Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת דרך

sela15
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לשתף אתכם במקרה שהיה לי שבוע שעבר.

אני נוסע בכביש 44, פתאום אני שומע "עצור בצד". עוצר, מגיעה שוטרת (נראית זועמת במיוחד) ואומרת לי- שמת לב מה עשית?

אמרתי לה- עשיתי משהו לא בסדר? לא שמתי לב למשהו מיוחד.

השוטרת כבר מוציאה את הפנקס שלה, ותוך כדי אומרת לי שביצעתי מעבר נתיב בצורה מסוכנת. אמרתי לה שזה היה הרכב שלפניי, אבל זה נכנס לה מאוזן אחת ויצא מהשנייה. היא אמרה לי שהיא ראתה טוב מאוד ולא הייתה עוצרת אותי סתם.

אמרתי לה שאין בעיה, ושנסתכל ביחד על ההקלטה מהמצלמת דרך שלי. באותו רגע, בלי להסתכל בהקלטה שלי, היא אמרה לי- "בסדר, סע."

מסקנות: 1. עם שוטרים כמוה אי אפשר להתפלא שיש נהגים מסוכנים על הכביש

2. המצלמה הזו הצילה אותי. אני נמצא הרבה על הכבישים, וקניתי אותה אחרי שהרבה אנשים המליצו, ובצדק.

שבוע טוב לכולם

פורסם

האם ההקלטה כללה גם את הדיאלוג עם נציגי החוק?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה פשוט מרתיח אותי! השוטרים האלה זאת מכת מדינה.

בכל המישורים הם עושים נזק עצום.

מאי אכיפת החוק וחוסר הגנה על האזרח הישר לבין התמרמרות האזרח ואי אמונו במשטרה.

ממש מדינת עולם שלישי.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אחד מהשניים.

רצתה בהחלט לעצור על מנת לסיים מיכסה או באמת בתמימות טעתה ואחרי שאמרת לה בואי נראה במצלמה חשבה בלב חבל על הזמן הוא כנראה צודק ואם הוא צודק זה פאדיחות בשבילי.....

אני דווקא אם כבר הייתי שוטר ועצרתי נהג הייתי מבקש לראות במצלמה.

הנה סיבה לבית המשפט לבטל לאלתר הרבה מאוד דוחות בדיוק מהסיבה הזאת שהשוטרים לא בטוחים והרבה פעמים טועים...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

עכשיו אני מנסה לחשוב מה היה קורה אילו לא הייתה קיימת אצלך מצלמת דרך, כמו ל80% מהמדינה. השוטרת הייתה מוותרת? ממש לא. ידה על העליונה, אני לא אומר שהיא מושחטת או רעה, אבל עם טון הדיבור שלה, כמו שאתה טוען, היית מקבל מכתב ארוך עם מלא מספרים ומשפטים שבסופו היה עולה לך 500 שקל וגם נק'.

הקלות ראש של שוטרים במדינה הזאת הורגת אותי, מצד אחד יש כאלה שעושים את העבודה באופן מדהים (למשל, ביום חמישי הייתה הופעה בגני התערוכה, אז בכביש אל תל אביב עצרו את התנועה, למרות שמדובר בכביש גדוש בתחבורה, ועשו פשוט בדיקות ינשוף לכל רכב שני), לדעתי זה היה מעולה וצריך להמשיך עם זה, למרות שרבים יחשבו שזה מיותר ופוגע בתנועה.

מצד שני, יש שוטרים שמתלהבים יותר מדי מהתפקיד שלהם ומחלקים דוחות כאילו הן סוכריות. אני לא משתמש במצלמה, ויותר מזה, אני נהג חדש. אני נוהג כחוק ומנסה לשמור על נהיגה נכונה בכל מצב, אבל במידה ויעצרו אותי על משהו שלא עשיתי כנראה אצטרך לשלם סכום שכנראה לא יהיה לי, ואף לקבל נק' שיפעלו נגדי בעתיד.

תחשוב שמה שהפריד 500 שקל ו4 נק' ממך זאת מצלמה בשווי 100 שקל. הגבול כ"כ דק..

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...