Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתן אישור בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נכנסתי עם מונית של אבא של חבר שלי,למוסך באיזור אשדוד.רציתי לקבל אישור בלמים לטסט.

בבדיקה שערכנו על הלליפט,נמסר לי שיש לרכב עוד 5000 קילומר לנסוע עד הדרישה להחלפה,ואין מצב שאני מקבל אישור.בלית ברירה מחוסר זמן ובטעם רע בפה.נאלצתי להחליף רפידות אחורה ולהפרד מ350 שקלים..אגב מדובר ברכב מסוג קיה לא יודע סוג אבל רכב מפואר כזה...

נראה לכם שזה סביר ...ממש לא נעים לי לספר את זה לבן אדם אני מחליף אותו לכמה זמן עד שיבואו מחול.

אגב הוא נאחז בטענה שאישור תקף לשלש חודשים..שזה נראה לי בעייתי כי אני לא נהג פרטי ובשלש חודשים הרכב עושה 15000 ק"מ בערך

פורסם

לא הבנתי : טסט זה אישור נסיעה ל12 חודש. במוסך אמרו שיש לך רפידות בלם לחודש בלבד ולכן צריך להחליף....

היכן הבעייה ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הבעיה היא שרפידות בלם הרכב מחליף לפחות 3-4 פעמים בשנה אחרי הכל זה מונית שעושה 60000 קילומטר בשנה ,אגב הוראות יצרן לרכב הזה באוטודטה אומרות שהמינימום דורש החלפה 2 מ"מ ...והיו שם 4-5 מ"מ...

פורסם

מוסך לא יכול לקחת אחריות על כך שבעוד חודש תחזר אליו להחלפת רפידות, ולכן כשהוא רואה רפידות בעובי 4 מ"מ הוא מחליף כי זה מספיק שחוק ולא יסחוב עד למועד הטיפול הבא.

לא רואה שום בעיה בהתנהלות של המוסך.

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם שאם הייתה וודאות שאני חוזר אליו עוד חודש היה יכול כן לתת לי?.

לי זה קריטי כי בעל המוסך קרוב מאוד למשפחה ואין ספק בכלל שהייתי חוזר אליו לביקורת. אני פשוט חייב תשובה אחרי כל כך הרבה מוסכים שעברתי סוף סוף חשבתי שמצאתי מוסך אמין.

פורסם

עוד משהו קטן שאני חייב להוסיף,שלפי הוראות יצרן הרפידות לא דורשות החלפה,אז למה הוא כן יכול לדרוש את זה ?...הרי זה יותר מ2 מ"מ שדורש החלפה.

פורסם

2 מ"מ זה מצב קיצוני ומתחת לזה אסור להמשיך לנסוע. לא מושכים את זה עד 2 מ"מ אלא לוקחים מקדם בטחון מסויים.

בוא שים את עצמך בתור בעל מוסך - בא אליך רכב לבדיקה, בדקת בלמים, אתה רואה שכרגע זה תקין אבל בעוד שבועיים או חודש צריך להחליף. שום בעל מוסך לא ישחרר את הרכב במצב כזה, כי הוא חותם על האישור ולאישור יש תוקף 3 חודשים.

עם הבלמים שהיא לך הוא לא יכול לתת לך אישור שתקף 3 חודשים.

אני חושב שבעל המוסך פעל נכון.

• תוכן חדש...