Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות פורד פיאסטה שנת 2010, ומצאתי משהו שנראה כמו מציאה אך מחשיד לא פחות:

מחיר: 50,000 שקל

יד:2(אני אהיה השלישית)

ק"מ: 73,000

בעלות נוכחית: פרטית

בעלות קודמת: השכרה

הרכב לא תאונות או תקלות ונמצא במצב מצויין

צבע כחול כהה.

כדאי ללכת על המציאה? או שמשהו חשוד פה?

הפיאסטה נמכרת ביד 2 בין 55-65 אלף שקל

פורסם

הדור הקודם של הפיאסטה לא תפס בארץ בגלל מנוע עצל, תיבת הילוכים מיושנת וצריכת דלק גבוהה. חוץ מזה, אחלה רכב. אם אתה נעול על האוטו הזה, אז המחיר באמת נשמע טוב, אבל תעשה בדיקה כמובן.

אם אתה שואל אותי יש אופציות מעניינות במחיר הזה. תלוי כמובן מה הדרישות שלך מרכב.

פורסם

מה המציאה פה?

הרכב אכן לא זריז,אבל נוח ובטיחותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציאה ? 73,000 ק"מ ב-3 שנים, עבר של השכרה (לא שזה מה שישבור עסקה, אבל זה מפחית מחיר מראש),

האם לקחת את הרכב כבר לבדיקה ? או שהתיאור של המצב שלו הוא על סמך מה שאמר המוכר ?

so far so good so what

פורסם

יש אלטרנטיבות יותר טובות לרכב לצעיר? מה אם הפולו או האיביזה/לאון?

כי עברתי על השוק והפיאסטה מאוד משכה אותי.

יש פה מישהו עם ניסיון עם הפיאסטה 2010 שיכול לתת חוות דעת?

פורסם

אם לא חשובה לך הזריזות וצריכת הדלק, אז הפיאסטה בהחלט מכונית מומלצת. רק ב-2013 שודך לה מנוע חזק ותיבת הילוכים מתקדמת, והביצועים השתפרו. תציין מה הדרישות שלך ברכב. הלאון משפחתית ויקרה הרבה יותר מהאיביזה. שתיהן מומלצות רק עם המנוע TSI, ולא נראה לי שזה ייכנס בתקציב שלך, אלא אם אתה מוסיף.

פורסם

הדרישות שלי מהרכב הן:

צריכת דלק סבירה(לפחות 1-12)

ביצועים סבירים+

אמינות(שלאמיבלנ המוסך כל שני וחמישי)

מראה חיצוני צעיר(מאוד חשוב)

פורסם

הייתי בודק גם את היונדאי 20,יש לה מנוע דומה,היא מאובזרת גם בגירסת הבסיס,הנדסת אנוש יותר טובה,אמינות טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק גם את היונדאי 20,יש לה מנוע דומה,היא מאובזרת גם בגירסת הבסיס,הנדסת אנוש יותר טובה,אמינות טובה.

אני נוהג כרגע על i30 של ההורים ולא הייתי רוצה אוטו יחסית "דומה"

בא לי משהו אחר

פורסם

אני מעריך שזה בערך נכון,סך הכול ה1.4 לא ממש חזק,זה לא שהרכב עגלה ולא נוסע,אבל צריך ללחוץ,תוסיף לזה גיר אוטומטי רגיל וזאת תוצאה הגיונית.

פורסם

טוב אני נעול על הפיאסטה פשוט מושכת אותי המכונית הזאת.

מצאתי ביד2 הצעה לא רעה בכלל:

פורד פיאסטה 1.4 96כ"ס שנת 2010

בעלות פרטית יד1(אני אהיה היד השנייה)

78,000 ק"מ

רק 49,000 שקל

הרכב לפי דבריו של הבעלים במצב מעולה, ללא תאונות או חבלות, מטופל לפי הספר.

מה אתם אומרים, המחיר נמוך מדי או שזו הזדמנות פז?

פורסם

רק כשתיראה את הרכב תבין אם זאת הזדמנות או לא.

• תוכן חדש...