Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ורוצה עוד מעל המחירון,נייס.

:-)

יש סיכוי שתשמע ממני בקרוב.. :lol:

מקווה שאת הרכב הבא שאקח לבדיקה יצא הרבה פחות פצוע... :)

פורסם

הין לי שלוש אימפרזות טורבו משנים שונות ,ובאף אחת מהם לא היתה תוצאת בדיקה כזאת ,לא בקניה ולא במכירה,נכון הפסדת 550 אבל לא נפלת,יש עדיין אימפרזות טובות וצריך סבלנות,וכן אפשר לבקש מהמוכר להתחייב לשילדה ומנוע וגיר,בהצלחה בהמשך

פורסם
אותי הכי מעניין מה פשר השורה "אור חניה אינו לא חוקי" :roll:

רק לפי החוסר בשמן מנוע, אתה כבר מבין עם איזה רכב יש לך עסק.

הרכב הזה נשמע כמו הרפתקה. לדעתי תשאיר אותו למישהו אחר.

זה כנראה אומר שהוא החליף למנורת לד שהוא הזמין מ eBay בדולר.

לפותח השרשור: אני ממליץ שתתרחק מהרכב, אולי המנוע סביר ואתה מוכן להתעלם מהבעיות השונות אבל תחשוב כמה יעלה לך להפוך את הרכב לחוקי.

אם אני לא טועה הוא לא יעבור טסט עם האגזוז, פילטר, פורק, צמיגים ועוד ועוד..

תעשה את החושבים שלך אם זה שווה את זה.

פורסם
אני הסתכלתי דבר ראשון על שילדה, יש שאסי, אין חלק שלא החליפו, החליפו קורה וריתכו

זו קורת אורך, לא מחליפים אותה, מותחים אותה אבל היא לעולם לא יכולה לחזור למה שהיתה במקור ומכאן הבעיה של הצמיגים- השילדה עקומה.

בוא נעבור על העובדות : רכב עם פגיעת שילדה ומנוע גמור שלא יכול לעבור טסט והבן אדם עוד רוצה מעל המחירון.

איך הגעת לזה שהמנוע גמור?...

יכול להיות שאתה מכיר את הרכב הספציפי, בכל מקרה הבדיקה לא אומרת שהמנוע גמור ולמען האמת גם אם תיקח רכב אחר לבדיקה במכון- הדף שתקבל יהיה מלא בכל כך הרבה שטויות שאת מצב המנוע האמיתי לא תוכל לדעת ממנו.

יש שם ריג׳קטים על שיפורים שיש ברכב (אפשר לחזור לפילטר מקורי ולהחזיר ממיר).

הבולמים קפיצים שלרוב מקבלים x דווקא עברו (אולי מעיד על מתלים ששודרגו).

הסיבה היחידה שבגללה חובה לפסול רכב כזה מקניה היא שהוא עבר תאונה רצינית מאוד בצד שמאל (הכל הוחלף מהכיף אחורית ותא המטען ועד כנף קדמית ומכסה מנוע) שמעבר לפגיעה הקוסמטית פגעה בשילדה שככל הנראה עדיין עקומה.

אפשר להחליף מנוע, גיר, רכיבי מערכת פליטה, חלקי מתלים- אי אפשר להחליף או לתקן ב-100% קורת אורך שנפגעה וכנראה לא בצורה קלה בכלל.

כשאני חושב על זה לעומק אני די בטוח שתאונה כמו זו שהרכב עבר היתה אמורה להוריד אותו מהכביש אבל קומבינה החזירה אותו לכביש...

אהיה כנה ואומר שהסיבה היחידה שהייתי קונה רכב כזה זה אם היתה לי עוד אימפרזה ויכולתי לקנות את ה״שבורה״ הזאת ב-10-20% משוויה מחברת הביטוח כדי לשמור כתורמת איברים.

כרכב לנהוג בו- גם לא בחינם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
השם של מי שרצית לקנות ממנו מתחיל בא' ונגמר ב- חמד? אני מופתע שסומנים שם וי בכלל

אני תמיד תוהה האם יותר מטרידים אתי גזענים שיודעים שצריך להתבייש בזה או כאלו שלא מבינים את הבעיה בכלל.

פורסם
לא הייתה לי התלבטות סתם חיזוק...על 550 שח שהפסדתי :)8)

אגב יש כאן קופני הנחה במכוני בדיקה עבור חברי הפורום. אולי תשתמש לרכב הבא שתבדוק. :wink:

פורסם
זה כנראה אומר שהוא החליף למנורת לד שהוא הזמין מ eBay בדולר.

אז זה חוקי או לא חוקי?

שים לב לשלילה הכפולה "אינו לא"

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
זו קורת אורך, לא מחליפים אותה, מותחים אותה אבל היא לעולם לא יכולה לחזור למה שהיתה במקור ומכאן הבעיה של הצמיגים- השילדה עקומה.

איך הגעת לזה שהמנוע גמור?...

יכול להיות שאתה מכיר את הרכב הספציפי, בכל מקרה הבדיקה לא אומרת שהמנוע גמור ולמען האמת גם אם תיקח רכב אחר לבדיקה במכון- הדף שתקבל יהיה מלא בכל כך הרבה שטויות שאת מצב המנוע האמיתי לא תוכל לדעת ממנו.

יש שם ריג׳קטים על שיפורים שיש ברכב (אפשר לחזור לפילטר מקורי ולהחזיר ממיר).

הבולמים קפיצים שלרוב מקבלים x דווקא עברו (אולי מעיד על מתלים ששודרגו).

הסיבה היחידה שבגללה חובה לפסול רכב כזה מקניה היא שהוא עבר תאונה רצינית מאוד בצד שמאל (הכל הוחלף מהכיף אחורית ותא המטען ועד כנף קדמית ומכסה מנוע) שמעבר לפגיעה הקוסמטית פגעה בשילדה שככל הנראה עדיין עקומה.

אפשר להחליף מנוע, גיר, רכיבי מערכת פליטה, חלקי מתלים- אי אפשר להחליף או לתקן ב-100% קורת אורך שנפגעה וכנראה לא בצורה קלה בכלל.

כשאני חושב על זה לעומק אני די בטוח שתאונה כמו זו שהרכב עבר היתה אמורה להוריד אותו מהכביש אבל קומבינה החזירה אותו לכביש...

אהיה כנה ואומר שהסיבה היחידה שהייתי קונה רכב כזה זה אם היתה לי עוד אימפרזה ויכולתי לקנות את ה״שבורה״ הזאת ב-10-20% משוויה מחברת הביטוח כדי לשמור כתורמת איברים.

כרכב לנהוג בו- גם לא בחינם.

בדיוק.

הצעתי לו משהו כזה..לקנות את הרכב במחיר זול הוא אמר "מה אני נרקומן" "מעדיף לשרוף אותו".

אמרתי לו בריאות ואושר וזיווג מושלם.

נו באמת איזה ליצן ותמים המוכר היה.

ARCO תודה על הקופונים :)

yossiaviel - לא. ביכלל לא.

• תוכן חדש...