Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאריך של מטף אבקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אולי מישהו יכול לתת לי תשובה,

אני רוצה ליקנות מטף אבקה לבית ( זה תמיד טוב שיש)

רציתי לדעת, בבדיקה השנתית מה בודקים, האם האבקה שעבר לה התאריך אחרי 3 שנים יורד האפקט שלה?

פורסם

לצערי ביחידה שלי בצבא דפקו לי נוסף על תפקיד להיות אחראי על בדיקת מטפים.

עד כמה שאני זוכר, בתנאי בית אתה צריך לבדוק שהלחץ תקין (יש עליו שעון לחץ) ושלא השתמשו בו (כלומר הפלומבה תקינה)

אבל לכל מטף יש תאריך בדיקה אחרון שעד כמה שאני זוכר תקף ל 5 שנים, כלומר כל 5 שנים אתה צריך לשלוח את המטף לבדיקה במעבדה, בגלל שמדובר במטף ביתי קטן וזול, קרוב לוודאי שאף אחד לא יתעסק איתו אז פשוט תזרוק אותו ותקנה חדש.

אני זוכר בזמנו שמצאנו מטף 1 ק"ג בגולף שהייתה, המטף היה בן 10 שנים, ניסיתי למצוא חברה שתחליף לי אותו (כמו מילוי גז),

הבחור טען שהמילוי/החלפה עולה 80 שקל ומטף חדש כבר עולה 120, אז אף אחד לא היה מוכן להתעסק.

אז הלחץ יורד , ככה שאם אני קונה ללא תאריך תפוגה יש מצב שאני באמת יהיה צריך אותו זה לא יהיה שווה כלום

אין תאריך תפוגה, יש תאריך בדיקה אחרונה ואין דבר כזה מטף ללא תאריך.

פורסם

אני זוכר גם כן מהצבא, שהיה לנו תרגיל כיבוי אש ופירקנו כמה מטפים פגי תוקף והיה לאבקה צבע ירוק,

זה משפיע על איכות האבקה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אז אני צריך לדאוג שהמטף יהיה לו פלומבה, והשעון יראה על לחץ תקין, התאריך לא כזה משנה לי, תודה

התאריך כן משנה, גם עם לחץ תקין וגם עם פלומבה (שבבית אמורה להשאר כל עוד לא השתמשו במטף) אם המטף פג תוקף ייתכן ולא יעבוד כשתצטרך או לא יעבוד כמו שצריך.

• תוכן חדש...