Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תמליצו בבקשה מוסך טוב ולא יקר באיזור באר-שבע

היום רציתי לעשות טיפול ל-i30 (החלפת שמן, נוזל קירור ומסנן מזגן) הגעתי למוסך מורשה של יונדאי "מרכז שירות יונדאי באר-שבע" ופשוט לא ניראה לי הגיוני לשלם 900 ש"ח על הטיפול הזה.

פורסם

כמה אתה חושב שתצא כבר ביותר זול?

בוא אני אגלה לך: לא בהרבה.

ליונדאי מאוד מומלץ לשים נוזל קירור מקורי, כי אם לא מתפתחות התגיישויות במערכת הקירור.

גלון של 4 ליטרים בערך עולה בסביבות 200-250₪.

שמן נורמלי יעלה עוד 150-200₪ במוסך.

כבר הגענו ל400-450₪ לפניי עבודה, פילטר שמן ובורג ריקון.

אתה תגיע לאותו מחיר של מורשה כמעט.

פילטר מזגן אפשר להחליף באופן עצמאי תמורת 50₪ בכל חנות חלפים בבאר שבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• ספונסר פורום
פורסם

אכן כפי שציינו זה פחות או יותר המחיר לטיפול קטן במוסך מורשה יבואן. במוסך מורשה יבואן אחר לא תקבל מחיר זול משמעותי, אם בכלל. יש כרגע הנחה במוסך המרכזי של יונדאי ושם המחירים טובים יותר, אבל הוא בפתח-תקווה ולכן כנראה לא ישתלם לך לנסוע עד לשם. הדלק הלוך חזור יעלה לך יותר.

אפשרות אחרת היא לוותר על המוסך המורשה של היבואן ולגשת למוסך כללי (מורשה משרד התחבורה, לא מורשה יונדאי). אם זה יכול לבוא בחשבון גש אל מוסך עמית ובקש ממנו הצעת מחיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בסופו של דבר ביצעתי את הטיפול במוסך מורשה, הם גם עשו לי מחיר מצויין סך הכל 450 ש"ח

תודה לכל האנשים שעזרו והגיבו!

פורסם

וכיצד זה המחיר נחתך בחצי?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...