית לקנות ממנו מתחיל בא' ונגמר ב- חמד? אני מופתע שסומנים שם וי בכלל

נגמר ב ד

לא חשוב...אם תרצה פרטים דבר איתי בפרטי.

כן שאני חושב על זה הכל ב X :\.

פורסם

אותי הכי מעניין מה פשר השורה "אור חניה אינו לא חוקי" :roll:

רק לפי החוסר בשמן מנוע, אתה כבר מבין עם איזה רכב יש לך עסק.

הרכב הזה נשמע כמו הרפתקה. לדעתי תשאיר אותו למישהו אחר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בוא נעבור על העובדות : רכב עם פגיעת שילדה ומנוע גמור שלא יכול לעבור טסט והבן אדם עוד רוצה מעל המחירון.

אתה באמת רוצה שאני אגיד לך מה אני חושב?

מצד שני נדיר למצוא מכוניות כאלו באמת במצב טוב.

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שבנוסף לכל הצרות גם פירקו את הממיר הקטיליטי .כך בחשבון השקעה של לא מעט אלפי שקלים רק כדי להביא את הרכב למצב שהוא עובר טסט ואני עדיין לא מדבר על רכב תקין.

בכל מקרה הבחור לא בדיוק מפגין יותר מידי כבוד לחוק אני לא הייתי מצפה ממנו גם ליותר מידי אמינות כלפיך.

פורסם
מה שבעייני הזוי הוא שאחרי תוצאות הבדיקה עוד הייתה לך התלבטות אם כן לקנות או לא... :shock:

לא הייתה לי התלבטות סתם חיזוק...על 550 שח שהפסדתי :)8)

פורסם
בוא נעבור על העובדות : רכב עם פגיעת שילדה ומנוע גמור שלא יכול לעבור טסט והבן אדם עוד רוצה מעל המחירון.

אתה באמת רוצה שאני אגיד לך מה אני חושב?

מצד שני נדיר למצוא מכוניות כאלו באמת במצב טוב.

דווקא המנוע תקין לגמרי. ואפילו חזק מאוד קומפרסיה וכו' תקין.

ישנם דברים שאפשר לדלג עליהם בבדיקה כי זה די ג'נרי בגיל הזה של רכב.

כמעט כל האימפרזות הסירו את הממיר!

הנורא מכל מנוע אפשר להחליף ...שילדה זה כבר בעיה בבסיס של המרכב וזה לא פתיר.

פורסם

אתה לוקח סיכון שלא תוכל לעבור טסט , אלה בהשקעה ענקית של כסף . ועוד עלולים לעצור אותך בביקורת של המשטרה ולהחרים לך את הרכב , ולהוריד אותו מן הכביש . ואם זה לא יקרה בקרוב , אז בינתיים אתה תשקיע הרבה בלתקן כל דבר שיילך{ולא חסר מה} אחר כך תבכה לא על 500 ש"ח שהפסדת . את ההמשך אתה כבר יודע {אני מניח}

פורסם

בחיי שאני לא זוכר מתי ראיתי בדיקה יותר גרועה מזה. לקחת את הרכב לבדיקה בנסיעה או על גרר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...