Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי לב שבאתר של אוטוסטור יש אריזות מסחריות של כל מיני מוצרים, חלק מהם מחירים ממש משתלמים כמו למשל המוצר להברקת פלסטיק של מגוואריס.

השיקול שלי הוא כלכלי (2 רכבים בבית ועוד 2 רכבים של אחים שלי מדי פעם, אנחנו עושים קנייה מרוכזת ומתחלקים בנינו).

האם למישהו יש נסיון עם המוצרים באריזות מסחריות? איך הם נחשבים לעומת האריזות הקטנות האם יש הבדל באיכות?

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

יש לי ניסיון רק עם הAPC שלהם, בגלון, וזה המוצר הכי משתלם שרכשתי עד היום לדעתי.

אם אני לא טועה לתמיד ואלי יש ניסיון עם החומרים באריזות גלון, תמתין לתגובה שלהם.

פורסם

למה שלא תשאל אודות מארזים ספציפיים על מנת למקד את שאלתך ומי שהתנסה בהם יתן את דעתו.

אם יש הבדל באיכות (לא בטוח) אז ההבדל הוא לטובת הגלונים הגדולים שכן הם מיועדים לשוק המקצועי לדעתי ופחות לחובבן הממוצע.

אין לך מה לחשוש.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

החומר לפסלסטיקים של מגוואריס והפוליש הגס שלהם באריזה המסחרית מעניין אותי (אגב האם מישהו יודע אם זה פוליש עם גרגירים או על בסיס כימי?), ההבדל גם במחיר לעומת האריזה המסחרית של קארפלאן בנוגע לנוזל לפלסטיקים לא גדול לפי מה שאני זוכר, אז זה ניראה לי משתלם מאוד.

כמובן שגם הווקס והאוטם .

תודה רבה לכולם,

איתמר.

פורסם

איתמר שלום הפוליש מתחלק יש כימי כמו 101,105,205 ויש גרגירים מה שנקרא ,זה ה95 ,הכימים הרבה יותר טובים מכל הבחינות והתוצאה שלהם הרבה יותר מבריקה ויפה,ה101 הכי מומלץ בינהם.

Meguiars Hyper Dressing מצויין לחלקי פלסטיק ומאוד חסכוני ניתן לדלל במים לפי רמת הברק הרצויה ולפי ההוראות על גבי האריזה .

האוטם הכי מומלץ הוא הM21 .ווקס יש את השחור והלבן מצויינים שניהם.

• תוכן חדש...