Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשתף את חברי הפורום היקרים בתופעה שמטריפה אותי כבר שנים אך קשה לי להאמין שיש איזשהוא פתרון :twisted: .

אני איתמר, בן 27 עוד מעט גר בבאר שבע בשכונה מאוד נחמדה באיזור שקיים 13 שנה אך עדיין לא סיימו לבנות בתים בכל המרגשים.

האיזור נחמד, השכנים מעולים, אנשים טובים, כולם כמו משפחה אחת, שקט כאן ובלילה בדרך כלל נעים מאוד לשבת בחוץ.

עד כאן ברוך השם באמת אין תלונות. אתם בטח אומרים מה זה קשור לפורום אסתטיקה ודיטיילינג? אז זהו,

שהבעיה הראשונה היא שאנחנו גרים בקצה של באר שבע. מצד אחד זה יתרון, מצד שני יש כאן סופות חול "שקטות" שלא מרגישים אותן אבל ממלאות לכם את הבית והאוטו בחול!.

תשלבו את זה עם אותם מגרשים שלא בנו (הכל כאן חצוב בגיר, האיזור כאן זו גבעה חצובה) ועם כל האבק שמגיע מחוץ לבאר שבע ותקבלו מתכון בטוח לתסכול.

אתה מקרצף את התריסים ולפעמים אחרי חצי שעה כבר הכל חול!.

מה זה קשור לאוטו? ועוד איך קשור.

אתה יכול לשבת על האוטו ולקרצף אותו. להוציא את השטיחים ולקרצף אותם. תשאיר אותם כמה שעות בחוץ לייבוש ותקבל חול עם שטיח.

אתם בטח שואלים רגע, מה ניזכרת עכשיו? הרי תמיד היית פנאט של ניקיון. אז זהו, שאתמול החלטתי לשבת על האוטו של הוריי שצבר קצת סרווילים במכסה המנוע בעיקר (כנראה ממספר ביקורים במכוני שטיפה לא מקצועיים) ועוד שריטה "נחמדה" שמישהו החליט ש"תייפה" את הרכב, בעזרת כמה עצות שלמדתי כאן החלטתי לנסות ולטשטש את הסרווילים.

הכל טוב ויפה, ניקיתי את האוטו, העברתי עליו פלסטלינה, ביצעתי פוליש עדין עם מכונה וראש ספוג רך לאט לאט, לאחר מכן גלייז, לאחר מכן אוטם, ספריי דיטיילר, ובסוף בסוף ווקס קראנובה. הטיפול החל בשעות אחר הצהריים גם עקב העבודה וגם עקב החום שיש כאן.

שעת לילה. אני מסתכל על ההבדלים שבין הסרט הדביק על מכסה המנוע בין הצד שעבר טיפול לבין הצד שעדיין לא.

יש הבדל והסרווילים טושטשו, אמנם לא לחלוטין, אבל בסדר, כבר מאוחר ולשכנים המכונה תפריע. אני מצלם כמה תמונות ושומר. מסיים את העבודה ובעיקרון לעומת פעמים קודמות לקח לי הרבה יותר זמן (למרות שעשיתי רק פוליש עדין ולא פוליש גס או בינוני) אבל התוצאה- טובה יותר מפעמים קודמות (וכאן אני רוצה להודות לאותם חברי פורום שהנחו אותי).

אני קם בבוקר, מנגב את הטל מהרכב ומצלם עוד כמה תמונות. בעל הרכב השתגע מהברק, ואני....כשחזרתי מהעבודה....השתגעתי מהאבק! כל האוטו פשוט חול! דווקא היום היו סופות חול (לא שחסר כאן ביום יום) וכל האוטו ניראה כאילו שפכו עליו משאית חול! ואם זה לא מספיק, להקה של ציפורים החליטה שכניראה עשיתי להן משהו רע והחליטו "לטפל" בצבע עם "פצצות חכמות".

וככה בערך היה הפרצוף שלי ברגע שראיתי את המחזה הנורא הזה:

:evil::twisted::brickwall::bad-word::bigcry:

לכסות את הרכב לא רלוונטי כי הוא לא שייך לי. פתרון אחר? הלוואי ויש. אם למישהו יש, אני אשמח אם הוא ישתף אותי :? .

פורסם

גם אני מבאר שבע ואני מכיר את הסיוט הזה שנקרא אבק .

אני שוטף בבוקר נגיד ב6 , לאחר שעתיים , הרכב כבר מכוסה עם שכבת אבק (כאילו שלא שטפתי ) .

אני לפעמים משתמש בשמפו cg citrus wash and gloss , והשמפו הזה בכלל מגנט של אבק .

הזנחתי אותו לטובת השמפו של דופונט כך שהמצב טיפה השתפר .

פורסם

קודם כל זה שאתה מנגב את הטל זה כבר מתכון ליצירת שריטות חדשות כי זה מים עם חול.

דרך שני, אני גר במרכז העיר, לא בקצה, ובכל זאת אחרי שטיפה טובה ווקס, כבר אחרי כמה שעות, יש שכבת אבק דקיקה על הרכב.

לא נדבר על הטל של למחרת שכשהוא מתייבש אז אוי ואבוי...רואים ממש סימני בוץ על הרכב.

אין לך דרך להלחם עם פגעי מזג האויר, זו מלחמה תמידית ובלתי אפשרית.

מה שכן, אם אתה משתמש בחומרים איכותיים ומבצע את העבודה בצורה טובה, יותר קל לך לשטוף את הרכב וכל האבק/בוץ/לשלשת יורדת ביתר קלות.

עריכה: נעים מאוד חבר'ה..הרבה באר שבעים יש פה (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

גם אני באר שבעי, וגם אני לא סובל את האבק שיש אחרי כל שטיפה אצלי על הרכב. פחות מ10 דקות וכבר יש שכבה דקהשל חול שרואים.

אין מה לעשות, חוץ מכיסוי.

גם בחניה מקורה יהיה אבק, פחות, אבל יהיה.

אותי יותר מעצבן חתול ג'ינג'י שהתנחל על הגג של הקבריולט וישן שם כל יום. היום עברתי לידו, וקלטתי אותו כמעט נופל ונתפס עם הציפורניים על הגג, וכאן התחיל לו מרדף של הכלבות שלי אחריו, ואני אחריהן. :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קצת פרופורציות חברים, אתם מתלוננים על מזג האויר - דבר שאי אפשר לשנות ואפשר להתגונן מפניו לפחות בחלק מהמקרים.

מה תגידו על זה, שהגנן הבן ז*נה מחליט לנקות את כל הגישה לבית כולל החניה עם מפוח, ומעיף את כל האבק והחול מהכביש על הרכב שלי, שעבר צביעה כללית לפני שנתיים? קשה לחשוב טיפה לפני שעושים משהו?! ממש כעסתי באותו רגע שראיתי את הרכב מלא בחול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך מרפי קשור לעניין הזה? מזג האוויר אצלך הוא קבוע וזה המצב.

אם היית מאיזור המרכז ובדיוק שסיימת לנקות הגיעה סופת חול מאמצע שומקום אז הייתי מבין אבל המצב אצלך הוא קבוע וידוע.

פורסם

אין פתרון למיטב הבנתי של אי רצון במזג אויר כל שהו, אם מצב פח וצבע הרכב טוב, עבר פוליש וקס/אוטם, שטיפה קלה עם מגבת וזהו,אין צורך להכנס לסטרס בגלל זה .

לפני שבוע עברתי על כל הרכב בנקיון מטורף לקח לי כמעט 7 שעות מכיוון שזה רכב שלא עבר נקיון יסודי כמה שנים טובות, ואחרי שבוע וחצי עוד פעם אבק,שאריות טיפות מים וכו', נלחץ בגלל זה ? ממש לא .

זה כל הכיף:)

פורסם
קצת פרופורציות חברים, אתם מתלוננים על מזג האויר - דבר שאי אפשר לשנות ואפשר להתגונן מפניו לפחות בחלק מהמקרים.

מה תגידו על זה, שהגנן הבן ז*נה מחליט לנקות את כל הגישה לבית כולל החניה עם מפוח, ומעיף את כל האבק והחול מהכביש על הרכב שלי, שעבר צביעה כללית לפני שנתיים? קשה לחשוב טיפה לפני שעושים משהו?! ממש כעסתי באותו רגע שראיתי את הרכב מלא בחול.

מה תגיד על זה שהועד בית הגאון שתל שיחי ורדים קוצניים בדיוק מאחורי החניות הצפופות, וכל פעם שאני מחנה רוורס קצת קרוב מדי אני חוטף שריטה בבגאז', או כשכל פעם שיש עבודת גינון, וקוצצים את השיח הארור כשהרכב שלי בחניה, יש שריטות. :evil::evil::evil:

פורסם

לפני כמה שנים היה רכב בשכונה שלנו שקיבל ערימה של ענפים מעץ שנגזם על ידי עריית באר שבע האוטו היה חדש בזמנו הבעלים תבע את העריה וזכה כמובן אבל עדיין זו חוצפה יכלו בדרך כזו או אחרת לאתר את הבעלים שיזיז את הרכב ולא לגזום מעל הרכב.

פורסם

בהחלט תופעה מאוד מעצבנת, קרה לי פעם שניקיתי את האוטו ואחרי 5 דקות כולו היה אבק. שיהיה, בכל מקרה אבק קטן עלינו אנחנו פסיכים מטבענו ;)

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...