Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

קודם כל היינו 7 אנשים בסה"כ, היה מאוד נחמד, החלפנו רשמים ודיסקסנו על דיטיילינג, מיותר לציין שלמדתי המון מהשיחות של אחד על אחד עם החברה כאן .

נק' לשימור - שעות הבוקר, מעולה.

נק' לשיפור -

א. פרסום והגעת יותר חברים.

ב. מיקום מדויק

ג. תוכנית מפורטת של מה הולכים לעשות.

ד. היה לי חסר אנשי מקצוע שיעבירו לנו איזה סד"ח מלא על רכב כלשהו.

ה. ואם כבר הגענו, שיארגנו אותם אנשי פרסום ומקצוע, שרק יפרה את ידיעתנו, גם מוצרים למכירה, כמובן במחירי מבצע, שיהיה כדאי לאנשים להגיע וכך נפתח את זה עוד ועוד.

הרי, אנחנו כבר נוסעים, טורחים, לפחות שנצא עם משהו פיזי בנוסף להרחבת הידע.

לסיכום, היה ממש כיף לפגוש פנים אמיתיות מהפורום, ואני רוצה להודות לכל מי שטרח והגיע.

שבת שלום ומועדים לשמחה!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה נחמד מאוד. לדעתי המקום הבא צריך להיות במקום יחסית בולט ושיהיה איפה לקנות שתייה ולשבת סה"כ היה מאוד נחמד

שמחתי לפגוש ולהכיר אנשים חדשים

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם

מצטרף,היה טוב מאוד , בקשר ל"אנשי המקצוע"-

אני בעד שבפעם הבאה כן ייכנסו אנשי מקצוע ,ידגימו,יעבדו ,וגם יפרסמו מוצרים שלהם, זה רק לטובתנו.

אנחנו באמת חושבים ,ש-ממפגש עם 20 איש הם יעשו מיליונים? זה לחלוטין מכניס תוכן למפגש,וממקצע אותנו בעניין,זו דעתי.

פורסם

אני הגעתי עם רכב נקי :-D

היה נחמד להכיר את הנפשות הפועלות מאחורי המקלדת,מקווה שבפעמים הבאות יבואו אנשי מכירות בנוסף. מפגש הבא אפשרי באיזור המרכז.

הצעות לשיפור: היות ואת מקום המפגש אף אחד לא הכיר אז פשוט היינו צריכים להיפגש ליד אושר עד,או באיזה תחנת דלק ומשם לזוז.

לשימור: לפני מפגש דף בגוגל דוקס מי מגיע ומי מביא מה,שעות הבוקר של שישי זה מצויין.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...