Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי- מנוע 1.6 אוטומטי עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנסיעות מהשרון לאזור ת"א כולל טיולים.

אנחנו אנשים גדולים..

מה הכי משתלם במחיר הזה?

היום יש לנו פורד פוקוס סטיישן 2012, כשנוסעים 5 אנשים זה פשוט זוועה, לעומת זאת- ברכב אחר- טויוטה קורולה 2011, מרווח מאוד!

אגב, בטוח שאנחנו צריכים 1.6? יש רכבים עם מנוע פחות גדול שנותנים ביצועים יותר טובים??

היה לי בעבר מיצובישי לנסר 2009, והיא היתה דווקא לא רעה בכלל, יודע שלא כל כך אוהבים מיצובישי אבל באמת שהאוטו הזה הפתיע, הבעיה היתה שהוא היה 1500 והוא לא סחב, ה1600 של הפוקוס הרבה יותר מפנק מהבחינה הזאת.

איזה הונדות למשל יש בסדר גודל שאני מחפש או יונדאי שווה שכדאי לבדוק??

תודה מראש וגם לאלה שענו לי בפעם הקודמת, אשמח אם תגיבו פה!!

פורסם

שלום,

בהחלט יש היום מכוניות עם מנועי 1,200 ו-1,400 סמ"ק טורבו שיש להם ביצועים כמו של מכוניות עם מנועי 1,600 או 1,800 סמ"ק. סקודה אוקטביה שהוזכרה כאן היא דוגמא טובה מאוד למכונית כזאת. מדובר במכונית משפחתית גדולה, מרווחת ועם תא מטען ענק. עד אמצע 2010 היא נמכרה בארץ עם מנוע 1,600 סמ"ק ולאחר מכן עם מנוע 1,200 סמ"ק טורבו TSI. מכונית כזאת, ממודל 2010 או 2011, תוכל כנראה להתאים לדרישותיכם.

אפשרות אחרת היא אכן המכונית המשפחתית של הונדה, הסיוויק. היא קצת יותר יקרה מהמשפחתיות האחרות אבל גם יותר מרווח ומגיעה עם מנוע גדול וחזק יותר (1,800 סמ"ק, 140 כוחות סוס) כך שהיא כנראה תספק אתכם מבחינת סחיבה ומבחינת מרווחת פנים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

לנסיעות מהשרון לאזור ת"א כולל טיולים.

אנחנו אנשים גדולים..

מה הכי משתלם במחיר הזה?

היום יש לנו פורד פוקוס סטיישן 2012, כשנוסעים 5 אנשים זה פשוט זוועה, לעומת זאת- ברכב אחר- טויוטה קורולה 2011, מרווח מאוד!

אגב, בטוח שאנחנו צריכים 1.6? יש רכבים עם מנוע פחות גדול שנותנים ביצועים יותר טובים??

היה לי בעבר מיצובישי לנסר 2009, והיא היתה דווקא לא רעה בכלל, יודע שלא כל כך אוהבים מיצובישי אבל באמת שהאוטו הזה הפתיע, הבעיה היתה שהוא היה 1500 והוא לא סחב, ה1600 של הפוקוס הרבה יותר מפנק מהבחינה הזאת.

איזה הונדות למשל יש בסדר גודל שאני מחפש או יונדאי שווה שכדאי לבדוק??

תודה מראש וגם לאלה שענו לי בפעם הקודמת, אשמח אם תגיבו פה!!

פורסם

המליצו לי באמת על הסקודה אוקטביה,אני אבדוק את המודלים עד 2010,בארץ לא מוכרים את הגרסה האוטומטית החדשה?

גם לגבי הסיויק, מכיר את החדשות ויודע שהם מאוד מפנקות.

לגבי הI30CW, שוב אני שואל, היא מספיק מרווחת? כי אני לא רוצה ליפול עוד פעם מהבחינה הזאת כמו עם הפוקוס, אני שוב מדגיש, אנחנו אנשים גבוהים.

פורסם
למה לא ללכת על רכב מנהלים? למשל ביד2 יש כמה סובארו B4 שנת 2010 באזור המחיר הזה.

למה לו ללכת על רכב בינוני ומטה ,וצריכת דלק בזבזנית וסחירות גרועה?

אפשרות שהיתי ממליץ עליה ,אקורד 08 (הצורה החדשה ) אפשרי ב80K אולי טיפה יותר

צריכת דלק טובה ,בטיחות טובה ,איכותית מאוד סחירות טובה !

הסיוויק אופציה טובה מאוד ,ובתקציב שלך אתה יכול לרכוש אחת משנתון גבוהה

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אני חושב שקצת ברחתם מהנושא

הבנאדם מבקש רכב 1.6 כמו שהוא ציין בכותרת ואתם מובילים אותו לאקורד וb4.

בהחלט רכבים מצויינים אבל לא חסכוניים ברמות שהוא צריך.

אפשר למצוא גם סופרב 2009 בסכום הזה ואפילו C5 2010 עם קילומטרג מצחיק ( אתמול במקרה הייתי בלובינסקי יש שם c5 מדהימה יד1 עם 33,000 ק״מ )

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...