Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, כל עוד המקור לא איכותי, לא יעזור לך כלום.

מה כבר יכול להיות ייחודי ב HU שהותקן כאן בארץ? על מה הוא שולט שהוא כ"כ מיוחד?

לגבי ה JL זה מגבר טוב, יש לי כזה, וכבודו במקומו מונח, אבל הציעו לך אופציות עדיפות, הטרו למשל, לדעתי גם יחסוך לך את הצורך במונו, אבל זה מאד תלוי באיזה סאב תבחר, אם תלך על סאב רציני - מונו בלוק משובח יהיה דיי בגדר חובה, כדאי שתבין למה אתה נכנס, ולאיזה תוצאה אתה שואף להגיע.

(שלא תטעה ה JL מגבר טוב, אבל בהחלט לא בקטגוריה של "הגדולים", לדעתי לפחות, ויש סיכוי גדול שהוא יספק אותך- אפילו מעל ומעבר, בשביל להבין אם כן או לא כדאי לשמוע כמה מגברים לפני).

מבחינת מונו, יש כמה וכמה מונובלוקים טובים בפורום המכירה.

אני ממליץ לך בחום לנסות להגיע לאחד המפגשים, האזנה לכמה מערכות, ושמיעת כמה חוות דעת, יסגרו לך כמה פינות.

SCANSPEAK

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה, כל עוד המקור לא איכותי, לא יעזור לך כלום.

מה כבר יכול להיות ייחודי ב HU שהותקן כאן בארץ? על מה הוא שולט שהוא כ"כ מיוחד?

לגבי ה JL זה מגבר טוב, יש לי כזה, וכבודו במקומו מונח, אבל הציעו לך אופציות עדיפות, הטרו למשל, לדעתי גם יחסוך לך את הצורך במונו, אבל זה מאד תלוי באיזה סאב תבחר, אם תלך על סאב רציני - מונו בלוק משובח יהיה דיי בגדר חובה.

(שלא תטעה ה JL מגבר טוב, אבל בהחלט לא בקטגוריה של "הגדולים", לדעתי לפחות, ויש סיכוי גדול שהוא יספק אותך- אפילו מעל ומעבר, בשביל להבין אם כן או לא כדאי לשמוע כמה מגברים לפני).

מבחינת מונו, יש כמה וכמה מונובלוקים טובים בפורום המכירה.

אני ממליץ לך בחום לנסות להגיע לאחד המפגשים, האזנה לכמה מערכות, ושמיעת כמה חוות דעת, יסגרו לך כמה פינות.

קודם כל מדובר במערכת שהיא גם דיבורית BT עם מסך, מצלמת רוורס וכו'.

אני מניח שה HU שאתה מדבר עליהם לא עושים את זה.

לגבי המפגשים -אני מניח שזה קצת בעייתי להגיע למפגש ולשמוע מגבר של JL AUDIO עם קומפוננט שונים ממה שאני קונה.

אגב, בעבר הייתי עם מאזדה 2, מערכת מקורית - ו 4 רמקולים מקוריים וממש נהנתי ממנה.

איזה מונובלוקים טובים ראית בפורום מכירה?

אני לא חושב ללכת על סאב רציני - טווח של 800+- יד שניה

פורסם

זה נכון שלא תמיד אפשר לשמוע את אותו הסטאפ בדיוק, אבל אחרי כמה האזנות תוכל לקבל רושם ראשוני, והרושם הזה יהיה הרבה יותר טוב מחוות דעת שקיבלת באתר.

לגבי מונובלוקים, יש כמה בפורום המכירה, ואני לא הולך להמליץ לך על אף אחד מבינהם כל עוד אתה לא יודע איזה סאב אתה רוצה (היו אנשים שחשבו על תקציב של 1000 וסיימו עם הוצאה של 5K וחיוך על הפנים, והיו שחשבו על תקציב של 5K וסיימו עם מערכת שבקושי שווה 2K, וגם היו מבסוטים), במקסימום אתה יכול לחפש ולבקש חוות דעת כאן.

ושוב פעם, אם נהנית ממערכת מקורית של מאזדה אז אתה כנראה לא מבין למה אתה נכנס, אין מקום להשוואה בכלל, וזו בדיוק הסיבה שהצעתי לך להגיע למפגשים, יכול להיות שתשמע ותבין שה JL ומונו חביב זה פיקס בשבילך, ויכול להיות שייפתח לך התאבון ותרצה יותר.)

ושוב לגבי ה HU, למי שמחפש להוציא איכות מהמערכת, לרוב אין מה לחפש עם HU כאלו, אפילו שיש להם מסך 7", בלוטוס וחיבור למצלמה.

ובבקשה ממך אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, ברור למי אתה עונה, זה סתם מעיק על השרשור.

SCANSPEAK

פורסם

במפגש האחרון שהייתי (לפני שנתיים) שמעתי הרבה מערכות חזקות, אבל לאו דווקא בעלות סאונד טוב.

אני מגיע מתחום חיי הלילה ומבין מעט בסאונד (מתעסק בסאונד קרוב ל 8 שנים)

שמעתי הרבה מערכות (כנראה יקרות) שהסאונד שלהן היה ממש גרוע לטעמי - באס חזק וצורם ולא פרופרציונלי, או סתם תדרים גבוהים שצרחו ועשו חשק לצאת מהאוטו.

כל אחד רשאי לכוון את המערכת שלו ע"פ טעמו האישי כמובן,

לי באופן אישי היו כמה מקרים שנשמעו ממש רע ולא פרופרציונלים.

לגבי סאב התקציב הוא 800+-

הוא יכול להיות גם 850 או 900

אבל לא 1500 ולא 2000.

וחשוב שיוסיף באס לסטאפ, אבל לא שישתלט עליו ויוציא באס מרוח, זה פשוט נשמע רע.

פורסם

Transporter- איפה אתה גר? אולי אחד מחברי הפורום יוכל להשמיע לך.

עם אתה גר באיזור השרון אתה מוזמן ליצור עימי קשר ולשמוע אצלי.

בני.

פורסם
Transporter- איפה אתה גר? אולי אחד מחברי הפורום יוכל להשמיע לך.

עם אתה גר באיזור השרון אתה מוזמן ליצור עימי קשר ולשמוע אצלי.

בני.

אני מת"א ואני אשמח להגיע אלייך, תודה!

איזה סט יש לך?

פורסם

אמרו לך שכן, VRX שהמליצו, TRU מגבר מצויין ויש נוספים. אך שאלה פה גם של סאב, אם תקח סאב 600 לא נציל כמו מורל אולטימו, אתה תהייה קצת בבעייה, גם הרץ HX לא ממש נצילים, אך יש סאבים יותר SQ אשר לא דורשים הגברה רצינית במיוחד ופה אתה תרוויח

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אמרו לך שכן, VRX שהמליצו, TRU מגבר מצויין ויש נוספים. אך שאלה פה גם של סאב, אם תקח סאב 600 לא נציל כמו מורל אולטימו, אתה תהייה קצת בבעייה, גם הרץ HX לא ממש נצילים, אך יש סאבים יותר SQ אשר לא דורשים הגברה רצינית במיוחד ופה אתה תרוויח

SQ זה מצוין, חזרתי והדגשתי שאני לא מחפש סאב צועק ומרוח, אלא סאב שפשוט יוסיף באס לבמה הקידמית.

על איזה SQ אתה יכול להמליץ?

פורסם

אני הייתי תקופה עם PEERLESS, סאב מצויין, יש את GENESIS ויש כמה וכמה,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=500146 - IDQ

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=495855 - SEAS LOTUS

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=497424 - JL 10W3V3

ויש כמה דברים נוספים מעניינים בפורום

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

ה JL יגביר היטב כמעט כל קומפוננט שתחפוץ ברמות האלו. לא הייתי מגדיר אותו כ"הכי איכותי שיש", כמובן שיש טובים יותר, אבל בהחלט אחד האיכותיים, החזקים והמומלצים במסגרת התקציב שלך.

לגבי הסאבים שציין סרגיי- רובם ככולם יהנו ממונובלוק איכותי בעוצמה סבירה של 300-600RMS ב- 4 אוהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כמובן שיש אפשרות להנחית את הסאב בראש ובראשונה דרך המגבר (GAIN) וגם דרך הרדיו דיסק, ככה שכשאומרים 600RMS אל תשלול בטענה שזה חזק מדי, יש לך את הכיוונים שיכולים להנחית אותו יפה מאוד.

JL Audio

פורסם
ה JL יגביר היטב כמעט כל קומפוננט שתחפוץ ברמות האלו. לא הייתי מגדיר אותו כ"הכי איכותי שיש", כמובן שיש טובים יותר, אבל בהחלט אחד האיכותיים, החזקים והמומלצים במסגרת התקציב שלך.

לגבי הסאבים שציין סרגיי- רובם ככולם יהנו ממונובלוק איכותי בעוצמה סבירה של 300-600RMS ב- 4 אוהם.

תוכל לתת דגמים ספציפים של מונובלוקים שכדאי לי להסתכל עליהם ?

פורסם
זה הופך לבדיחה... הצעה של סאבים שדורשים הגברה של 600-1000 וואט כדי להגביר אותם עם מגבר 4 ערוצים.

לדעתי הצעה של KING היא ממש טובה ולשדך לה מגבר 4 ערוצים חזק. לעשות התקנה טובה ותהנה מזה.

הצעה של הרץ במיוחד XL בתור סט עיכותי ונעים זה נשמע כמו בדיחה. סט המיועד לצרוח יותר מאשר לנגן, שישמעו אותו ב SPL.

מצטער מאוד להגיד שאני מאוד חולק עלייך לגביי מה שרשמת על הXL, הסט הנ"ל נמצא אצלי כשבוע בדיוק אז שלא תחשוב שאני בא להגן עליו כי אני איזה לקוח מבסוט כבר כמה שנים, אני בתור אחד שבנה מערכת ראשונה כרגע לפני כמה חודשים ושבוע שעבר ביצעתי את ההתקנה , האנשים שדיברתי איתם והתייעצתי איתם איזה קומפוננט להביא, מאוד ידעו כמה חשובה לי האיכות ולא רק העוצמה,

כן הXL סט מאוד מאוד חזק אני אפילו מופתע מהעוצמה שלו אבל אני שמעתי את הקלארוס ואני שמעתי המון סטים אחרים בהרבה מפגשים עד שהגעתי להחלטה ואני ממש לא מסכים שהXL לא איכותיים, מה שכן אני חושב שזה עניין של דעה כי הרבה באו ואמרו לי שהם זבל והרבה באו ואמרו לי שהם הכי טובים שהם שמעו לתקציב , אז לדעתי זה ממש לא בדיחה , ואני לא בא להתנשא עלייך ולא בא לפגוע רק אומר את מה שאני חושב .

ושתבין, כן אני אוהב מערכות SPL אבל אני מאוד מאוד מתחבר לSQ ואני לא יכול כשהוופרים מזייפים או לא מגיעים לצלילים שאני אוהב ובמיוחד עם הטוויטרים לא חדים כמו שצריך, זה עניין של טעם , ובXL מאוד התחברתי לזה

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תוכן חדש...