Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגדול גישור לסאב זה דיי נפוץ ועובד בסדר גמור, רק יש צורך לוודא שהסאב שאתה קונה הוא בהתנגדות שהמגבר יכול לעמוד בה בגישור.

וכמובן שרצוי לקנות סאב שיכול לעבוד יפה בהספקים נמוכים יחסית.

SCANSPEAK

פורסם
בגדול גישור לסאב זה דיי נפוץ ועובד בסדר גמור, רק יש צורך לוודא שהסאב שאתה קונה הוא בהתנגדות שהמגבר יכול לעמוד בה בגישור.

וכמובן שרצוי לקנות סאב שיכול לעבוד יפה בהספקים נמוכים יחסית.

מבחינה כלכלית זה חסכון משמעותי אם אני עושה גישור וחוסך מונו ?

ומבחינת סאונד ? הבדל ניכר?

פורסם

מבחינה כלכלית, כן יש חיסכון. מונו טוב עולה לפחות 1000.

מבחינה סאונד, יש הבדל גדול. אתה תרגיש שפתאום הסאב התעורר לחיים עם מונובלוק.

כמובן הכל תלוי בעוצמת הסאב, למשל אין טעם לרכוש מונו בשביל סאב של 200 וואט.

פורסם

אין בעיה עם גישור לסאב, נכון שמונובלוק איכותי יותר וחזק יותר ברוב המקרים, אבל כמו שצוין- הכל בהתאם לתקציב.

הדוגמה שנתת היא לא הדוגמה הכי טובה שבעולם- זה ספציפית מגבר יחסית חלש בגישור, 150RMS, לעומת המגברים האחרים ברמתו שמפיקים 250-350RMS בגישור.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אין בעיה עם גישור לסאב, נכון שמונובלוק איכותי יותר וחזק יותר ברוב המקרים, אבל כמו שצוין- הכל בהתאם לתקציב.

הדוגמה שנתת היא לא הדוגמה הכי טובה שבעולם- זה ספציפית מגבר יחסית חלש בגישור, 150RMS, לעומת המגברים האחרים ברמתו שמפיקים 250-350RMS בגישור.

על איזה מגבר אתה יכול להמליץ לי שיספק את הצרכים שלי?

פורסם
מה התקציב שלך ?

חדש \משומש.?

איזה רכיבים יש לך כעת.?

כרגע יש לי רק מערכת מובנית של הרכב.

להחליף אותה זה לא אופציה כי היא מחוברת למחשב רכב ולהחליף אותה זה בלאגן, אבל היא לא רעה, ויש לה יציאות RCA.

תקציב בערך 4000 לציוד, עם אופציה ליד שניה (לפחות המגברים והמונו- זה ציוד שאפשר בכיף לקנות יד שניה ואין סכנה שהוא נשחק נכון ?)

הדגש היחיד הוא שאני רוצה סאונד שנשמע טוב פלוס. לא מחפש סאונד חזק וצורם ומעוות אלא סאונד טוב.

הייתה לי בעבר מאזדה 2 עם מערכת מקורית שנשמע מצוין.

פורסם
מה צריך להיכלל ב 4000 ש"ח האלו?

* קומפוננט טובים מקדימה

* סאב 12 בערך (שוב - לא מחפש ליצור מערכת שכל מה שישמעו בה זה באס. זה מזעזע ולא ככה צריך להשמע סאונד. אני רוצה שיהיה איזון טוב בין הגבוהים והבאס ולא שאף אחד מהם ישתלט)

מגברים: או מגבר 2 יציאות שידאג לקומפוננט + מונובלוק שידאג לסאב (אין בעיה עם יד 2, הרי אי אפשר ליפול בזה נכון?)

או מגבר 4 יציאות שידאג לקומפ' ולסאב ביחד.

פורסם

בציוד משומש הייתי מחפש מגברים ,אין דבר כזה שאי אפשר ליפול בכול דבר אפשר ליפול גם בחדש

אך מגברים הם בדרך כלל נוטים להיות אמינים יותר.

אם אתה מחפש מערכת SQ איכותית הייתי הולך על הצעה כזאת :

מורל פרימו 124 חדש בתיבה לא מקורית אטומה\פתוחה לפי טעמך 800 שח

הייבירד אודיו קלארוס היבואן וחבר הפורום elik0 מוכר חדשים ב-1500 שח מחיר מציאה לדעתי.

מה שמשאיר לך 1700 שח להגברה ,זה סכום נכבד שניתן לרכוש איתו ביד שניה ציוד איכותי.

• תוכן חדש...