Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת שלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יותר מנסה להבין כאן משהו מאשר לקבל המלצות ספציפיות לציוד.

אף פעם לא הבנתי את הקטע עם ה WATTS / RMS ו,יציאות וכו' ואשמח להסבר כי בקרוב אני מתכוון להשקיע סכום במערכת לרכב ואני לא רוצה ליפול בפח..אם לדוגמא אני קונה זוג רמקולים 6.5 500W עם 55 RMS - איך אני יודע איזה סאב ומגבר להתאים להם ?

האם סאב 1000W ורמקולים 500W צריכים מגבר של 1500W ומעלה ? הבנתי נכון את המשוואה ?

ובנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין רמקולים 6.5 רגילים לבין קומפוננט.

תודה לעוזרים.

פורסם

RMS זה הספק נקי ואליו אתה צריך להתייחס בקניית רמקולים.

דבר שני על היציאות (כנראה התכוונת ברדיו דיסק). כמעט בכל רדיו דיסק ישנם יציאות להגברה (לא במערכות מקוריות של הרכב),

כל יציאה מתאימה לאלמנט אחר (רמקול). לדוגמא, אם אתה רוכש רדיו דיסק (נקרא גם יחידת ראש או HEAD UNIT), ויש לו מאחורה 3 יציאות להגברה (כל יציאה זה 2 ערוצים), אז אתה יכול לחבר לשלם מגבר לרמקולים קדמיים, אחוריים וסאב (או כמה מגברים כמובן), אם ברדיו דיסק יש לך 2 יציאות להגברה אז אתה יכול לדוגמא לחבר רמקולים קדמיים ואחוריים, כניסה לסאב לא תהיה, זאת אומרת במידה ויש לך סאב אז לא תהיה לך שליטה עליו מהרדיו. זה בקצרה על היציאות.

הרמקולים שציינת 6.5 500W 55RMS זה נשמע כמו איזה מותג סיני לא מומלץ בכלל לקנות אותו, ההפרשי וואטים קצת לא הגיוניים.

כל המשוואה שלך שם לא נכונה בכלל.

ההבדל בין קומפוננט לבין רמקולים 6.5 או כל מידה אחרת זה שהקומפוננט בא בחלקים כלומר הטויטר נפרד, המיד באס נפרד, יש קרוס וכו', ורמקול רגיל זאת יחידה אחת שעליה יכול להיות הטויטר, המיד באס וכו'.

לפי מה שאני רואה אתה לא מבין גדול בתחום, מומלץ מאוד להעזר פה בפורום כי גם אני לפני 4 שנים התחלתי מפה ובטוח עוד הרבה אנשים.

תכתוב בכללי מה התקציב שלך סה"כ כולל התקנה לכל מה שאתה מעוניים.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...