Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופתעתי לגלות היום הודעת תשלום קנס מעיריית אשדוד על חניה שלא כדין.

בתאריך ה 13\05\23 בשעה 10:56 ברחוב האורגים 31, אשדוד.

מספר הרכב שמופיע בהודעת הקנס אינו נכון - הדו"ח נרשם ל22-729-73 , מספר הרכב שלי הוא: 72-797-23.

לא מצוין בדו"ח את סוג הרכב וצבעו אך השם, הכתובת ותעודת הזהות כולם נכונים.

בתאריך הנ"ל בשעה המדוברת הייתי בהרצליה מטעם העבודה, למעשה הייתי בהרצליה מ10 בבוקר ועד חצות.

אני יודע כי יש לי רישום מדויק של כל המשמרות שביצעתי, יש רישום גם בחברה בה אני עובד.

כיצד עליי לפעול? מכתב? טלפון? בקשה להישפט?

אנא עזרתכם, תודה מראש.

פורסם

בהנחה שלא היית באשדוד באותו הזמן , הימצאותך בעבודה לא מוכיחה זאת כי יכולת לתת את הרכב למישהו אחר.

כנראה בעת שחיפשו את הכתובת של בעל הרכב הקישו את המספר שלך וכך התקבלו הפרטים , אבל המספר האמיתי הוא זה שאכן נכתב על הדו"ח

כתוב מכתב רשום ותבקש לבטל את הדו"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אין תמונה או פרטי זיהוי של הרכב אז תרשום להם מכתב ביטול שהרכב שעליו הקנס לא שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...