Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארבע אופציות :

הונדה סיוויק האצ'בק חדשה - די דלה באבזור כי מדובר רק בדגם קומפורט ע"פ היבואן בערך 128 על הכביש .

טויוטה קורולה - מאובזרת מאוד אך מרכב סדאן ומאוד גדולה ( אני מעדיף האצ'בק ) תוספת חיישני רוורס וקיפולי מראות ושמשות 128 על הכביש .

אלפא ג'ולייטה 1.4 170כ"ס דיסטינקטיב ללא סאנרוף משומשת שנת 2013 עם 11000 ק"מ ב140 אלף

פוקוס אקובוסט 1.6 180כ"ס מתחילת 2012 ב135 אלף

אני נוטה לכיוון הפוקוס כי אני כרגע בפוקוס בגימור ספורט מאובזרת ואני מרוצה מהרכב מאוד אך מחפש ידני .

יש למישהו הארות והצעות נוספות ?

עשיתי נסיעת מבחן על הג'וק ניסמו , מאובזר מאוד וחזק אך קצת יקר ב165 אלף

פורסם

קודם כל זה שאלה של ביצועים מול חסכון אם חסכון מעניין אותך הייתי ממליץ על ההונדה סיוויק מאוד חסכונית ביצועים בהחלט ראויים (לא כמו הפוקוס והאלפא) הותקם בה מערכת חסכון בדלק שיש היום בהרבה מכוניות כמו כן דגם ההאצבק שמיובא לארץ הוא תוצרת אנגלית שזה יתרון לעומת רוב ההונדות שהם טורקיות היום ...

לגבי שאר הרכבים לא נהגתי אבל ממה שאני חושב אם אתה בן אדם שלוקח בחשבון הוצאות טיפול ודלק לא הייתי ממליץ...8)

פורסם

החסרת פרטים על דרישותיך מהרכב (נוחות, איבזור, מרווח, צריכת דלק וכו') וגם אופי סביבת הנסיע ואופי נהיגתך, אבל יי מון שאתה מחפש רכב שימושי, אבל שיהיה גם פאן, לא רק הגיון אלא גם רגש.

מתוך הנחה זו אני שולל את הקורולה, לא כי אני חושב שהיא לא מכונית טובה, אלא כי אצלי בראש היא לא מתחברת לרגש, אולי למחושים (בגב,בפרקים וכו :) ).

הונדה, צריכה להיות, לדעתי, קניה של הלב בשל המחיר הגבוהה ומיעוט האיבזור. אבל יש לה את יתרונותיה בצורת עיצוב ומנוע ויטק עם אופי כייפי, כזה שצריך ואוהב שנותנים לו טורים גבוהים, בשונה מהטרנד העכשיוי של טורבו עם מלא מומנט בסל"ד נמוך שאני מאוד מבין ומעריך את השימושיות בו, אבל מעדיף מנוע שישיר איתי קרוב לקו האדום.

לסיויק יש גם את הצד ההגיוני עם מוניטין אמינות וסחירות וניצול מרחב פנים יעיל יחסית.

לגבי האלפא, תבדוק, ואז תבדוק שוב אם מתאימה, לפני שנה קניתי מיטו 155 כ"ס, מאוד התלהבתי בהתחלה, אבל תוך כמה שבועות הבנתי שעשיתי טעות, ההגה מאכזב, לא התחברתי לצורת עבודת המנוע (על אף שחזק בטירוף) ובקיצור החבילה הייתה לא מגובשת לטעמי, מכרתי אותה ונשארתי עם הפיז'ו הישנה והנאמנה.

אני מדגיש, לא לשלול את האלפא, יש לה עיצוב פנים וחוץ, מנוע חזק ואולי היא מוצלחת יותר מהמיטו.

מבחינה כספית, כנראה שהיא תהיה היקרה ביותר. היא נחשבת מותג יוקרה, מה שיתפרש בעלויות תיקונים וכנראה גם ביטוחים. בקשר לשמירת ערך, אין ספק שלא מדובר באלפא של לפני 10-20 שנה, אבל אני דיי בטוח שבהונדה המצב יהיה יותר טוב.

הפורד, אתה מכיר אותה יותר טוב ממני. היא כנראה תהיה מאוד דומה למה שיש לך עכשיו, רק קצת יותר.

אני הייתי בודק גם מה אפשר לקבל בסיאט, אמנם הליאון מיושנת ומתחלפת, אבל כנראה תתן לך את התמורה הטובה ביותר מבחינת כוח ואיבזור.

דיזלים באים בחשבון?

פורסם

מישיבה בפוקוס 180 כ"ס הרגשתי שמדובר ברכב אחר לגמרי מהפוקוס הרגילה. התחושה בתא הנוסעים אחרת לדעתי. בנוסף, לפי מה שהרגשתי העברת ההילוכים קצרה ומהירה (כמו שאני אוהב... ).

בנוגע לאמינות המנוע, בדוק בפורומים בחו"ל מה אומרים עליו, כי בארץ הוא לא נמכר הרבה.

• תוכן חדש...