Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

אני דנדש פה ובטוח שאני יצא עם תובנות חדשות

יש סיריון 2007 שאני מעוניין לקנות והמוכר שלח לי טופס בדיקה

מה שמטריד אותי כמה סעיפים פגיעה בקצה קורה אורכית קדמית

פגיעה קורת רוכב קדמית

זה הופיע בסעיף ליקויים בעלי משמעות נמוכה

המוכר היה כנה ואמר שהרכב עבר תאונה אצל הבעלים הקודמים זה רכב עם 138000 ק"מ

מה אתם אומרים?

ובנשימה נוספת מה אתם אומרים על פיאט פונטו גרנדה 2008 ידנית לעומת הסריון???

תודה תודה רונן

פורסם

לדעתי הפונטו יותר חסכונית ואפשר למצוא כזאת עם קילומטראז' נמוך יחסית.

בקשר לסיריון הייתי אומר שהרכב לפחות מבחינת חברי הפורום מוגדר כמאוד אמין ולא בזבזן בדלק.

בקשר למקרה שרשמת להערכתי זה תאונה והפגיעה היא במשמעות גבוהה ולא נמוכה, גם אם לא מדובר בקצה שלדה. חכה לעוד תגובות.

בהצלחה

פורסם

לגבי ההשוואה ביניהם,הפיאט תהיה חסכונית יותר ובעלת תא מטען גדול יותר,מה שכן היא תהיה יותר חלשה,אני מציע לחפש אחת עם מנוע 1.4 שכן שם יש 6 כריות אוויר והיא יותר בטיחותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרבה מהגרנדה היו בליסינג/השכרה הרוב 1.2 אבל יכול להיות גם 1.4

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...