Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מי שזוכר התייעצתי כאן בשבוע שעבר לגבי רכב יד שנייה שנתון 2010 עד 45K שקל.

הגעתי לתמיר סוכנויות והציעו דווקא הצעה שיכולה להתאים לי שהיא רכישת רכב חדש בהנחה.

ניסאן מיקרה 2013 אוטומטית ב- 69,000 שקל עם מקדמה ופריסת היתרה לתשלומים.

הדרישות שלי היו רכב חסכוני לנסיעות בעיר בלבד, אבל מצד שני רכב זריז וחזק ולא מנוע קטן מדי שלא יהיה לו קשה להתמודד עם עליות קשות.

כאן מדובר אמנם על רכב חסכוני אבל מנוע קטן 1200 שמספק רק 80 כ"ס.

מה אתם אומרים על הרכב? הבנתי שהוא אמין ומאובזר אבל מצד שני בידוד רעשים גרוע ואיכות פלסטיקה לא משהו (המערכת שלו לא קוראת MP3!)

האם יש רכב אחר (אם כבר אני לוקח חדש) בטווח מחירים הזה שיהיה עדיף ואולי גם חזק יותר?

הומלצה לי מיצובישי ספייס סטאר.

ויש גם את קיה פיקנטו.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

עדיף לקנות רכב משומש 2010 ב45K מאשר ניסן או כל רכב חדש עם הלוואות, תשלומים וכו', אתה יכול למצוא רכב משנת 2008-2010 במצב מצוין.

ככה דעתי בכל אופן

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

קודם כל, מיקרה אוטומטית ב-69 אלף ש"ח זה מחיר מצוין. למעשה, זה מחיר יותר מידי טוב ואני מציע לך לבדוק למה הוא כל כך טוב. כיוון שהרכב הוא רכב "יד ראשונה אפס קילומטרים", תבדוק שהוא לא עלה לכביש בינואר או משהו כזה.

לגבי ההתלבטות שלך - קודם כל תקרא את זה ניסאן מיקרה מול מיצובישי ספייס סטאר. זה יסגור לך הרבה פינות.

אני מכיר טוב את שני הרכבים. זה לא שבספייס סטאר יש פלסטיקים באיכות גבוהה במיוחד. זה לא שהספייס סטאר היא גם מכונית איכותית במיוחד, אפילו שהמערכת שלה קוראת MP3. שני הרכבים האלו הם תחבורה בסיסית למדי והם עושים את מה שהם אמורים לעשות בצורה הכי טובה שאפשר - לנסוע ובזול.

צריכת הדלק של שני הרכבים מעולה, הספייס סטאר טיפה יותר חסכונית (עוד 0.5 עד 1 קילומטר לליטר). מצד שני, המזגן במיקרה הרבה יותר טוב (במיצובישי הוא קצת חלש) ויש לה בלוטות' שאין בספייס סטאר. אני באופן אישי אהבתי יותר את המיקרה, אבל אני בהחלט יכול להבין את ההתלבטות שלך כי הרכבים די דומים. קח בחשבון שמיצובישי ספייס סטאר אוטומטית אתה לא תשיג ב-69 אלף ש"ח על הכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עדיף לקנות רכב משומש 2010 ב45K מאשר ניסן או כל רכב חדש עם הלוואות, תשלומים וכו', אתה יכול למצוא רכב משנת 2008-2010 במצב מצוין.

ככה דעתי בכל אופן

שי -ככלל אני בדעתך. אבל יש מצבים יוצאים מכלל זה ונטיילת הלואה אינה פסולה מי שיכול לעמוד בתשלום החודשי ומוכן לשלם קצת (באמת קצת) רבית - כיון שגם לרכב חדש יש יתרונות. כמובן שמי שלוח הלואה חייב לודא שיש לו המקורות לפרעונה ואין לו שימוש חשוב אחר בכסף זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קודם כל, מיקרה אוטומטית ב-69 אלף ש"ח זה מחיר מצוין. למעשה, זה מחיר יותר מידי טוב ואני מציע לך לבדוק למה הוא כל כך טוב. כיוון שהרכב הוא רכב "יד ראשונה אפס קילומטרים", תבדוק שהוא לא עלה לכביש בינואר או משהו כזה.

.

לדעתי מדובר בניסן מיקרה משומשת שנת 2013 ולא במכונית חדשה 0 ק"מ.

במידה ואכן מדובר במכונית מהניילונים, אני קונה היום :roll: (ומוכר מיד בלוח יד 2 ברווח נאה).

ככל הנראה פותח השרשור מתכוון למקדמה של 69K והיתרה (כנראה עד 100K) בתשלומים נוחים.

פורסם

תודה לכולם.

צביקה פיק - המחיר הוא אכן זול - הבחור מתמיר סוכנויות טוען שמדי שנה הם עובדים עם חברות רכבים (או כל שנתיים אני לא בדיוק זוכר) וקונים כמות עם הנחה מכובדת וההנחה אח"כ מועברת גם ללקוח.

69,000 זה מחיר למזומן, עם תשלומים זה יוצא יותר, ואפילו הרבה יותר...

היום זה התברר לי בדיוק ואני לא יודע אם ללכת על זה או לא.

אני מתלבט במקביל לגבי הקיה פיקנטו.

אני יודע שזה רכב טוב, אמין וחסכוני, השאלה אם הוא לא יהיה בכלל חלש לעליות קשות כי הוא פחות כ"ס.

והאם יש סוכנויות וחברות ליסינג מומלצות על ידכם לקניית רכב אולי משנתון נמוך יותר (2010-2012) ?

תודה רבה

פורסם

תודה רבה

69,000 - האם מדובר באוטומטית או ידנית ??

מנסה כבר חצי שעה להתקשר למספר (מאתר האינטרנט) - אך אין תשובה ...

פורסם

המחיר נראה נמוך מידי כי הוא אכן כזה.

כרגע התקשרתי אליהם והמחיר של המיקרה אוט' הוא 86,000 ₪.

אין ולא היה לו מחיר זול יותר.

אגב, המחיר ממש לא מציאה, דרך מוטו-דיל היא עולה 78K ₪.

פורסם
תודה לכולם.

צביקה פיק - המחיר הוא אכן זול - הבחור מתמיר סוכנויות טוען שמדי שנה הם עובדים עם חברות רכבים (או כל שנתיים אני לא בדיוק זוכר) וקונים כמות עם הנחה מכובדת וההנחה אח"כ מועברת גם ללקוח.

היום זה התברר לי בדיוק ואני לא יודע אם ללכת על זה או לא.

אני מתלבט במקביל לגבי הקיה פיקנטו.

אני יודע שזה רכב טוב, אמין וחסכוני, השאלה אם הוא לא יהיה בכלל חלש לעליות קשות כי הוא פחות כ"ס.

והאם יש סוכנויות וחברות ליסינג מומלצות על ידכם לקניית רכב אולי משנתון נמוך יותר (2010-2012) ?

תודה רבה

TradeMobile, קניתי את הרכב שלי משם

גילוי נאות: אין לי שום קשר לחברה פרט לרכישה שלי מהם מלפני חצי שנה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

המחיר הנמוך ביותר שהוצע לי למיקרה 0 ק"מ מליסינג לפני כחודשיים היה כ-80 אש"ח, אבל היה מדובר ברכב אוטומטי.

לגבי הפיקנטו - ההפרש בין 0 ק"מ מליסינג ברמת הגימור הנמוכה לחדשה מהניילונים ברמת הגימור הגבוהה בסוכנות היה 5000 ש"ח (שוב, 1.2 אוטומטית), כך שעסקת הליסינג היתה לא כדאית בעליל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה לא טעות, 69 אלף שקל לאוטומט.

הוא אומר שהרכב עולה 76 וההנחה שאני מקבל ממנו זה שאני רוכש אותה ב- 69 אלף.

רק שהאוטומט לא עולה 76K, אלא 100K (מחירון). מה שעולה 76K (שוב - מחירון) זו הידנית, ועליה אפשר לקבל הנחה הרבה יותר טובה מזו שהציעו לך.

נראה לי שכדאי שתבדוק שוב את הפרטים, כי יש לי תחושה שמישהו פה התבלבל.

פורסם
זה לא טעות, 69 אלף שקל לאוטומט.

הוא אומר שהרכב עולה 76 וההנחה שאני מקבל ממנו זה שאני רוכש אותה ב- 69 אלף.

יש פתגם רוסי שאומר שאם שלושה אנשים שונים אומרים לך שאתה שיכור, אתה צריך ללכת לישון :wink:

כמו שכתבו כאן המחיר למיקרה 2013 חדשה עם 0 קילומטרים הוא בסביבות ה-80 אלף ₪. קצת פחות אם אתה מוכן להתפשר על צבע או עליה לכביש. כנראה שמה שמציעים לך זה רכב שעלה לכביש ב 2013 אבל הספיק לנסוע. אולי רכב שהיה בהשכרה במשך חצי שנה ומתפנה עכשיו אחרי עונת השיא של החגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתם צודקים, התקשרו ואמרו שהם מתנצלים ושזו טעות (כנראה בכל מקרה המחיר הזה הוא לידני).

עכשיו אני בכלל תקוע - איך אתם ממליצים להתקדם מפה.

על איזה חברת ליסינג אתם ממליצים שאגש לרכוש מהם רכב שהיה בשימוש של נהג יחיד עד 40-50K שקל ושנתון 2010 ?

מה שהציעו לי בשלמה סיקסט לא היה משתלם בעליל (מאזדה 2 שנת 2010 עם 100K ק"מ ב- 67K שקל בערך.

אני מעוניין למכור את היונדאי הנוכחית שלי ב- 35K שקל ולהוסיף לא יותר מ- 15K שקל לרכב חדש משנתון 2010 ואילך.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...