Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני צריך המלצה לצמיגים אוחזים עד כמה שאפשר עם אורך חיים סביר.

אני לא נוהג בצורה שקורעת צמיגים אך כן אוהב להיכנס לסיבובים עם קצת פלפל..

המידה בעייתית 175/65/14.

מה אפשר להוציא במידה הזו?

תקציב בערך 600 ש"ח לזוג, אפשר לפזול טיפה לפה ולשם..

תודה רבה :-D

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

שקלת לעלות במידה?

הרכב שלי נעל את המידה הזאת במשך כשנה עם צמיגי פירלי P6. אז מצאתי 4 גאנטים מקוריים של 15" במחיר טוב ועברתי למידה 195/55/15 וההבדל הוא תהומי! ממליץ לך בחום לשקול את האפשרות הזאת כי זה שווה כל גרוש, לא רק בנסיעות פאן אלה גם בנסיעות מנהלתיות רגילות שהרכב מרגיש פחות אוניה והרבה יותר אוחז את הכביש.

מה גם שההבדלים במחירי הצמיגים לא כאלה גדולים, וההוצאה הנוספת היא עבור גאנטים בלבד.

פורסם
שקלת לעלות במידה?

הרכב שלי נעל את המידה הזאת במשך כשנה עם צמיגי פירלי P6. אז מצאתי 4 גאנטים מקוריים של 15" במחיר טוב ועברתי למידה 195/55/15 וההבדל הוא תהומי! ממליץ לך בחום לשקול את האפשרות הזאת כי זה שווה כל גרוש, לא רק בנסיעות פאן אלה גם בנסיעות מנהלתיות רגילות שהרכב מרגיש פחות אוניה והרבה יותר אוחז את הכביש.

מה גם שההבדלים במחירי הצמיגים לא כאלה גדולים, וההוצאה הנוספת היא עבור גאנטים בלבד.

תאמת לעלות מידה קצת בעייתי כי קניתי לרכב רביעיית מגנזיות חדשים לפני כחצי שנה בערך ודי חבל לי להחליף אותם במשהו יד שנייה, כמו כן שהרכב אמור לשמש אותי גג לעוד שנה עד שאני מתגייס ולא בא לי להוציא הוצאות מיותרות, אני מעדיף להישאר במידה שאני נמצא בה כרגע..

איזה עוד צמיגים מומלצים חוץ מהקונטיננטל?

לא מצאתי את הדגם ב 270 באתר יש מצב לקבל דגם מסויים?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
תאמת לעלות מידה קצת בעייתי כי קניתי לרכב רביעיית מגנזיות חדשים לפני כחצי שנה בערך ודי חבל לי להחליף אותם במשהו יד שנייה, כמו כן שהרכב אמור לשמש אותי גג לעוד שנה עד שאני מתגייס ולא בא לי להוציא הוצאות מיותרות, אני מעדיף להישאר במידה שאני נמצא בה כרגע..

איזה עוד צמיגים מומלצים חוץ מהקונטיננטל?

לא מצאתי את הדגם ב 270 באתר יש מצב לקבל דגם מסויים?

http://tires4u.co.il/?inline_1=1&search=1&iGarageID=&ar=0&r=14&a=65&s=175&m=

ECOCONTACT 3 או PREMIUMCONTACT 2

שניהם מתחילים מ 270

קובי

:-)

פורסם
אהלן אני צריך המלצה לצמיגים אוחזים עד כמה שאפשר עם אורך חיים סביר.

אני לא נוהג בצורה שקורעת צמיגים אך כן אוהב להיכנס לסיבובים עם קצת פלפל..

המידה בעייתית 175/65/14.

מה אפשר להוציא במידה הזו?

תקציב בערך 600 ש"ח לזוג, אפשר לפזול טיפה לפה ולשם..

תודה רבה :-D

שלום,

במידה שלך אני יכול להמליץ לך על nitto nt 650 שהוא צמיג יפני שיתן לך תשובה מעולה לדרישות שלך.

אשמח לעזור בכל שאלה נוספת.

פורסם
שלום,

במידה שלך אני יכול להמליץ לך על nitto nt 650 שהוא צמיג יפני שיתן לך תשובה מעולה לדרישות שלך.

אשמח לעזור בכל שאלה נוספת.

אשמח לקבל הצעת מחיר לפרטי אם אפשר וגם מספר טלפון.

לגבי ה- ECOCONTACT 3 או PREMIUMCONTACT 2 שהמליצו פה,הם עולים כ 320 ש"ח לצמיג. איפה ראית ב 270?

פורסם
אשמח לקבל הצעת מחיר לפרטי אם אפשר וגם מספר טלפון.

לגבי ה- ECOCONTACT 3 או PREMIUMCONTACT 2 שהמליצו פה,הם עולים כ 320 ש"ח לצמיג. איפה ראית ב 270?

כנס ללינק ששמתי לך קודם.

תבחר את הצמיג - תרשום כמה צמיגים אתה רוצה ותקבל לינק וטלפון של העסק שמוכר.

והם ממולצים ביותר. (סוף שבוע שעבר הטוראן של אחי גם נועל כעת 4 קונטיננטל במקום המקוריים שהגיעו מהחברה ומורגש ההבדל, שקט ואחיזה בסיבובים - ניקנה באנטון ביפו)

עדכון

בהרצליה למשל

צמיגי הגיסים (הרצליה)כתובת:יד חרוצים 5טלפון:0773608315 // 052-2586842 טלפון נוסף:052-2586842פקס:09-9545407איש קשר:יוני

תיאור הצמיגיצרן: Continentalמתאים לרכב: פרטי, rangeקוד מהירות: 190 קמ"ש-T ארץ יצור מקור: גרמניהקוטר חישוק: 14חתך: 65רוחב צמיג: 175מחיר לצמיג : 288 ש"ח

קובי

פורסם
כנס ללינק ששמתי לך קודם.

תבחר את הצמיג - תרשום כמה צמיגים אתה רוצה ותקבל לינק וטלפון של העסק שמוכר.

והם ממולצים ביותר. (סוף שבוע שעבר הטוראן של אחי גם נועל כעת 4 קונטיננטל במקום המקוריים שהגיעו מהחברה ומורגש ההבדל, שקט ואחיזה בסיבובים - ניקנה באנטון ביפו)

עדכון

בהרצליה למשל

צמיגי הגיסים (הרצליה)כתובת:יד חרוצים 5טלפון:0773608315 // 052-2586842 טלפון נוסף:052-2586842פקס:09-9545407איש קשר:יוני

תיאור הצמיגיצרן: Continentalמתאים לרכב: פרטי, rangeקוד מהירות: 190 קמ"ש-T ארץ יצור מקור: גרמניהקוטר חישוק: 14חתך: 65רוחב צמיג: 175מחיר לצמיג : 288 ש"ח

עכשיו הבנתי איך זה הולך :oops:

תודה רבה על העזרה.

בתיאור צמיג של כאלו 82H ויש 82T יש הבדל בניהם?

פורסם
עכשיו הבנתי איך זה הולך :oops:

תודה רבה על העזרה.

בתיאור צמיג של כאלו 82H ויש 82T יש הבדל בניהם?

האותיות מסמלות מהירות.

מותר לך לעלות - לקחת צמיג עם מהירות גבוהה ממה שרשום לך ברישיון אך לא לרדת.

קובי

• תוכן חדש...