Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינה חיצונית הם טיפול ממש יפה שלא רואים כלום השאלה כמה להוריד על זה 2000 שקל ?

ואין להם כלכך מה להציע לי במחיר הזה ובצבע שאני רוצה

האמת יותר הפחיד אותי הגיר למרות שיש אחריות מלאה לשנה

כן הם מתקנים יפה אבל בלב יש בסה שאתה נוסע ברכב שעבר תאונה חזיתית.

אבל עזוב את התאונה כי בתכלס זה לא נורא, הגיר הרובוטי לא נחשב כל כך אמין ומוצלח וכדאי להקדיש לו אקסטרה תשומת לב (תעשה חיפוש בפורום).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ממש תודה על העזרה

הציעו לי משהו פגו 308 2010 115k קמ במחיר אחרון של 50k שח נקיה מתאונות מה אתם אומרים ?

פורסם

אני אתעלק וגם אעדכן, החבר קנה את הc4 2008 יד ראשונה מאוטוסנטר ב33k כולל 2 צמיגים חדשים, אחריות לשנה, הרכב ללא תאונות עם מנוע נקי בבדיקה.

בשוק הפרטי הרכב הזה היה עולה מעל ל40 אלף בקלות.

פורסם

לכאורה 140 אלף ק"מ זה לא צריך להוות בעיה וסיטרואן יותר אמינה ועמידה ממה שחושבים, אבל בשלוש שנים או אפילו ארבע זה אומר שהרכב עשה בסביבות 30-40 אלף שזה הרבה. אבל השאלה איך עשה אותם. נשמע כמו סוכן מכירות או איש שרות שנסע בכל הארץ יום יום. נסיעות כאלה הן פחות מעיקות על הבלאי של הרכב מאשר מחצית הכמות שנעשתה בנסיעות עירוניות קצרות.

• תוכן חדש...