Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-40 אלף ₪ ובשנתון 2010 לא תמצא יותר מאיזה יונדאי אקסנט או מיני ידנית (יונדאי i10, שברולט ספארק וכו).

ב-50 אלף ₪ אפשר כבר להתחיל למצוא מכוניות כמו יונדאי i20 או אפילו ניסאן אקו-מיקרה. קצת קילומטראז׳, אבל לא נורא.

לגבי החברות - אני באופן אישי לא ממליץ על שלמה סיקסט. תעשה חיפוש בפורום ותבין למה. אלדן, אוויס, הרץ ואופרייט ליס מומלצים יותר מניסיוני.

אם לא בא לך להתרוצץ אתה יכול גם להירשם כאן ומחר בבוקר יחזרו אליך עם הצעות קונקרטיות בטלפון: http://www.carsforum.co.il/cars/מכירת-רכב

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה, אני יכול לחרוג ל- 50 ואם תהיה מציאה אפשר גם ל- 55K (תלוי כמובן גם בכמה אמכור את היונדאי)

לא מפריע לי לרכוש רכב עם קילומטראז' טיפה גבוה. את היונדאי הנוכחית רכשתי עם 118K ק"מ והייתה אמינה בשלוש שנים שהיא אצלי.

מה ההמלצות לרכב כמה שיותר חסכוני, אבל במקביל שיהיה מספיק חזק לעליות קשות?

עדיפות לסופר מיני וכמובן שנתון 2010 ומעלה וגיר אוטומטי.

יונדאי I20 שהצעת לא תהיה עצלה?

קיה פיקאנטו תיכנס לתקציב? יכולה להתאים?

באופן כללי מאוד רציתי את פאביה או איביזה TSI אבל לא נראה לי שאצליח להשיג בתקציב, מה גם שלא כ"כ מחזיקים כאלה בחברות הליסינג.

תודה רבה!

פורסם

ניתן להשיג פיאסטה 2010 יד-1 פרטית עם פחות מ-80K ק"מ ב-50,000 ש"ח.

תעיף מבט בלוח.

אני ממש לא מבין את הרצון העז שלך לרכוש מחברת ליסינג..

פורסם

אין לי בעיה לרכוש מיד פרטית, אבל אם ארצה לשלם את ההפרש בתשלומים אז לא אוכל לעשות זאת עם קנייה מאדם פרטי.

בנוגע להמלצתך על הפיאסטה, איך היא?

תהיה חזקה וחסכונית?

פורסם

ספלאש רציתי דווקא מהחיפושים, איך היא? היא לא תרגיש חלשה?

והאם הסוויפט וה- SX4 בגרסת ה- 5 דלתות יכולות להיכנס בתקציב?

תודה רבה

פורסם

לפי מחירון יד 2 דגם 2010 מעל תקציבך.

שים לב שבשנים 2010-2011 סוזוקי החליפה את המנועים בשלושת הדגמים (ספלאש, סויפט ו-SX4), כך שאם אתה מחפש דגמים אלה עליך לשים לב למנוע המותקן במועמדת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפי מחירון יד 2 דגם 2010 מעל תקציבך.

שים לב שבשנים 2010-2011 סוזוקי החליפה את המנועים בשלושת הדגמים (ספלאש, סויפט ו-SX4), כך שאם אתה מחפש דגמים אלה עליך לשים לב למנוע המותקן במועמדת.

מה ההבדלים?

אפשר למצוא ספלאש משומשת בתקציב הזה.

דווקא יש בתקציב, מצאתי, נראה אחלה רכב.

הבעיה שאין עליו כ"כ מבחנים ע"מ לקרוא עליו קצת.

אלך לאופרייט ליס ועוד חברות שהמלצת ע"מ לבדוק את הרכבים ומחירים.

שאלה נוספת לגבי כלמוביל.

אתה בטח מכיר את הפרסומים שלהם בעיתון מדי פעם.

איך הם? איך התחזוקה שלהם?

יש משהו מיוחד במה שהם מציעים שכדאי ללכת אליהם? (כותבים אחריות מבית היבואן...)

תודה רבה

פורסם

בכלמוביל טרייד מחזיקים בעיקר רכבים פרטיים שהגיעו מעיסקאות טרייד אין של יונדאי, מיצובישי ומרצדס.

טרייד אין היום עושה מי שממש נואש ומחזיק ברכב לא סחיר או מי שיש לו רכב מבוקש במצב טוב וקיבל עליו מחיר טוב.

• תוכן חדש...