Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלילות הפייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. שמתי לב לתופעה חדשה בזמן האחרון. פעם בנות כשבא להן למחוק אותי מהרשימה פשוט היו מוחקות וסלאמת. היום זה נהיה תופעה של מחיקה +איגנור. מה אני מפספס פה ?

ברגע שמוחקים מישהו מהחברים הפייסבוק שואל אם רוצים גם לשים אותו באיגנור ? סתם אני לא בא להן בטוב ?

רק חידוד , אני לא מאלה שמישהו מוחק אותם אז הוא מתחקר למה/מקלל/מנבל/שולח הודעה/מתעניין.

תודות לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה משקיע יותר מידי מחשבה בזה. מי שרוצה למחוק אותי שישב על אננס ויהנה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אתה משקיע יותר מידי מחשבה בזה. מי שרוצה למחוק אותי שישב על אננס ויהנה

נשמע כואב :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כן, כשאתה מוחק מישהו הוא שואל אם לשים באיגנור.

מאז הוא\היא אפילו לא יוכלו למצוא אותך בחיפוש.

עכשיו תעבוד על הקטע הזה שלא ימחקו אותך יותר :-)

פורסם

אל תהיה חבר של בחורות שאתה לא בקשר איתן ולא יכול לשאול מה נסגר איתן.

לפעמים עושים סינון של אנשים ואם אתה כותב שטויות והין מחליטות שהן באמת לא רוצות קשר איתך משום סוג, הן ימחקו אותך וגם יתעלמו.

לי זה לא קרה (למיטב ידיעתי) אבל אני מכיר את התופעה.

פורסם
שלום חברים. שמתי לב לתופעה חדשה בזמן האחרון. פעם בנות כשבא להן למחוק אותי מהרשימה פשוט היו מוחקות וסלאמת. היום זה נהיה תופעה של מחיקה +איגנור. מה אני מפספס פה ?

ברגע שמוחקים מישהו מהחברים הפייסבוק שואל אם רוצים גם לשים אותו באיגנור ? סתם אני לא בא להן בטוב ?

רק חידוד , אני לא מאלה שמישהו מוחק אותם אז הוא מתחקר למה/מקלל/מנבל/שולח הודעה/מתעניין.

תודות לכולם.

באמת ??!!

(וברצינות - למה אתה משקיע במחשבות האלה כ"כ הרבה זמן ?)

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאמין לי, כמה שפחות "חברים" בשטות הזו - פחות כאב ראש.

-לא צריך לדעת על ימי הולדת של כל מיני אנשים שאתה במילא לא מכיר.

-לא צריך לשמוע על אירועים מפגרים כמו "מסיבת דרבוקות אנאלית בחוף כוסאומו".

-לא צריך לראות על הבוקר תמונות של איזה מישהי שבקושי מכירה אותך משתכרת באירוע משפחתי עם חבורת ערסים בחולצות פתוחות.

-לא צריך לדעת שכל מיני אנשים שאתה לא מכיר מתחתנים.

-לא צריך לראות תמונות של ילדים מנוזלים של אנשים שבחיים לא תפגוש.

-פחות אנשים יבקשו ממך ללחוץ על "like" לאיזה תמונה כדי שכמה ילדים באפגניסטן עם מחלות ברקטום יבריאו.

-פחות אנשים שבחיים לא הכרת יבקשו ממך לשתף תמונות של התעללות בחיות.

והרשימה עוד ארוכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פעם שמעתי ברדיו איזה פרופסור אומר שאם יש לכם יותר מ-350 אנשים בחברים אז... תשלימו לבד :wink:

היו לי בזמנו בערך 600 ובדיוק רציתי למחוק אנשים שלא מעניינים לי את הג'ונסון. התחלתי למחוק בלי לדעת כמה אני מוחק.

בסוף התהליך היו לי 340 חברים בערך, אז אולי יש משהו בדבריו :roll:

אגב מתוכם, כ-250 שלחו לי הודעת מזל טוב והתקשרו לאחל יום הולדת שמח, אחוזים לא רעים בכלל.

שישימו אותך באיגנור, מה אכפת לך מהן בכלל?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הייתי מקבל 250 שיחות טלפון ביום ההולדת הייתי משתגע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סה"כ 250, לא 250 שיחות :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
פעם שמעתי ברדיו איזה פרופסור אומר שאם יש לכם יותר מ-350 אנשים בחברים אז... תשלימו לבד :wink:

היו לי בזמנו בערך 600 ובדיוק רציתי למחוק אנשים שלא מעניינים לי את הג'ונסון. התחלתי למחוק בלי לדעת כמה אני מוחק.

בסוף התהליך היו לי 340 חברים בערך, אז אולי יש משהו בדבריו :roll:

אגב מתוכם, כ-250 שלחו לי הודעת מזל טוב והתקשרו לאחל יום הולדת שמח, אחוזים לא רעים בכלל.

שישימו אותך באיגנור, מה אכפת לך מהן בכלל?!

אני מחדד. יש לי בפייסבוק רק כאלה מהמעגל הקרוב ,צבא,עבודה וכיוצא בזה. מדי כמה שבועות אני עושה סבב רענון - מי שאני לא מוצא טעם שיהיה שם ,נמחק. הקטע המוזר שאני לא מוצא הגיון זה לא למה מחקו אותי . הקטע זה עצם האיגנור . מה כל הרעיון של האיגנור ? אני חוסם אותך כי אתה מציק/מזי**יין בשכל/לא בא לי בטוב בעין. אבל כל מי ששם אותי באיגנור זה לא המקרה שתיארתי. בעקרון נקח שתי דוגמאות טריות. מישהי שהכרתי בבוקר מדברים קצת מקשקשים. בכל מקרה היא מחפשת משהו אחר . מקובל. בערב אני רואה שאני באיגנור. הלאה. מישהי שהכרתי לפני חודש בערך . קצת דיברנו , ראיתי שהיא אדישה מעט הנחתי לה. ונחשו מה ? בום איגנור. מה אני מפספס? עוד דוגמא . מישהי שיצאתי איתה. אחרי כמה זמן נפרדנו. אחרי בערך 10 חודשים פתאום אני מגלה שאני באיגנור. לא שזה מטריד את מנוחתי שלא תבינו נכון. מצידי שכל הפייסבוק ימחק ויאגנר אותי. הקטע הוא להבין למה זה קורה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...