Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להמליץ על מתקיני מערכות ואבזור לרכב בירושלים.

מדובר בחבר'ה צעירים ומאד נחמדים. חיפשתי במשך הרבה זמן מתקין שידע מה הוא עושה ושיבין גם מה זה כבל ISO ושזה לא קשור למצלמה...

כשהגעתי אליהם (מסתבר שהם נמצאים מעבר לכביש איפה שאני עובד...) הספיק לבחור שם מבט חטוף להבין מה צריך, איך מפרקים והוא גם נתן לי הסבר קצר מה הוא מתכנן לעשות.

בניגוד חד לכל החאפרים שקיימים בשוק, המתקין התעקש לא לחתוך חוטים, לא להלחים ולא להשתמש באיזולירבנד.

הוזמנה ערכת חיבור יעודית לרכב שלי שמחברת את הדיבורית דרך הרדיו, הבחור ישב בסבלנות אין קץ (במשך שעתיים), פירק את מה שהצריך פירוק, חיבר ודאג גם לאסטתיות ולעבודה נקיה.

הדיבורית היא BURY מדגם 9056 וכרגע שיחות מתקבלות ונשמעות ברמקולים של המערכת המובנית, המערכת מושתקת אוטומטית בקבלת שיחה וחוזרת לתפקד בסיום.

אז הם נמצאים בירושלים, רח' האומן 16, בדיוק בכיכר - מתקינים מורשים של פלאפון.

ואפילו המחירים הוגנים.

ככה זה נראה אצלי.

IMG_20130912_222801.jpg

פורסם

הגעתי עם תקלה בדיבורית של פלאפון אחרי גמר האחריות. היה סביב פסח שעבר.

היחס היה רחוק מהיחס שאתה מתאר.

בתקווה שהחליפו שם ניהול / מתקין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דובר פה רבות על "מוסך גוונים" וגם אני הלכתי אליו שיצבע לי את הגג המקולף והטמבון השרוט שהבעלים הקודם השאיר לי.

אני אהבתי :wink:, לפניכם התמונות: שורה ראשונה לפני - שורה תחתונה אחרי

20130923_102000.jpg

20130923_102006.jpg

20130923_102014.jpg

20130925_094432.jpg

20130925_094436.jpg

20130925_094456.jpg

20130925_094507.jpg

20130925_094517.jpg

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

השארתי את הרכב שם יומיים בגלל שירד גשם אז לקח יותר זמן לצבע להתייבש.דיברתי איתו יום לפני.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

אינני נוהג לכתוב בפורום זה , אך נוהג לעתים להשתמש בהמלצות הגולשים, הפעם החלטתי שגם תורי הגיע לתרום וזאת מכוון שהגעתי לאומן בלחיצות על יבש ובתיקון מכות יבשות בפח , בן אדם מקסים עם סובלנות שהיא מעלתו הראשונה והכי חשוב סופר סופר מקצועי וסופר פדנט ( בקיצור משוגע כמוני)

אני מעלה תמונות כדי שתתרשמו ותזכו לשירות כמו שאני קיבלתי

הגעתי עם כמה מכות בדלת הנהג שאשתי היקרה טרחה לסדר לנו לכבוד החג , אני חייב לציין שלבחור הגעתי לאחר שהייתי אצל "קולגות" שלו שראו את המעיכות ומיד הרימו ידיים ושלחו אותי לצבעי ( "זה כולה ברזל" אמרו לי), מה שיפה והוגן אצלו הוא שהוא לא הבטיח כלום וטען בצדק כי אינו יכול לדעת כיצד המעיכה תתנהג ( בתוקף היותי בעל מקצוע שעובד עם הידיים זוהי הצהרה סופר כנה וסופר מקצועית) התוצאות לפניכם , ועוד זכיתי בשטיפה וחידוש ג'נטים והרכב יצא חדש!!!! אבל ממש ממש חדש !!!!!

ועכשיו לפרטים על הבחור : שמו הוא יעקב אלטר ALT - Design Studio מפתח תקווה , בחור זהב שעובד עם הנשמה

תהנו כמוני

גילי

3.jpg

2.jpg

1.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

כידוע לחלק מחברי הפורום נפרדתי מה VAG ית שהייתה ברשותי ורכשתי הונדה סיויק 2006 1800 אוט'.

אני גר בבאר שבע ומכיוון שהמוסך המורשה של הונדה בבאר שבע לא יכל לקבל אותי עקב עומס החלטתי למוסך באשקלון.

התרשמתי מאוד לטובה, המכונאי עבד מכל הלב, שמר על הרכב נקי, בדק את הרכב כמו שצריך ואפילו ניקה את תא המנוע מבלי שביקשתי.

אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי, מקווה שימשיכו כך.

פורסם

ביום חמישי האחרון, (3.10) עשיתי כיוון פרונט לרכב שרכשתי, וזאת לאחר שעשיתי יישור ג'אנט.

ביום ששי החלפתי צמיגים, בולם ותושבת מנוע, דברים שעלולים היו לשנות את כיוון הפרונט.

היום בבוקר התקשרתי למכון הפרונט וסיפרתי את הסיפור.

הוזמנתי לבדיקה, יעילה ומקצועית , שבסופה נקבע כי כוון הפרונט תקין.

על בדיקה זו לא התבקשתי לשלם דבר.

תודה על השרות ועל היחס ההוגן.

אני כבר יודע מיהו מכון הפרונט שאשתמש בשרותיו בעתיד.

ערב טוב לכולם.

סלע

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שם בית העסק: ארז מנגנונים

מהות: שיפוץ, תיקון, מכירה לכל סוגי מנגנוני חלונות חשמל לרכב.

אל ארז הגעתי תוך כדיי טיפול אצל מוסך רון. חלון הנהג החליט לעשות פזצטות, ורון המליץ לי בחום על ארז. הגעתי למקום, מיד קיבל אותי ארז, פתח את הדיפונים, ראה את המצב, סוכם על מחיר שבעיני הוגן לכל הדעות, ויאללה למלאכה. במהלך השיפוץ הסביר לי ארז כל שלב ושלב בעבודה, הראה והדגים בנועם ורוגע, אפילו בשמחה. התגלה בפניי איש שיחה מעולה, מקצועי וחביב. החלון כמובן, הפסיק לעשות פזצטות, ואפילו התחיל לעלות ולרדת יותר טוב ממקודם - הועפה הקומבינה שנעשתה ע"י היד הראשונה של הרכב, ובמקומה הוכנסו חלקים מקוריים חזרה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הלכתי לתקן פנצ'ר שהיה לי.

נכנסתי לצמיגיית האחים ברבי בבאר שבע (עמק שרה).

הוצאתי את הצמיג המפונצ'ר מהרכב ונכנסתי לעסק,

דיברתי שם עם בחור (אין לי מושג לשמו),

הוא ניפח חיפש את התקר באמבטיה,

ואז שמתי לב שהוא דחף לתוך הצמיג כמו מברג מהחלק החיצוני של הצמיג לחלק הפנימי,

הוא אמר שזה ככה צריך להיות וזה כדי לסמן את מקום התקר. (האומנם?)

כשהוא הוריד את האוויר מהצמיג והפריד אותו מהג'אנט היו בפנים כמו חתיכות גומי (כנראה מהנסיעה עד ששמתי לב שאין אוויר).

זה גם מה שהוא אמר, והוסיף שאין טעם לתקן ועדיף להחליף צמיג.

עקב כך שאני כרגע קצת לחוץ במזומן אמרתי בסדר, והוא הרכיב לי צמיג משומש.

ככשאלתי מה העלות נמסר לי כי 100 ש"ח.

העדפתי כרגע צמיג משומש אבל תקין בתור ספייר מאשר כלום.

אחרי קצת חיפושים הובא לי צמיג של federal הידועה.

הסתכלתי קצת על הצמיג, על הסוליה נראה לי קצת מוזר כמו שחיקה, שמתי לב שזה בשני הצדדים של הסוליה ודיי אחיד,

והבחור אמר שככה זו ה"דוגמה" של הצמיג ושהכל בסדר,

הרכיב לי את הצמיג על הג'אנט ושם לי אותו בבגאז'.

האמת שאני לא בסדר ולא הערתי או אמרתי משהו,

אבל מה לגביי איזון?

יש על הג'אנט משקולת כנראה מאיזון קודם, הוא חיזק אותה אחרי שהוא הרכב את הצמיג,

וזהו פה נגמר הסיפור.

ייתכן כי הכל בסדר וזו באמת הדוגמה של הצמיג, אבל לדעתי ועד כמה שאני ראיתי מפנצ'ריות אחרות, איזון עושים בכל מקרה של החלפה, תיקון או לא יודע מה.

לדעתי המקום לא מומלץ לחיוב.

פורסם

להבא תלמד שכשיש לך פאנצ'ר תלך לצמיגי נועם ליד תחנת דלק TEN.

תיקון פאנצ'ר עולה 15 ש"ח אצלו, תיקנתי כבר הרבה פעמים במשך השנים.

לשם השוואה במקומות שקרובים אלי(אמיל, ומצדה) דורשים סביבות ה40 ש"ח לאותו התיקון.

אין לי שום קשר לאף אחד מהמקומות הנ"ל.

• תוכן חדש...