Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקורולה 2001 שאני מנסה למכור יש התקלפות מסיבית של הלקה והפח נראה לא משהו (כמו כן איזה ילד מעפן חרט את שמו על הבג'ז).

חוץ מזה האוטו במצב טוב. אבל אנשים לא ממש מתקשרים.

השאלה אם משתלם לי לשלם למוסך פחחות לצבוע אותו? אם לא כמה לרדת במחיר?

פורסם

העניין של הצבע רק מוסיף לבעייה העיקרית-מחיר המחירון של הרכב הזה גבוה מידי ובתקציב הזה אפשר לקנות רכבים משנתון מתקדם יותר בכמה שנים טובות.(ב-20-25K במקום קורולה אפשר לקנות מיצובישי לנסר 2004/5 למשל או שנתון גבוה מעט יותר יוצאת ליסינג).

אם מצב הפח כל כך נוראי הייתי שוקל צביעה נקודתית של האיזור המקולף ביותר אבל,אם אתה מוכר את הרכב מייד קח בחשבון,שלא תחזיר את ההשקעה בעניין ומעבר לכך,לדעתי את המוכר ברכב בן 12-13 צריך לעניין יותר המצב המיכני של הרכב מאשר העניין החיצוני (זה לא אומר שהייתי קונה רכב שאכל פיצוצים מכל הכיוונים אבל זה לא המקרה שאתה מתאר).

אם תוריד מהמחירון בסביבות 20% אני מעריך שתמכור מהר ובכלל ככל שאתה לחוץ למכור מטבע הדברים שתחתוך יותר במחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכיוון שיש עדיין פראיירים שמחפשים את הרכב הזה ומוכנים לשלם כסף טוב, ומכיוון שאתה תצטרך להוריד ה-מ-ו-ן במחיר על רכב שנראה זוועה, אולי שווה לעשות סיבוב כפרים. סע לכפרים הערביים באיזור מגוריך ובדוק אפשרות לסגור עסקת מזומן. 2000-2500 שקל יכולים לקנות לך צביעה פשוטה, בלי יותר מדי פחחות - והרכב ייראה ממש מעולה. ככה תוכל לבקש מחירון ולרדת במחיר לפי ההצעות. כרגע אין לך בכלל הצעות...

פורסם

בתור אחד שהחליף לא מעט רכבים אני יכול להגיד לך שכאשר אני הייתי רואה רכב הרוס חיצונית זה הרתיע אותי מאוד ואפילו התבאסתי לבדוק את המנוע.

אני חושב שהרבה אנשים ככה, ויש כאלה שבכלל מפרשים את זה בצורה של אם האוטו נראה כמו פח חיצוני ופנימי, משמע הוא לא טופל ביד אוהבת - אני אחד מהם

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

סובארו, באמת פראיירים שמחפשים אוטו אמין ביותר שסוחב טוב ועושה חיים קלים...אתה צודק.

אני רק יכול לומר לך פותח האשכול שהקורולה הזו לא נבנתה טוב מבחינת הצבע, רוב הדגמים הישנים עם הבעיות האלו, אחת מהן שלנו. לא אומר לך שבכל הקורולות זה ככה, אבל זה בהרבה.

אם תתקן צבע לא יחשבו שאתה מסתיר משהו?זה מעניין אותי באמת.

פורסם

לא חושב שיחשבו שמסתיר משהו.

יש בפורום מכירה מישהו שמנסה למכור איזו אוונסיס שנת 97, הצבע שלה פשוט מדהים. מסתבר שנצבע מחדש.

היא לא נמכרה כי הוא מנסה למכור קרוב למחירון, וכנראה מקבל הצעות רחוקות מזה, אבל מצד שני - לפחות הוא מקבל הצעות. אם כל הצבע היה שרוף גם זה לא היה מגיע. אין דבר יותר מדכא מלשים מודעת מכירה ולא לקבל טלפונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...