Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש ברכב מגבר sundown audio sax 100.4d שמגביר פסיבית קומפוננט דוטק אוביישן 6 וסאב GTX121LS 12" של סוני בגישור

אמנם הסאב לא מפוצץ את הרכב אבל הוא יחסית לא נמרח ומנגן יפה.

מגבר 4 ערוצים בכיף יכול להגביר סאב 12" השאלה היא האם אתה רוצה לשמוע מוזיקה או שאתה צריך שהרחוב ישמע את המוזיקה.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הייתי רואה שהוא מתכוון לשים איטום, לחזק פלסטיקות ולהגביר איזה סט קומפוננט SQ ובנוסף רוצה גם סאב מתאים אזי בהחלט ההכללה שלי מכוערת.

מה שראיתי זה בחור ששאל שאלה פשוטה, דעתו הוסחה על ידי אנשים שאולי יודעים להעריך מוסיקה עשרות מונים יותר ממנו ואולי גם יש להם אינטרס לשכנע אותו לקנות את המוצר שבמרכולתם. ושלא טרחו לספר לו את כל עיסקת החבילה שהוא צריך להכנס אליה בשביל שיהיה לו SQ אמיתי. כגון איטום, בידוד, פרוססור טוב, מערכת מאוזנת. (חוץ ממפיסטו שנראה שגם מנסה להחזיק את השרשור הזה על הצד השפוי)

סך הכל רצה לשמוע יותר טוב מהמערכת שקיבל מקורית.

בכל אופן לפות"ש אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ ולבוא לשמוע את המערכת שלי, שעלתה לי כולל התקנה מקצועית באזור ה4.3 אלף שקל:

1. pioneer deh-x6550 -

800 שקל דרך קופו בזמנו

2. קומפוננט מורל דוטק אוביישן 6

848 ש"ח אלכסנדרס http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11015

3. סוני GTX121LS

545 ש"ח אלכסנדרס http://www.alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=1483

4. SUNDOWN AUDIO SAX 100.4D

יד שניה מחבר פורום ב1100 ש"ח

5. התקנה מקצועית 1000 ש"ח כולל כבילה של סאונד קווסט.

אל תרוץ ותפזר כסף לפני שאתה מבין בכלל את ההבדלים בין האופציות שיש לך. אחר כך אתה תצא במקרה הטוב עם הרגשה טובה עד שיבוא מישהו אחר ויגיד לך שהסאונד ברכב שלך חרא כזה שהוא לא שמע בחיים, אתה אפילו לא תדע אם זה נכון או לא.

פורסם

אתה מדבר פה על sq ומנסה להסביר לילד תמים..ובתכלס אתה אפילו לא קרוב לשם ...

מאיפה אתה יודע מה הוא אוהב? איזה סיגנון צליל ועוצמה?שאתה כבר בוחר לו ציוד שלדעתך מתאים לו!

איך אתה חושב שכל אנשי ה sq התחילו שאתה סוכל ישר? מה כולם השקיעו עשרות אלפי שקלים ביום אחד?

מדובר על השקעה שלוקחת שנים לרוב! עד שבוחרים ציוד מתאים ואפילו רכב!

הילד בא עם מוטיבציה להשקיע כי הוא אוהב את התחום ורוצה את הטוב ביותר לכסף שלו ואתה ממליץ לו את הציוד שלך,שהוא להגדרתך ״מצויין״ וגורם לו להיות בטוח שהוא יעשה את הקניה הטובה ביותר...

ככה מתחילים! מניסיון עדיף שהוא ישקיע עכשיו מעט יותר ויחכה זמן מה עם השדרוג הבא מאשר שייקנה סט אפ מלא שיהיה ״בסדר״

ויעלה מעלה מעלה לאט לאט ובסוף תיהיה לו מערכת טובה ואפילו מצויינת שתתן לו את התמורה הטובה ביותר ובלי כל התלאות שהיה צריך לעבור בדרך .

חבר תמשיך איך שאתה עכשיו אל תפחד להשקיע מעט יותר בשביל משהו טוב ואל תתפשר! עדיף להשקיע פעם אחת לאט ובטוח,מאשר לקנות משהו בסיסי ולשדרג כל יומיים

המשך יום טוב! מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

חבל על ההשתלחות mcl, אני לא מוכר כלום וגם לא אומר שלי יש מערכת SQ. מה שאני כן אומר זה שצריך להקשיב כמה שיותר, להבין את ההבדלים ואת ההשפעות של כל רכיב על הסאונד, לא תמיד מה ש'מוכרים' לך בפורום נכון גם לגבי עצמך. אם זה משהו שאתה לא מסכים איתו שיבושם לך, סאונד כמו טעם וריח הוא דבר שהדעות עליו חלוקות כמספר האנשים שחווים אותו (למעט אנשים שמהווים עדר מסויים וקובעים דעה שאסור לשנות בל יפקיעו את חברותם בעדר).

פורסם
לדעתך אין טעם ללכת על מגבר כמו ה JL?

זה לא שאין טעם, הוא מגבר טוב, ובשילוב עם מונו זה יהיה מעולה, אבל התוצאה תהיה מוגבלת מאד ללא החלפה של ה HU, זה שיש לו יציאות RCA זה טוב ויפה, בהחלט יספק עבור מערכת סבירה.

ובשביל לעמוד על המרחק הזה, אתה צריך לשמוע על מה מדובר, ולהכנס טיפה לעניינים, אמרתי ואני יאמר שוב, מה שאתה מגדיר כאיכותי (לדעתך מערכת סטוק של מאזדה 2 מספקת), ומה שאחרים מגדירים כאיכותי זה שני דברים שונים, ואף אחד לא יינחש מה אתה תעדיף על דפי הרשת.

מגבר ארבעה ערוצים טוב יכול להחזיק סאב, מונו יישמע יותר טוב.

תתחיל עם בחירת ההגברה, תנסה להגיע לאחד המפגשים ולשמוע, יש מפגש השבוע במרכז, באמת שזה הטיפ הכי טוב שתקבל.

דוד,

מונו זה ממש לא בשביל שכל השכונה תשמע אותך, וממש אין צורך בפסרוססור בשביל להגיע לאיכות טובה.

SCANSPEAK

פורסם

על איזה עדר אתה מדבר? אני האדם האחרון שישתייך לקבוצה כלשהי!

אני גולש בפורום הזה כבר שש שנים,ותגובותיי מעטות כי לרוב אני לא נכנס לכל הוויכוחים וההמלצות האילו! אבל אתה פשוט מוציא אותי מדעתי! מי אתה שתקבע מי אני ומה אני ללא היכירות מוקדמת איתי!?

ולעניניינו מאיפה אתה מכיר את הציוד שהוא רוצה ??

רבים וטובים ממך אמרו בפירוש שהשילוב הוא שילוב שיניב רק טוב!

אני לא דוחף ולא מנסה למכור כי אין לי אינטרס,אני לא המוכר ואני לא מכיר אותו..

לכן גם הוא צריך לעשות מעט שיעורי בית ולהגיע למפגשים.

את זה תשאיר לו!

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

עם HU מקורי אין בכלל מה לדב על SQ!!! סאונד טוב עד כמה שאפשר. לקנו מגבר 4 ערוצים,להגביר סט טוב לפי בחירה וסאב בגישור. לדעתי מספיק. לשהו חושב אחרת? אולי. לקנות פרוצסור במקום מנחט ולהרכיב 3 חלקים מקדימה גם אפשר. אבל מי מוכן לזה? לא חושב שמדובר פה דווקה על מקרא כזה. מדובר על בחור שרוצה לשפר צליל באוטו בדגש כמה שזכור לי על חוסר באס. להשאר עם HU מקורי. ואתם אומרים לי שהוא ירגיש הבדל בין 2 ערוצים ומונו ו4ערוצים? פלוס מינוס באותה רמה? מי שם כסף על זה?

שלא נפתח בכלל מה זה SQ. כל אחד יגדיר את זה בצורה שונה.

מה שכן, להגיע למפגש כדי לקבל רושם זה יהיה טוב. יעזור להבין פלוס/מינוס מה הוא רוצה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

שאלה לכל המבינים שכאן:

מגבר jl audio 360/4 שיתחבר לסאב + קומפוננט קידמי

יספק יותר עוצמה לכל אלמנט ממה שמגבר jl audio 300/2 יספק לקומפוננט?

לגבי ההתלבטות האם אני יודע איך נשמע סאונד טוב - סאונד זה מומחיות שלי. אני מתעסק בזה ובמשך 8 שנים הייתי מתפרנס מלעשות מיקסינג לקטעים לפני שיחרורם.

בהחלט אגיע למפגש ביום שבת.

אשמח אם מישהו יוכל להגיב לשאלה ששאלתי ^

פורסם
כמובן שלא ,JX היא סידרה נמוכה ומדובר במגבר 70X4

סידרת Slash היא סידרה גבוהה ואיכותית יותר ומדובר במגבר 150X2

מצוין זה מה שלא הסתדר לי בראש.

עכשיו בכנות, אני חייב פרוססור בשביל לשפר את הסאונד עם ה hu המקורי שלי?

אני מדגיש שלפני זה הייתה לי מאזדה 2 והסאונד שם היה סבבה לגמרי. אולי לא מספיק חזק, אבל הסאונד עצמו היה בסדר גמור.

פורסם

אתה מקדים את המאוחר, ומסבך את עצמך במקומות הלא נכונים.

פרוססור? דיה לצרה בשעתה, תרכיב מגבר + קומפוננט + סאבוופר, האיכות לא תספיק? תוסיף פרוססור, תחליף HU. אין תלות ישירה בין התקנת מגבר+קומפוננט לבין הוספת פרוססור בעתיד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

התבוננתי במערכת המולטימדיה החדשה ,שמוצגת כאן בתחתית העמוד :

http://www.automag.co.il/mountain-bike/בייקמוביל-סיאט-טולדו/

עושה רושם של דגם חדש של RNS510 או RCD510

אני לא מכיר את הדגם הספציפי הנ"ל.

מהניסיון שלי עם המכשירים האלו ,מדובר במכשירים ALL IN ONE עם איכות סיגנל יחסית נמוכה

אך אם משווים את המכשיר הנ"ל למערכת מקורית של מאזדה 2 ,אז אני בטוח שלא תתאכזב

מהסטאפ שהצעתי לך.

השאלה הגדולה היא האם בדגם החדש הנ"ל בוודאות יש יציאות RCA או לא

כי אני יודע שבדגמים שציינתי אין ,כיוון שעלות מנחת 4 ערוצים איכותי תעלה לך 400 שח מינימום.

ולכן במקרה הזה הייתי שוקל פרוססור {שהוא גם מנחת} משומש כמו אודיוסון BIT1 או JBL MS8

אם כבר להשקיע אז כמו שצריך.

אם יש יציאות RCA אתה יכול להתקין הגברה ללא הוצאה נוספת על מנחת

אם תרצה להוסיף פרוססור לאחר מכן על מנת לשדרג את הסאונד או להחליף מערכת לאפטר מרקט

אתה כמובן יכול ללא בעיה.

פורסם

AUDIO אני עדיין לא מבין מדוע אתה ממליץ על הביט 1? הצורך במחשב להתחברות וכיוונים הם נקודה מכרעת בעוכריו.ופותח השרשור מעוניין בסך הכל להגיע לאיכות טובה בלי כאבי-ראש.

וכמו שסרול ציין "אין רותמים את העגלה לפני הסוסים" ובעיניי,הסוסים מזמן ברחו מהאורווה.אחד השרשורים המכבידים שאילמלא השיעממון פה בפורום,מסופקני אם היה זוכה לעדנה כמו עכשיו.

TRANSPORTER לא לחינם ממליצים לך להגיע למפגש.הקפיצה לשם תיתן לך פשוט קפיצה בכל הנושא.לא פחות.

ליאור

פורסם

Transporter- אני שמח שהחלטת להגיע למפגש,תבקש לשמוע בשביל זה יש מפגשים.

בכל אופן גם אני יהיה שם כך שתוכל לשמוע אצלי.

בני.

• תוכן חדש...