Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות תיקון פגוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו פגע ברכב של חברתי אתמול. מצורפות תמונות.

הצעת מחיר של אוטו פיקס:

1. פו"ה מגן אחורי - 350 ש"ח

2. עבודות חשמל - 100 ש"ח

3. שיפוץ מגן אחורי - 380 ש"ח

4. תיקון צבע מגן אחורי - 700 ש"ח

סה"כ 1871 ש"ח כולל מע"מ

המחירים האלה סבירים? אמנם הפוגע ישלם (או הביטוח שלו), אבל אלו נראים לי סכומים שקצת קשה לבלוע.

לבקש הצעת מחיר נוספת במקום אחר?

1.jpg

2.JPG

פורסם

איזה עבודות חשמל? לא ממש הבנתי, אמנם זה רק 100 ש"ח אבל עדיין איזה עבודה יש כאן לחשמלאי? לא נראה שנפגע אחד החיישנים, אם מדובר הניתוק חוטי חשמל של החיישנים בפירוק והרכבה של המגן אז אני מאמין שזה צריך להיות חלק מהסכום של פירוק והרכבה ולא בפנרד

פורסם

ברצינות?

על שיפשופי הצבע המינוריים האלה לא הייתי טורח לפרק ולצבוע את כל הפגוש מחדש, במיוחד לא בסכום של 1871 ש"ח :shock:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

לפי התמונות מדובר בסקודה פאביה.

כנס לפחח, ובדוק אפשרויות תיקון עם מכחול. אני תיקנתי שפשוף בצד והייתי אמור לשלם 400 ש"ח (מוסך של קרוב משפחה, לא היה נעים אז שילמתי בכל זאת 200 ש"ח).

פורסם

פו"ה מגן אחורי - 350 ש"ח

תיקון צבע מגן אחורי - 700 ש"ח

לפני חודשיים התקשרתי למכון תיקון פגושים ידוע במרכז תל אביב, כדי לקבל הצעת מחיר (קצת חוראני מצידי דרך הטלפון, אני יודע)

על צבע בלבד, ללא שום תיקונים דיברו איתי על 600-700 ש"ח, אבל המחיר כלל גם פירוק והרכבה.

לשאלתך- כן, נשמע קצת יקר.

מצד שני- זה הביטוח של הפוגע משלם, אז מה אכפת לך? תהרוג אותי, אני בקושי שם לב לפגיעות אצלך בטמבון :roll:

לפני כמה שנים פגע בי רכב מאחור. הביטוח שלו התקשר אליי, הפנה אותו לדניאליס מאוטו פיקס, הוא לא אמר לי כמה זה עולה וזה גם לא ממש עניין אותי :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא סביר בכלל , אולי כמה מאות שקלים בודדים על תיקוני צבע.

הפגוש לא נמעך ולא ייצא ממקומו ככה שלא ברור איך הגיעו לסכום הזה.

פורסם

בטיוטה קורולה, הטמבון קיבל מכה מאוד רצינית עד כדי כך שהוא נכנס פנימה באזור המכה. תיקון של הפגוש כולל צביעה מחדש עלה 500 שקלים כולל מע"מ. לא יודע מאיפה הביאו לך את המחיר הזה שקיבלת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בכללי,המחיר הזה בשמיים ,יש עסקים שמתעסקיפ בעיקר עם פגושים והמחיר שלהם נמוך יותר,בגדול

פחחות ושיפוץ לפגוש -300-400 ,צבע לפגוש 400-500 ,כמובן לא מדובר על פגוש שגולו הרוס מזה שנים

אלא על נזק נקודתי .במקום אחד.ולא מדבר על זה שמפרקים את הפגוש ואלא עושים תיקון מקומי .

יש את יוני פגושים-ראשלצ

מסטר פגושים פתח תיקווה

קאר פיקס תיקון פגוש בתל אביב

תחפש תיקון פגושים בגוגל או על השמות של העסקים ותדבר איתם בטלפון

בקארפיקס תוכלו לשלוח תמונה בסמארט פון ולקבל הצעה בטלפון בלי להגיע פיזית

• תוכן חדש...