Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייטקיסטים, דרושה עזרתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערן, אני מודה לך על תשובתך אבל לא כ''כ הבנת אותי (כנראה שאני לא הסברתי את עצמי),

ביקשתי טיפים לראיון ספציפי כבוגר מדעי המחשב (כשאני אהיה, בעזרת השם, יש לו הרבה עבודה איתי),

כגון המצלות לראיון נקודתי זה, ולא ראיון עבודה בכללי. אגב כל מה שציינת כמובן נכון וידוע לי שנים רבות.

המלצה ראשונה באדום

אני עשיתי רשימה של שאלות ששאלו אותי בכל מקום שהתראיינתי בו ותרגלתי לקראת הראיון הבא.

מעבר על חומר במבנה נתונים, סריקות של עצים, מחסניות, סיבוכיות, SQL ועוד המון

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בד"כ עורך ראיון "אופי" למועמדים שעברו מיון מקצועי, את השאלות המקצועיות אני משאיר לראשי הצוותים הרלבנטיים או מנהל הפיתוח. עברו כמה שנים טובות מאז שכתבתי קוד... אבל בהחלט מה שליאור ציין חשוב ונכון ואנשי הפיתוח שמראיינים בהחלט מתרשמים לחיוב ממועמד שמגיע מוכן לראיון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
המלצה ראשונה באדום

אני עשיתי רשימה של שאלות ששאלו אותי בכל מקום שהתראיינתי בו ותרגלתי לקראת הראיון הבא.

מעבר על חומר במבנה נתונים, סריקות של עצים, מחסניות, סיבוכיות, SQL ועוד המון

אולי תוכל לשתף? 8)

פורסם

אני יודע שבדרך כלל הדרישה היא תואר שני רלוונטי ומעלה, אבל הבנתי שספציפית התואר שאני רוצה ללמוד עומד בדרישה הזאת. אשמח לתיקון אם אני טועה.

בעקרון כן. יש גם אלגוריתמאים מבריקים בלי תואר בכלל - אבל, כלל האצבע אומר שככל שפתרת יותר בעיות, ראית יותר סוגי בעיות ויותר טכניקות שונות לפתרון בעיות ככה תהיה יותר טוב ויותר חד וגם האינטואיציה שלך לגבי איך לגשת לבעיות תשתפר.

יש תחום יחסית מתעורר של ניתוח מידע גדול היום - יכול להיות שזה הכיוון שידבר אליך יותר.

אבל עזוב, קודם תצלח את התואר :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...