Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

סתם שאלה קטנה שעברה במוחי, אני משתמש המון במשחות של החברה הזו ומציין אותם לטובה, המחיר אמנם יקר יחסית כ -25 ש"ח לקופסה, לפעמים יש מבצעים פה ושם. היום אני משתמש ב SENSODYNE REPAIR שכביכול עוזרת לשיקום שן שן מעט חשופה ורגישה. (עושה חם בשיניים ברגע שמורחים אותה, ככל הנראה התגובה הכימית כיוון שהמשחה אינה טבעית - פס שחור על המשחה)

אבל השאלה שלי היא - האם היא באמת טובה יותר מהמתחרות כגון קולגייט מרידול CREST וכו'?

אני מדבר יותר על הממוצעות.

ניסיתי בעבר את המשחת שיניים פרודודנטקס - הטעם זוועתי, אבל הבנתי שהיא טובה יותר, ועשויה מחומרים מאוד איכותיים.

מה אתם יכולים לשפוך אור על הנושא,במיוחד אם יש כאן אנשים שעוסקים בזה ומהנסיון האישי לטיפול בבעיות?

הבעית שאני מתכוון הן ריח לא נעים מהפה גם לאחר צחצוח, הרגשת שיניים מחוספסות ומלוכלכות (קורה לי עם המשחה של הסנסודין העדכנית הרבה יותר מהשאר) וכדומה.

Opel Adam S 2017

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בזה פלואוריד? סע לשלום, המפתחות בפנים.

אין הבדל בין משחות השיניים הנפוצות. חרטא שיווקי טהור.

פרודונטקס שונה מהשאר - בד"כ היא מומלצת לבעיות חניכיים ו/או בעקבות טיפול הגורם לסטרס בחניכיים.

גם היא לא תתקן לך באופן פלאי את השיניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שנגמרה לי המשחה התורנית אז בתמימותי התעלקתי על המשחה של האשה (הסנסודיין המדוברת)

לאחר 2-3 שבועות שמתי לב לכתמים חומים בהירים וכתמים נקודתיים כהים על השיניים

הפסקתי מייד את השימוש במשחה והתעלקתי לא בתמימות על הקולגייט של הילדים

באותו הציחצוח הבודד כל הכתמים ירדו

הלכתי לבדוק את מלתעות האשה.

לבן שלג!!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני עם פרודונטקס. לטעם מתרגלים, את תחושת הניקיון לא מקבל משום משחה אחרת.

יתרון - במילואים אף אחד לא רוצה להשתמש בשלי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

באיזה פרודודנטקס מומלץ להשתמש לבעלי שיניים רגישות? חום וקור וכאלה.

השתמשתי פעם אחת במשחה ולא זכור לי איזה סוג קניתי. יש יעודי לשימושים שונים?

Opel Adam S 2017

פורסם

הפרודונטקס אכן מומלצת בחום.

המשחה שעם הטעם ההכי שפוי, לפחות לטעמי, מבין 3 הסוגים היא השפופרת בצבע אדום: ג'ל עם פלואוריד. לגבי יעילות- חכה למומחים ממני.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הפרודונטקס אכן טבעית ועשויה מלשלשת של יונים חומות בלבד....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

וברצינות, לא זוכר מה הסיבה המדוייקת (נראה לי המלח שבה)שהיא יעילה כל כך, אבל היא פשוט מעולה לבעיות ודלקות חניכיים.

הטעם, בעעעעעע..

:-)

פורסם

אני הייתי ממליץ על מישחות ללא SLS, לא ממש בא לי חומר שנועד לניקוי רצפות במוסכים שיקציף לי בפה.-במיוחד עם מדובר בילדים קטנים.

בעיקרון לא מצאתי הרבה שאין בהם את החומר המסוכן, אבל יש מישחה מגרמניה שגם טבע מייביאים בשם אחר שהוא ללא SLS.

-עכשיו מצאתי- מדובר באלמקס.

http://www.gaba.com/htm/302/en/Homepage.htm

http://teva-israel-otc.co.il/Hebrew/Catalog/ElmexToothpaste

https://www.google.co.il/search?q=sodium+lauryl+sulfate&oq=sodiu%2Cml&aqs=chrome.1.69i57j0l3.16150j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fp=7ca05c7b8df4ba84&q=sodium+lauryl+sulfate+&safe=off

יכולים ליקפוץ עד מחר שזה לא הוכח מחקרית- אבל בחייאת, יודעים מהו החומר וכמה שהוא אגרסיבי ומסוכן, יודעים שהוא מאוד מגרה את העור והעיינים ופוגע בזקיקי שיער וגורם לפצעים, אבל מרשים לכולם להישתמש בהם במידה והריכוז נמוך וזמן המגע בעור נמוך- אבל מי מיכם יכול לדעת מהו האחוז המדוייק במוצר, ומי יעמוד עם סטופר למדידת זמנים?

ועכשיו לחשוב על זה שמכניסים אותו ישר לפה וגורמים לספיגתו ישר בגוף, זבל כימי בכל פינה בכל מאכל ואז מופתעים שהסרטן יפגע בכל אחד משלושה אנשים... אבל זה עדיין לא הוכח מחקרית.. (מעניין מי יממן מחקר שכזה..).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

השאלה היא איך היא עוזרת אל מול הפרודודנטקס.

ממה שאני יודע בשביל לדעת באילו משחות יש חומרים כימיים יש צבעים שונים שנמצאים על השפופרת, כחול שחור אדום ועוד משהו, כל אחד מהם מסמל חומרים כימיים או ללא.

Opel Adam S 2017

פורסם

אין קשר בין הצבעים לחומרים. החומרים הפעילים הם בריכוז כ"כ זעיר, שהם לא משפיעים על הצבע.

הצבעים שאתה רואה הם צבעי מאכל, או במקרה של משחת "זברה", למי שעוד זוכר,

צבע מאכל + סוכר. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה, לא הכרתי. אין כמו חיים בעידן של דיסאינפורמציה ויראלית.

פורסם

רוב רופאי השיניים יגידול לך שהתפקיד של המשחות שיניים הוא לא גדול במיוחד. בעיקר להשלים את פעולת הניקוי כדטרגנט, כאשר עיקר הניקוי הוא מכאני. זה לפחות ההסבר ששמעתי יותר מפעם אחת מרופאי שיניים. התוספות של אמין פלואוריד, חומרי הלבנה, טיפול בשיניים רגישות וכו' הן תוספות נחמדות אך כנראה לא משמעותיות לעומת שימוש בתכשירים משלימים כגון שטיפות למיניהן.

בתור בעל שיניים רגישות מאד אני יכול להגיד לך ששום משחה שמתיימרת לעזור לא עזרה (וניסיתי את כולן). אני הכי אוהב את הסנסודיין, בעיקר בגלל המרקם העדין ולא מסיבות פרקטיות. למרות זאת מזה זמן רב אני משתמש באלמקס כי קיבלתי אותן חינם והן גם בסדר גמור.

לפתרון בעיית חורים חוזרים ונשנים אני כבר שנים משתמש בשטיפת פה של אלמקס (שנדמה לי שטבע הפסיקו לייצר אותה ממש לאחרונה) וזה בהחלט הוכיח את עצמו והפסיק את בעיות החורים לחלוטין. גם כשקמים בבוקר הפה רענן יותר בצורה משמעותית מאשר ללא שטיפה.

פורסם

פרודונטקס מכילה סודה לשתיה. גם הטעם דומה. לי אישית היא עשתה אבן שן בכמות גדולה. הבנתי את זה כשעברנו למשחה אחרת.

כיום, אנחנו משתמשים במרידול.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...