Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בעת נקיון הרכב נפלתי וקיבלתי מכה מהרכב שלי במרפק

לא יחסתי לזה חשיבות והמרפק עדיין כואבת לי

האם אני יכול לתבוע נזק מביטוח חובה או מקיף?

תודה

פורסם

מכיוון שעבר חודש אני בספק רב אם תוכל לקבל משהו מהביטוח. בכל מקרה הכתובת המתאימה היא ביטוח החובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהינתן העובדות כפי שציינת לא תוכל לתבוע את הביטוח חובה.

בפלת"ד יש דרישה מפורשת "שימוש ברכב מנועי למטרות תחבורה", נראה שארוע לא התרחש במסגרת זו.

פורסם

אני מכיר מישהי מהעבודה שלי שסגרה את הדלת של הרכב על אצבעות היד וקיבלה כסף על הנזק מביטוח חובה

אגב לא היה שבר רק חבלה פשוטה

פורסם

אם אתה מכיר, אז לך על זה. אתה אפילו יכול להתייעץ איתה על הפרוצדורה. כאחת שעברה את התהליך אני בטוח שהיא תוכל לייעץ לך יותר טוב מאיתנו. בכל מקרה, תנסה לפנות לביטוח שלך ותראה מה יגידו לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נתנאל היקר

אני כל החיים משלם ביטוח חובה על רכב ומעולם לא הייתי בתאונה ואם נפצעתי מהרכב אז מגיע לי וזה לא נקרא הונאה

הונאה זה חברות הביטוח שמחייבות את כולם לשלם כ2000 שקל (סכום מטורף) כל שנה לקרטל חברות ביטוח שסיכמו ביניהן סכום שלא קשור למציאות

ואם אתה כזה מעריץ גדול של חברות ביטוח אני מוכן לתת לך לשלם גם עבור הביטוח שלי

פורסם
אתה מנסה להוציא כסף מביטוח החובה שלך?

על הונאת ביטוח שמעת?

אין כאן שום הונאת ביטוח, בדיוק בגלל זה יש ביטוח חובה, גם אם מישהו הלך על המדרכה והחליק על הרכב שלך הוא יכול לתבוע מהביטוח שלך פיצויים.

זאת הסיבה שגם לרכב חונה שלא זז חייב ביטוח בתוקף , זה לא רק עניין של חזות העיר..

פורסם

אני לא בעד חברות הביטוח, אבל אני נגד אנשים שמנסים להוציא כספים מהביטוח במקרים מפוקפקים.

לא טענתי שזה המקרה (חלילה).

לפי התגובות של פותח השרשור, קיבלתי את הרושם שבגלל שמכר\ה שלו תבע\ה את החובה, אזי למה שלא גם הוא..

לפותח השרשור:

קודם כל גש לקופת חולים\בית חולים ובדוק את המכה, יכול להיות (ואני די בטוח) שמדובר במכה יבשה שתעבור..

אם היה משהו קיצוני, לא היית מחכה עד עכשיו, חודש מהאירוע... (הכוונה היא שבמקרה והיית קורע רצועה\שובר עצם, לא יכולת לתפקד עכשיו)

תעדכן אותנו..

פורסם

לנתנאל -יש שברים וסדקים בעצם שלוקח להם להתרפא 4 חודשים גם! וזה לא משנה חומרת המצב ,אני מרגיש אי נוחות ואני משלם על הביטוח(לא תובע מביטוח של מישהו אחר) אז אני זכאי לקבל כל מה שמגיע לי שהמבטח מכסה וכרגע הבנתי שמקרה כזה גם מכוסה

ואני לא בא ומבקש דברים מביטוח לאומי אלה מהביטוח הפרטי שלי! וזה לא על חשבונך ולא עניינך

פורסם

זה כ"כ קלאסי שזה יקרה לערן (locomotive)

בדקתי פעמיים שהוא לא זה שפתח את השרשור. :lol:

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם
לנתנאל -יש שברים וסדקים בעצם שלוקח להם להתרפא 4 חודשים גם! וזה לא משנה חומרת המצב ,אני מרגיש אי נוחות ואני משלם על הביטוח(לא תובע מביטוח של מישהו אחר) אז אני זכאי לקבל כל מה שמגיע לי שהמבטח מכסה וכרגע הבנתי שמקרה כזה גם מכוסה

ואני לא בא ומבקש דברים מביטוח לאומי אלה מהביטוח הפרטי שלי! וזה לא על חשבונך ולא עניינך

איך הבנת שאתה מכוסה ?

• תוכן חדש...