Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהיכרות עם הסט הנל (קלארוס) מדובר בוופר חייתי ללא כל ספק אחד הוופרים החזקים ששמעתי בס״כ סט מצויין...

בשילוב עם ה jl audio. זה צריך להישמע מצויין מדובר במגבר על רמה!

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

הסאב שלי כיד שניה יכול להיכנס לך לתקציב ויש לו נצילות גבוה מאוד תיהיה בטוח שהמחיר שלי יחסית בדיחה למחיר של חדש .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
לרמקולים וסאבים יש בלאי יותר גבוה ממגברים באופן כללי, אבל כל מקרה לגופו.

מה התקציב לסאב משומש?

1000.

עם דגש על סאב שיתן באס נורמלי ולא מרוח ומגעיל שמשתלט על הסאונד.

המורל 124 יתן את המענה?

פורסם

המורל פרימו נחמד, ב 1000 שקל משומש אפשר להביא את האולטימו 1000w הטוב ביותר של מורל שהוא ברמה גבוהה מאוד וכל קשר שלו לפרימו הוא מקרי בהחלט.

גם idmax איכותי אבל הרבה תקלות, לא הייתי מתקרב למשומש.

גם seas מה שהציע avishay22 סאב איכותי מהשורה הראשונה, ולא צריך מונובלוק חזק( האולטימו רצוי מונו חזק).

באותה קטגוריה יש גם ג'נסיס אודיופיל וגם פירלס, שלושתם חלשים (יחסית לקודמים) אבל בדגש על איכות.

גם הרץ hx300 או dc level 2 או jl w6 הם אפשרויות טובות והן באמצע מבחינת העוצמה, לא מאמין שיחסר לך לפי התיאורים שלך.

הדבר שהכי חשוב להדגיש זה שכולם טובים אבל שונים מאוד, גם בקומפוננט וגם הסאבים-לקנות בלי לשמוע זה הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות , וכל ההתייעצויות פה לא יעזרו. קצת תאכלס שווה יותר מהרבה קשקושים.

פורסם

זה הופך לבדיחה... הצעה של סאבים שדורשים הגברה של 600-1000 וואט כדי להגביר אותם עם מגבר 4 ערוצים.

לדעתי הצעה של KING היא ממש טובה ולשדך לה מגבר 4 ערוצים חזק. לעשות התקנה טובה ותהנה מזה.

הצעה של הרץ במיוחד XL בתור סט עיכותי ונעים זה נשמע כמו בדיחה. סט המיועד לצרוח יותר מאשר לנגן, שישמעו אותו ב SPL.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
זה הופך לבדיחה... הצעה של סאבים שדורשים הגברה של 600-1000 וואט כדי להגביר אותם עם מגבר 4 ערוצים.

לדעתי הצעה של KING היא ממש טובה ולשדך לה מגבר 4 ערוצים חזק. לעשות התקנה טובה ותהנה מזה.

הצעה של הרץ במיוחד XL בתור סט עיכותי ונעים זה נשמע כמו בדיחה. סט המיועד לצרוח יותר מאשר לנגן, שישמעו אותו ב SPL.

בגלל זה שיניתי כיוון, קרא את הפוסט האחרון שלי.

מגברjl audio 300/2 לקלארוס

וסאב+מונו.

זו הבחירה האולטימטיבית?

פורסם

אני חושב שגם עם 4 ערוצים אפשר להגיעה לדברים טובים. אבל ללא ספק, מגבר 2 ערוצים ומונו בחירה טובה יותר. מצד שני, שניהם יעלו סביבות 2500? פה אפשר לחשוב על 4 ערוצים טוב וחזק.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
אני חושב שגם עם 4 ערוצים אפשר להגיעה לדברים טובים. אבל ללא ספק, מגבר 2 ערוצים ומונו בחירה טובה יותר. מצד שני, שניהם יעלו סביבות 2500? פה אפשר לחשוב על 4 ערוצים טוב וחזק.

אני מחפש טוב, איכותי וחזק

יש דבר כזה ב 2500?

הוא ישמע טוב כמו מונו + מגבר 2 ערוצים? או פחות?

• תוכן חדש...