Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסט 1.6 2008

לאחר שאני מניע יש רעשים מאזור המנוע כמו רעש של פח, לאחר כמה שניות הרעש חולף,

אם אני אתן לאוטו להתקרר כמה דקות הרעש שוב יופיע לאחר ההתנעה אבל הוא יעלם מהר יותר כי המנוע חם כנראה.

שאלה שניה שלי אם יש אפשרות בעזרת ספריי מסויים להפחית רעשים מהגלגלים הקטנים שליד המנוע,

את הרכב קניתי לפני כמה ימים, לפי מה שנודע לי עשו לרכב לצערי שטיפת מנוע, אני מאמין שבגלל זה יש רעשים.

פורסם

תסביר מה זה רעש של פח. אולי נקישות? ולאיזה גלגלים אתה מיתכוון? אולי לפולים שעליהם מיסתובבים הרצועות אביזרים? למה לרסס אותם? יש רעשי חריקות?

פורסם
תסביר מה זה רעש של פח. אולי נקישות? ולאיזה גלגלים אתה מיתכוון? אולי לפולים שעליהם מיסתובבים הרצועות אביזרים? למה לרסס אותם? יש רעשי חריקות?

הרעשים של הפח כמו רעש של פעמון כזה שלאט לאט מוריד את קצב הנקישות,

לגבי הרעש של הפולים לא מדובר בחריקה של רצועה, פשוט שומעים רעש שהם מסתובבים, כאילו הם צריכים שימון כלשהו

פורסם

יכול להיות שמה שאתה שומע זה רעשים של המרימי שסתומים ההידראוליים. הרבה פעמים שמן איכותי מפחית את הרעש ואם קצת מזל מעלים אותו. אם אתה לא יודע מתי הוחלף שמן ומה הסוג שיש שם כרגע פשוט החלף כולל את הפילטר שמן למקורי כמובן. לגבי הרעשים מהגלגלות... יכול להיות שהרעש גם נובע מהמותחן של הרצועות ולא מכל הגלגלות אז אין לל מה לרסס סתם. צריך עיין ואוזן מיקצועית שתאבחן את 2 התופעות.

פורסם
יכול להיות שמה שאתה שומע זה רעשים של המרימי שסתומים ההידראוליים. הרבה פעמים שמן איכותי מפחית את הרעש ואם קצת מזל מעלים אותו. אם אתה לא יודע מתי הוחלף שמן ומה הסוג שיש שם כרגע פשוט החלף כולל את הפילטר שמן למקורי כמובן. לגבי הרעשים מהגלגלות... יכול להיות שהרעש גם נובע מהמותחן של הרצועות ולא מכל הגלגלות אז אין לל מה לרסס סתם. צריך עיין ואוזן מיקצועית שתאבחן את 2 התופעות.

תודה על התגובה,

חשוב לציין האוטו עבר טיפול 135000 במוסך מרכזי של יונדאי אז החליפו שמן מנוע.

פורסם

היונדאי סובלים לא מעט מבעיות של בוצה עם השנים אבל חיסרון שיכול להיות משמעותי יחסית בפלאשינג הוא נזק ובלאי מואץ לגומיות השסתומים כך שגם את זה צריך לקחת בחשבון.

פורסם

מאיפה קנית את הרכב?

ממקום מסודר? או מאדם פרטי?

אגב, לא מחייב שהמרימים מרעישים דווקא משמן לא איכותי, אלא, גם ממצב שהמנוע לא הותנע זמן מה (ממושך)

מנסיון שלי יש פיתרון למצב, אבל קודם תענה לשאלה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
מאיפה קנית את הרכב?

ממקום מסודר? או מאדם פרטי?

אגב, לא מחייב שהמרימים מרעישים דווקא משמן לא איכותי, אלא, גם ממצב שהמנוע לא הותנע זמן מה (ממושך)

מנסיון שלי יש פיתרון למצב, אבל קודם תענה לשאלה.

קניתי את האוטו מאשה מבוגרת, פרטי יד ראשונה, יש לו ספר טיפולים כל טיפול בזמן רק במורשה של יונדאי בהוד השרון

פורסם

ההבחנה שלי, רק מהתיאור שלך, ומבלי לראות ולשמוע "לייב", היא כמו של מאור.

אם היה לך רקע במכונאות הייתי מייעץ לכך כמה שדברים שפתרו לי את הבעיה במקרה של מרימים הידראולים.

אבל אנחנו גם לא סגורים שזה אכן מרימים. במוסך מחליפים אותם וזה עולה לא מעט.

בעניין הרעש מהגלגלות צריך לאבחן אם זה "רק גלגלת" או חס ושלום ממש הציר כמו באלטרנטור.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...