Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי פיאט פונטו ספייס 2002 ואני מעוניין לקנות לו מערכת שלמה.

שמעתי שהרבה ממליצים בתקציב הזה את הTempo 6 Morel

מה אתם אומרים ?

ודרך הגב אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מהמערכת או שאני מחבר את המערכת וזה יעבוד לי?

פורסם

הטמפו אכן קומפוננט מאוד מומלץ למחירו.

אתה יכול לחבר את הקומפוננט למגבר הפנימי בר"ד, אני ממליץ להרכיב את הקומפוננט באופן ראוי באל אופן, גם אם אין מגבר ברכב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היה לי מורל טמפו 6 ולדעתי בלי מגבר במחיר של לפחות 800 שקל לא תהנה מהם.

מובן שהם ייתנו לך איכות טובה יותר מאשר הרמקולים המקוריים של הרכב אבל עם הגברה של הרדיו דיסק בלבד פשוט לא תוכל למצות אותם. השקעה בקומפוננט כזה בלי מגבר לא משתלמת ותוכל לקנות רמקולים בסיסיים של JBL (שאינם קומפוננט) ולקבל תוצאה די דומה בלי מגבר.

פורסם
היה לי מורל טמפו 6 ולדעתי בלי מגבר במחיר של לפחות 800 שקל לא תהנה מהם.

מובן שהם ייתנו לך איכות טובה יותר מאשר הרמקולים המקוריים של הרכב אבל עם הגברה של הרדיו דיסק בלבד פשוט לא תוכל למצות אותם. השקעה בקומפוננט כזה בלי מגבר לא משתלמת ותוכל לקנות רמקולים בסיסיים של JBL (שאינם קומפוננט) ולקבל תוצאה די דומה בלי מגבר.

מה תפקיד המגבר?

פורסם

המגבר, כשמו כן הוא- מגביר את האות שמגיע על ידי הרדיו דיסק, ואז הרמקולים מנגנים.

אך שלא תטעה: איכות הרדיו דיסק חשובה יותר מאיכות המגבר והאלמנטים שברשותך, מכיוון שברגע שהרדיו דיסק שהוא בעצם מקור האות הראשון לא איכותי לא ישמעו טוב.

JL Audio

פורסם

hertz DSK (לי יש את ה5.25') מאוד איכותיים חדים ומפורטים. היה לי אותם עם ובלי מגבר. עם מגבר הם יותר "צלולים" אבל הם מנגנים מעולה גם בלעדיו, התקנה איכותית חשובה (ואני אומר את זה מניסיון הבדל של שמים וארץ)

לא יודע להשוות מול הטמפו, אני ממליץ לך לשמוע את שניהם.

פורסם
hertz DSK (לי יש את ה5.25') מאוד איכותיים חדים ומפורטים. היה לי אותם עם ובלי מגבר. עם מגבר הם יותר "צלולים" אבל הם מנגנים מעולה גם בלעדיו, התקנה איכותית חשובה (ואני אומר את זה מניסיון הבדל של שמים וארץ)

לא יודע להשוות מול הטמפו, אני ממליץ לך לשמוע את שניהם.

ממליץ בחום על ה-DSK, אצלי היו 6.5 דגם 165 לפי דעתי

שידרג את המערכת בכמה בכמה רמות

מומלץ בתקציב שלך גם בלי מגבר

(מגבר יקפיץ לך את העליות באופן משמעותי (מגבר + קיט + התקנה)

פורסם

יש לי את המורל טמפו כ- 4 שנים, מתוכם הם מוגברים כ- 3 וחצי שנים.

גם בתקופה שהם היו מחוברים לרדיו דיסק- ממש נהנתי מהצליל שלהם.

בתקציב שלך יש גם את ה- B6A של חברת DLS, סט מאוד חביב.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...