Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אשמח לחוות דעת מגם על ממצאי בדיקה להלן של גרנדה פונטו 2008 ידני מהשכרה שעברה 130K יד 02(השכרה ואז פרטי)

1.מנוע,מע' קירור,מע דלק,מע הצתה-

רעש מערכת תזמון ושסתומים,מע' תזמון לבדוק במוסך עפ"י יצרן,הפרשי במנוע,בלאי פנימי,שריפת שמן.

2.סרן קדמי ומע' היגוי-לתקן זוויות היגוי,שחיקת צמיגים,חופש מייצב קדמי,נקישות במתלה.

3.העברת כח-נזילות שמן תיבת הילוכים

כל השאר תקין,מה דעתכם,?

בתודה,אלי.

פורסם

עושה רושם של רכב בעל בלאי מאד לא סביר לשנתון.

כמובן אם הבדיקה אותנטית ואין כאן ניפוחים מוגזמים,

אני לא מציע לרכוש רכב מהשכרה. אופן הנהיגה בו וההתייחסות הכללית היא ברוטלית בדרך כלל.

לגבי נזילות, יכול להיות שפשוט מדובר במחזיר שמן שעלותו זניחה, אבל מדובר בעבודה.

לא שווה את המחיר שתקבל, בטח לא שווה את זמנך במוסך לאחר קנייה.

לא חסרות מפרטי למה דווקא להתמקד בהשכרה?

עוד דבר, אני לא יודע מהן ההמלצות לגבי מרווח טיפולים, אבל 30 אלף לטיפול זה מוגזם עבור כל רכב. בטח רכב בעל נפח קטן.

ג'ובני

פורסם

עוד דבר, אני לא יודע מהן ההמלצות לגבי מרווח טיפולים, אבל 30 אלף לטיפול זה מוגזם עבור כל רכב. בטח רכב בעל נפח קטן.

צודק לגמרי, במחיר של שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר ופלגים ברוב כלי הרכב, עדיף להקדים את הטיפול לכל 15,000 ק"מ. זה בטוח לא מזיק.

מה המחירון שלה אל מול המחיר שהציעו לך? הרכב הזה נמכר בזול יחסית למחירון. חבר שלי מחר אחת אחרי שהפחית עלייה כ40% והיא לא הייתה מהשכרה.

• תוכן חדש...