Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומט 25K

blowme311
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב בטווח מחירים של 15-25 אלף ש"ח, אוטומט.

כנראה שהבעיה היא (פרט לבעיית המחיר המוגבל) שאני מחפשת רכב קטן, משהו בסגנון סיריון, יונדאי גטס, יונדאי i10.

בינתיים אין יותר מדי אופציות במגרשי האאוטלט של החברות המוכרות, ממשיכה לחפש.

האם למישהו יש הצעה בשבילי איפה אני יכולה למצוא? וגם מה הכי כדאי לי לחפש מבחינת יצרנים ודגמים?

תודה מראש!

אילה

פורסם

אין לך מה לחפש יונדאי i10 בתקציב הזה בכלל. תמצאי רק זבל ומכוניות גמורות.

סיריון צורה ישנה או גטס צורה ישנה אפשר למצוא בתקציב הזה, עם דחיקה והמון סבלנות אולי גם גטס צורה חדשה. בכל מקרה אין לך מה לחפש בסוכנויות הגדולות ובמגרשי האאוטלט, הם לא מחזיקים רכבים ישנים כל כך בכלל. לפעמים נכנס פה ושם איזה רכב לטרייד אין וימכרו לך אותו בלי אחריות ובלי כלום. בקיצור, תפתחי את אתר יד 2, תתחילי להתקשר ולסנן סוחרים, לראות רכבים ולקוות שבמהרה תגיע המציאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...