Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

Ronny286
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניינת ללחוות דעת בקשר לאיביזה 2009 גיר -אוטומט, דגם stylenca, 46000 קילומט.

בכל מקרה, אני רואה רק תגובות על ידני, ועל אוטומט אין בכלל.... אז לא משנה שנה ודגם גם ביקורת ל האוטומט תעזור... תודה

פורסם

סיאט איביזה 2009 מגיעה עם גיר רובוטי כפול מצמדים ולא אוטומט רגיל כמו שאת רושמת/חושבת. הביקורות על הגיר שנויות במחלוקת, אך בגלל שיש לנו (לאבא שלי) אחת עם גיר כזה, אני חושב שהגיר בסדר והוא מאוד מהיר ונוח לנהיגה. אגב יש עליו אחריות ל- 5 שנים- אז יש לך עוד שנה או קצת יותר על הגיר.

בקשר למנוע שזה החלק החשוב יותר, מנועי ה TSI מעולים במיוחד המנוע הזה 1.2 TSI חזק וחסכוני (לא אוכל שמן, לא מעשן ולא משחק סנוקר). תחפשי את זה או מנוע 1.6 ליטר לדעתי 1.4 עם הגיר הרובוטי יהיה קצת כבד?? לא בטוח נשאיר את זה למומחים יותר.

לדעתי האיביזה הינו רכב טוב ובעל יחס תמורה/מחיר מהגבוהים בשוק.

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בשנתון 2009, עליו פותחת השרור מדברת, האיביזה לא נמכרה עם מנועי הTSI.

ב2009 נמכרה האיביזה עם המנועים האלו:

1.6 - מנוע זהה למנוע מגולף MK4, שווק עם האיביזה עד 2011 והוחלף ב1.2TSI.

1.4 - מנוע עדכני יותר, מוצע עד היום (במספר מבחני דרכים טוענים שהוא עדיף על ה1.6)

• תוכן חדש...